Πανσέληνος Ιουλίου 2021: Σε πολεμικό κλίμα

Η πρώτη Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα (έχει και δεύτερη) γίνεται στις 24/7

Πανσέληνος Ιουλίου 2021: Σε πολεμικό κλίμα

Η Πανσέληνος του Ιουλίου είναι η πρώτη που γίνεται φέτος στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα κι αν μπει θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε αυτήν και την επόμενη στις 22 Αυγούστου, σίγουρα θα προτιμήσεις την δεύτερη, μόνο που... πρέπει να περιμένεις έναν μήνα ακόμη!

Βολέψου λοιπόν για την ώρα με τον Κρόνο και τον Ουρανό, που αν και σε κάποια απόσταση από την μοίρα της Πανσελήνου δεν θέλουν και πολύ για να επαναλάβουν ακρότητες και διαχωρισμούς ανεβάζοντας στα... κάγκελα τις αντιμαχόμενες πλευρές. Κι αν η αντίθεση Αφροδίτης-Δία είναι ενθαρρυντική, τουλάχιστον όσον αφορά στις περισσότερες ευκαιρίες για καλοπέραση, το τετράγωνο Άρη-Δήμητρας που επίσης συνοδεύει την εν λόγω Πανσέληνο, είναι προμύνημα πολεμικών καταστάσεων, είτε στο κοινωνικό πεδίο, είτε με τους... αιώνιους γείτονές μας!

Εντάσεις, βέβαια, αναμένονται και σε προσωπικό επίπεδο, σε σχέσεις και συνεργασίες κυρίως με τους αντιπαρατιθέμενους εγωισμούς να είναι ένα κακό προμήνυμα για το τι μπορεί να συμβεί από μια ασήμαντη αφορμή.

Οι αυθαιρεσίες που οδηγούν σε νομικές μάχες είναι μια ακόμη πτυχή της όψης και μακάρι σε κάθε περίπτωση να επικρατήσουν οι ψυχραιμότεροι αλλά αν κρίνω από τα συνήθη πεπραγμένα, μάλλον δεν είναι αυτή η ισχυρότερη πιθανότητα.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/07 έως 23/08: Ζήτω που καήκαμε!

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 10/07 έως 08/08

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved