Πρόωρες βουλευτικές εκλογές: Τι δείχνουν τα άστρα;

Πλησιάζει ο καιρός τους και δεν είναι... σενάριο

Πρόωρες βουλευτικές εκλογές: Τι δείχνουν τα άστρα;

Σύμφωνα με το ιστορικό και αστρολογικό προηγούμενο δεν υπάρχει κυβέρνηση που να ανέλαβε τα καθήκοντά της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και να «έβγαλε» τον Κρόνο στον Υδροχόο!

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι το ζώδιο φιλοξενεί τον 10ο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου της Ελλάδας, με τον πλανήτη να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: Να προκαλεί κρίσεις. Οι δύο πιο πρόσφατες περιπτώσεις είναι του 1963 και του 1993, με τις κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αμφότεροι μάλιστα εξαναγκάστηκαν από τις εξελίξεις να εγκαταλείψουν την Πρωθυπουργία, χωρίς να υπάρξει η... συνήθης επίκληση «εθνικών λόγων».

Το σενάριο των πρόωρων εκλογών δεν είναι λοιπόν... για να έχουμε να λέμε, αντίθετα πλησιάζει ο καιρός τους, με πρώτη υποψήφια ημερομηνία την 5η Δεκεμβρίου ή την 12η. Παρακάτω δεν πάει λόγω Χριστουγέννων... Αν επιβεβαιωθεί αυτή η πρόβλεψη, θα έχουμε μια αρχική καταγραφή της δυναμικής των κομμάτων, μεγάλων και μικρών σε ποσοστά, με την απλή αναλογική να μην δίνει πλειοψηφία σε κανένα από τα «κόμματα εξουσίας», όπως εξ άλλου είναι και το λογικό.

Από εκεί και ύστερα το σχεδόν βέβαιο είναι ότι ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη φθίνει διαρκώς με dead line τον Απρίλιο του 2022 κι όσο για το ποια κυβέρνηση θα αναλάβει μετά και κάτω από ποιες συνθήκες, είναι προτιμότερο να περιμένουμε πρώτα να δούμε τους νέους πολιτικούς συσχετισμούς και τα πρόσωπα που θα αναδυθούν από την τρέχουσα κρίση. Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως θα είναι «στα πάνω του» από τον Ιούλιο του 2022.

Αυτό όμως που μπορώ να σημειώσω είναι ότι οι επόμενες κυβερνήσεις θα κληθούν να διαχειριστούν πολύ δύσκολα θέματα, οικονομικά, κοινωνικά και διεθνή που απαιτούν ακραίες λύσεις με ότι συνεπάγεται αυτό κι αν ήμουν πολιτικός πρώτης γραμμής θα έλεγα «απελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο»!

Διάβασε επίσης: Ελλάδα 2021-22: Ράμματα και για την… γούνα μας - Αυτό λένε τα άστρα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved