Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό: Πυρ και μανία!

Πόλεμος ή ειρήνη;

Νέα Σελήνη Οκτωβρίου στον Ζυγό: Πυρ και μανία!

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, που γίνεται στις 6 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, χαρακτηρίζεται από την δραστική συμμετοχή του Άρη αλλά και του Χείρωνα που βρίσκεται απέναντι στον Κριό. Κι όλη η εικόνα παραπέμπει σε εντάσεις και φανατισμούς, ιδίως σε κοινωνικό επίπεδο, αφού οι πρωτοβουλίες που θα πάρουν οι... μεν θα συναντήσουν την ισχυρή αντίδραση των... δε, με την κοινωνία να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα για μια ακόμη φορά! Ίσως και τα κόμματα... Επιπλέον, καιροφυλακτεί και ο Εγκέλαδος ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε βγάλει από το σπίτι σου. Το μενού έχει ακόμη καταλήψεις αλλά και εκκενώσεις χώρων, αντιπαραθέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και ρατσιστικές πρακτικές, σκέτο... περιβόλι δηλαδή!

Σε προσωπικό επίπεδο, βέβαια, αν δεν σου τύχει κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ή μια βεντέτα με ρίζες στο παρελθόν, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν αρκετά διαφορετικά, αφού εσύ κι ο καθένας μας έχει τον τρόπο για να δώσει μια υγιή διέξοδο στα κελεύσματα του Άρη. Ο δημιουργικός οίστρος είναι μια από αυτές και σίγουρα την αίσθηση ότι καταφέρνεις πράγματα θα σε κάνει να... καμαρώσεις ως ενεργός πολίτης!

Όσο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες που είναι... ειδικότητα του Ζυγού, αναμένονται ισχυρές έλξεις και απώσεις ή αλλιώς δυνατές συμμαχίες για την επίτευξη ενός στόχου και επεισοδιακές διασπάσεις, που θα... χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

Εδώ, θα μετρήσει πολύ η δυνατότητά σου να βάζεις στην άκρη τον εγωισμό σου, για το κοινό καλό, αν κι αυτό θα πρέπει να συμβεί κι από την άλλη πλευρά. Μακάρι βέβαια να μπορούσες να τα κάνεις όλα μόνος/η σου, αλλά Ζυγός χωρίς στρατηγική και διπλωματία δεν νοείται. Επόμενη εναλλακτική είναι ο πόλεμος.

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2021;

Οκτώβριος 2021: Προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων - Μάθε τι σε περιμένει!

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Οκτώβριο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved