Οι καλές και οι κακές στιγμές που θα φέρει η Αφροδίτη στον Τοξότη

Τι πρέπει να προσέξεις πολύ, αλλά και τι να περιμένεις με βάση τις όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη για όσο διάστημα θα είναι στον Τοξότη.

Οι καλές και οι κακές στιγμές που θα φέρει η Αφροδίτη στον Τοξότη

Η Αφροδίτη που έχει για... καμάρι της τα ζητήματα καρδιάς κι οτιδήποτε σε κάνει να χαίρεσαι ή να λυπάσαι κάνει το ετήσιο πέρασμα της από τον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Και θα... πέσεις μέσα αν αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι οι χαρές του έρωτα μπορεί να συνδυαστούν με εξόδους εκδρομές και ταξίδια, σίγουρα όμως εκτός από τις καλές θα υπάρξουν και κάποιες κακές στιγμές, που καλό είναι να τις έχεις στα υπόψιν! Κατ' αρχάς, στις 8 και 9 Οκτωβρίου η Ωραία, που ως αστρική είναι 24 μοίρες πίσω, δηλαδή στον Σκορπιό, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και σίγουρα αυτή η όψη δεν είναι ότι το καλύτερο αφού σηματοδοτεί απογοητεύσεις ή επιλογές που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Μπορεί ακόμη να ταλαιπωρηθείς από δερματικά προβλήματα ή μια δυσανεξία, αφού η Αφροδίτη έχει στην δικαιοδοσία της και την καλή ή όχι λειτουργία του οργανισμού σου, ενώ όσον αφορά σε οικονομικά θέματα... πούλα αλλά μην αγοράσεις!

Στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στις 14 και 15 Οκτωβρίου, η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον τροπικό Ουρανό στον Ταύρο και σειρά έχουν όσα γίνονται πέραν του αναμενόμενου, είναι ανατρεπτικά ή προκαλούν το κοινό αίσθημα, ανεξάρτητα με το κατά πόσον σου αρέσουν ή όχι. Το σωστό πάντως για σένα θα ήταν να συνταχθείς με τις δυνάμεις της... αλλαγής κι αν είναι να σοκαριστεί κάποιος/α, να μην είσαι εσύ. Όσο για τις οικονομικές συναλλαγές και τις αγορές σου θα είναι κι αυτές... ιδιάζουσες, καλύπτοντας κυρίως το εκκεντρικό γούστο σου κι όχι τόσο βασικές ανάγκες.

Στις 17 Οκτωβρίου ακολουθεί το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, μια όψη που θα σε κάνει πιο ευαίσθητο/η, ίσως και νοσταλγικό/η, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το να βρεθείς στην αγκαλιά της αρεσκείας σου. Μπορεί όμως να νοιώσεις και μια αυτάρκεια... φορτώνοντας σε προμήθειες ή/και ύστερα από παροχές από την οικογένεια
σου.
Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό, συνηγορώντας σε ποικίλες αγορές που θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα αλλά και σε ευχάριστες καθημερινές στιγμές, με καλή παρέα και... χαλάλι στην όποια ελαφρότητα!.

Στις 18 είναι η σειρά της Δήμητρας να μπει στο... κόλπο από τους Διδύμους και η αντίθεση της με την Αφροδίτη συνηγορεί στην βελτίωση και επέκταση των δημόσιων σχέσεων σου, είτε δια ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου.

Σε ανάλογο κλίμα κινείται και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 28 Οκτωβρίου, που συμφωνεί και επαυξάνει στα... τυχερά που σε περιμένουν, όσον αφορά όμως στα αισθηματικά σου, η καλοπέραση προηγείται των ποιοτικών αναζητήσεων σου κι αν δεν τα πας καλά με τις επιπόλαιες συμπεριφορές ή με τις αχρείαστες σπατάλες, μπορεί τελικά να... συγχυστείς!

Λίγο νωρίτερα πάντως, στις 26 και 27 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη δέχεται την... τετραγωνική επιρροή του Ποσειδώνα στους Ιχθύς αλλά όλα όσα θα συμβούν απέχουν πολύ από μια τετράγωνη λογική! Η εξιδανίκευση και η φαντασία έχουν τον πρώτο λόγο και σε προσωπικά ζητήματα έχεις δύο επιλογές: Ή να ζήσεις το παραμύθι σου, ξέροντας ότι κάποια στιγμή θα... προσγειωθείς στην πραγματικότητα ή να αρχίσεις να ψάχνεις τα πως και τα γιατί μιας απιστίας. Επιπλέον μπορεί να το... τσούξεις λίγο παραπάνω, με τις αντιστάσεις σου να μηδενίζονται, είναι όμως και τα καλλιτεχνικά δρώμενα που μπορούν να σου προσφέρουν μια υγιή φυγή από την πραγματικότητα. Όσο για τα οικονομικά ζητήματα χάρισε ή αποδέξου μια ευγενική προσφορά αλλά από εκεί και ύστερα να ξέρεις πως με εξαίρεση τα αρώματα και οτιδήποτε... φτιάχνει ατμόσφαιρα, ότι αγοράσεις δεν θα σου χρησιμέψει και πολύ.

Τέλος, στις 30 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με την Έριδα, βάζοντας μια σφραγίδα εκλογίκευσης και χρησιμότητας -ελπίζω αμοιβαίας- στις σχέσεις σου, με τις αγάπες και τα λουλούδια να μην είναι το πρώτο ζητούμενο. Αγαπάς; Απόδειξη! Επιπλέον μπορεί να ευνοηθείς σε εργασιακά ζητήματα.

Διάβασε επίσης:Αφροδίτη στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν χρήματα και νέους έρωτες!

Άρης στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved