Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 10/07 έως 08/08

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 10/07 έως 08/08

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 10/7, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έως την επόμενη, στις 8/8.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή η περίοδος θα είναι ευνοϊκή στους τομείς της καριέρας, των οικονομικών και των σχέσεων, όπου τουλάχιστον οι δυο πρώτοι θα έχουν ριζική βελτίωση. Αναμένεται μάλιστα μια... προαγωγή, αύξηση των απολαβών ή κέρδη και συμφωνίες/συνεργασίες με θετικές προοπτικές. Αν είσαι μόνος/η, συγκεντρώνεις πολλές πιθανότητες για να κάνεις σχέση. Ίσως βρεις τον/ην υποψήφιο/α σύντροφο σε μια κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα βρεις τρόπους να εκφράσεις το ενδιαφέρον και την αγάπη σου στο ταίρι σου. Στην υγεία σου όμως θα χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτικός/η, κυρίως στην ποσότητα και την ποιότητα της διατροφής σου.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα καλή για σένα και μάλιστα αρκετοί τομείς της ζωής σου θα παρουσιάσουν ανοδικές τάσεις. Στα επαγγελματικά, τα πράγματα θα κυλήσουν χωρίς άγχος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και συναδέλφους ή ανώτερους θα είναι αρκετά καλή. Επιπλέον, θα υπάρχει οικονομική ρευστότητα, ενώ, αν είχες κάνει κάποια επένδυση, θα αποδώσει. Οι οικονομικές προοπτικές φαίνονται υγιείς. Θα υπάρξουν καλές αποδόσεις στις προηγούμενες επενδύσεις. Γενικά, θα σου δοθεί η αίσθηση της επιστροφής στην κανονικότητα, οπότε προσπάθησε να περάσεις αυτό το διάστημα ευχάριστα, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου, στους φίλους και τα άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Καλά θα κυλήσει αυτή η περίοδος για σένα, με την τύχη να είναι στο πλευρό σου σε τομείς όπως αυτός των σχέσεων, της υγείας και των επαγγελματικών σου. Αν μάλιστα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί με τον/ην σύντροφό σου να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός παιδιού. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να παρακολουθείς στενά τα έξοδά σου, να κάνεις μόνο τις απαραίτητες αγορές ή δαπάνες και να προσπαθήσεις να εξοικονομήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Η υγεία σου θα είναι εξαιρετική. Αν έχεις κάποια χρόνια πάθηση θα παραμείνει σε καταστολή. Εν τούτοις, καλό θα ήταν, αν μπορείς, να αποφύγεις τις μετακινήσεις σε υψηλές θερμοκρασίες, καθώς με ιδιαίτερα καιρικά φαινόμενα.

Λαγός/Γάτα

Κατά διαστήματα, αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά καλή για σένα. Θα υπάρξουν προκλήσεις στην επαγγελματική σου ζωή, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος και να φανείς ανώτερος/η των περιστάσεων, ενώ δεν αποκλείεται να αρχίσεις να ασχολείσαι με τη μαγειρική, είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά, ενδεχομένως μάλιστα να γίνεις ειδικός/η στο μαγείρεμα και το ψήσιμο. Το πιο πιθανό είναι πάντως εμπλουτίσεις τις δεξιότητές σου ή να... καταπιαστείς με έναν καινούργιο τομέα στη δουλειά σου, που θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου. Επιπλέον, κάνε focus στα οικονομικά σου. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να "τζογάρεις" ή να ξοδέψεις χρήματα απερίσκεπτα. Προσπάθησε να το αποφύγεις, καθώς δεν ευνοείσαι και τα λεφτά που θα χαλούσες είναι προτιμότερο να τα βάλεις στην άκρη.

Δράκος

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα προχωρήσεις σε έναν δεσμό, καθώς θα συναντήσεις αυτόν/η, που θα έχει τα ίδια "θέλω" με σένα. Μην αποκλείεις, μάλιστα, το ενδεχόμενο στο μέλλον να καταλήξετε σε γάμο. Από την άλλη, αν είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις τη στήριξη του/ης συντρόφου σου. Η καριέρα σου, ωστόσο, θα παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες. Δεν θα είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις με επιτυχία το έργο που σου έχει ανατεθεί ή να υπάρξουν προβλήματα ανάμεσα σε σένα και ένα μέλος της διοίκησης. Με περισσότερη επιμέλεια και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να αποδείξεις την αξία σου και να ικανοποιήσεις τους ανωτέρους σου. Επιπλέον, πρέπει να αποφύγεις να ασχοληθείς με περιπετειώδη αθλήματα γιατί είναι πιθανοί τραυματισμοί.

Φίδι

Αυτή η περίοδος είναι πολύ τυχερή για σένα στα θέματα σχέσεων. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα καταφέρεις να βρεις τον σύντροφο που ψάχνεις, είτε σε μια συγκέντρωση ή παρέα είτε σε ένα ταξίδι που θα πας με τους/τις φίλους/ες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να επεκτείνεις την επιχείρησή σου ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και προσοδοφόρο. Τα κέρδη σου θα αυξηθούν και θα υπάρξει οικονομική άνθηση και για σένα που είσαι υπάλληλος. Ωστόσο, κράτα τα χρήματά σου στην άκρη και μην αγοράζεις ή επενδύεις.

Άλογο

Αρκετά ζητήματα θα σε ταλαιπωρήσουν αυτή την περίοδο, τόσο επαγγελματικά, όσο και υγείας. Η δουλειά σου θα αυξηθεί και θα εργάζεσαι σκληρά, αλλά αυτό δεν θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σου, ενώ η σχέση σου με συνεργάτες και άτομα ιεραρχικά υψηλότερα θα είναι προβληματική. Είναι λογικό, από ένα σημείο και μετά, να αρχίσεις να ψάχνεις καλύτερες ευκαιρίες αλλού. Αυτή μπορεί να είναι η κύρια αιτία που θα δημιουργηθούν και θέματα με την υγεία σου, λόγω άγχους και υπερβολικής πίεση. Επίσης, είσαι επιρρεπής σε μολύνσεις και αλλεργίες, γι' αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις χώρους που έχουν πολύ κόσμο και να φροντίσεις να ανανεώνεις συνέχεια τον αέρα του σπιτιού σου.

Κατσίκα/Πρόβατο

Συνεχίζεται η εύνοια για σένα και αυτή την περίοδο, στα επαγγελματικά και τις σχέσεις σου. Η προσωπική σου ζωή θα είναι ευχάριστη, γεμάτη κατανόηση και στήριξη από τον/ην σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, θα είσαι τυχερός στον έρωτα, αφού θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα ανταποκρίνεται στα στάνταρ σου. Επαγγελματικά, θα έχεις ευκαιρίες για ανάπτυξη, ενδεχομένως και μια προαγωγή. Ωστόσο, η οικονομική σου κατάσταση δε θα αλλάξει πολύ γι' αυτό πρέπει να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να είσαι αρκετά προσεκτικός/η γιατί μπορεί να χάσεις ή να σου "φάνε" χρήματα. Η υγεία σου θα διατηρηθεί σε καλά επίπεδα, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα άσκησης ή σωστότερης διατροφής.

Πίθηκος

Αρκετά θετικές προοπτικές έχει αυτή η περίοδος, κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα σημειώσεις πρόοδο, ενώ θα αντεπεξέλθεις άψογα στις προκλήσεις. Αν είσαι μαθητής/α ή σπουδαστής/σπουδάστρια θα ολοκληρώσεις το έτος με επιτυχία ή θα μπεις στο ίδρυμα της επιλογής σου. Αν η έχεις μακρόχρονη σχέση, τώρα θα πάρετε την απόφαση με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε. Εφ' όσον όλα πάνε έτσι όπως τα ήθελες, ίσως είναι ο καιρός να πάρεις μια άδεια για να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα, παρέα με τα αγαπημένα σου άτομα, καθώς και ο οργανισμός σου έχει ανάγκη από ξεκούραση.

Πετεινός

Αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν τα οικονομικά σου. Μιας και όλα θα σου πάνε καλά, προσπάθησε να μην ξοδεύεις χρήματα για πολυτέλειες και να εξοικονομήσεις ένα ποσό. Εκεί που θα αντιμετωπίσεις θέματα είναι η σχέση σου και η πιθανή δυσαρέσκειά σου από το ταίρι σου και τη στάση του απέναντι σε κάποια κοινά σας ζητήματα θα οδηγήσει σε έντονες διαφωνίες. Επιπλέον, επειδή θα έχεις αρκετή δουλειά, φρόντισε να μην ξεσπάς τα νεύρα σου σε συναδέλφους ή συνεργάτες σου. Αν νιώθεις ότι πιέζεσαι, ζήτα τη βοήθειά τους. Ωστόσο, τα προβλήματα θα είναι προσωρινά και σύντομα θα ξεπεραστούν. Το άγχος μπορεί να εκτονωθεί με κάποιες παραπάνω ώρες χαλάρωσης ή με γυμναστική.

Σκύλος

Κι αυτή θα είναι μια αρκετά καλή περίοδος για σένα, στο σύνολό της, αν και θα υπάρξουν λίγες δυσκολίες στον ερωτικό τομέα και στις σχέσεις σου. Μια παρεξήγηση είναι πιθανή με τον/ην σύντροφό σου, που καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τη λύσεις κι όχι να την αφήσεις έτσι, με μια εκ βαθέων συζήτηση και να μην την αφήσεις να έτσι. Ο διάλογος θα βοηθήσει και σε ζητήματα που ίσως δημιουργηθούν με συνεργάτες ή συναδέλφους σου και έτσι γρήγορα θα αποκατασταθεί το αρμονικό κλίμα. Η υγεία σου θα βελτιωθεί με ένα πρόγραμμα άσκησης. Αν μάλιστα έχεις πάρει κάποια κιλά, λόγω καθιστικής δουλειάς, με το περπάτημα ή κάποιο άλλο είδος γυμναστικής θα καταφέρεις να τα χάσεις.

Χοίρος

Και για σένα είναι τυχερή αυτή η περίοδος, καθώς αν δεν εργάζεσαι, τώρα μπορεί να βρεις τη δουλειά που θα ήθελες, ενώ αν είσαι ήδη απασχολούμενος προβλέπεται θετική εξέλιξη, με μια προαγωγή ή αύξηση μισθού. Η σχέση σου μπορεί να γίνει αρμονική και με περισσότερη κατανόηση, εφ' όσον υπάρχει καλή επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια καινούργια γνωριμία θα σε συναρπάσει. Ωστόσο, στις φιλίες σου τα πράγματα δεν είναι και τόσο ωραία. Μάλιστα ένας/μία φίλος/η σου μπορεί να τα βάλει ξαφνικά μαζί σου ή να σε κατηγορήσει για κάτι που δε φταις και να απομακρυνθείτε. Όσον αφορά στην υγεία σου, δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Θα είσαι αρκετά υγιής και θα ξαναβρείς την αισιοδοξία σου.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved