Αφροδίτη στην Παρθένο αντίθεση με Δία στους Ιχθύς: Από την κωμωδία, στο δράμα

Πολύ κακό για το τίποτα

Αφροδίτη στην Παρθένο αντίθεση με Δία στους Ιχθύς: Από την κωμωδία, στο δράμα

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία φέρνει περισσότερες χαρούμενες στιγμές και σου φτιάχνει την διάθεση, κάτι που σε μια περίοδο όπου τα νέα δεν είναι ευχάριστα σε πολλά μέτωπα, αυτό μάλλον με ευλογία μοιάζει. Η όψη βέβαια είναι συνυφασμένη και με σπατάλες, αλλά αν είναι για μια φορά... δεν πειράζει!

Κι αν σου τύχει κάτι... καλό από ερωτική σκοπιά να ξέρεις ότι οι δύο ευεργέτες πλανήτες σου εξασφαλίζουν μεν την καλοπέραση και την ποσότητα, αν όμως ψάχνεις για κάτι πιο βαθύ, δύσκολα θα το βρεις.

Τα πραγματικά προβλήματά της πάντως ξεκινούν από την στιγμή που οι υπερβολές και η επιπολαιότητα γίνονται ο τρόπος διαχείρισης σοβαρών καταστάσεων. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο μείον της και ο βασικός λόγος που ξεσπούν σκάνδαλα κάτω από την επιρροή της, ανεξάρτητα με το ότι τις περισσότερες φορές γίνεται πολύ κακό για το τίποτα.

Υπάρχουν όμως και τα χειρότερα, όπως για παράδειγμα όταν εσύ έχεις χαλαρή διάθεση και στην παρέα υπάρχουν άτομα που δεν καταλαβαίνουν από... χωρατά και εκλαμβάνουν ως απειλή κάθε τι το ανάλαφρο. Σου γράφω κυρίως για προσωπικά-ερωτικά θέματα και για να είμαι σωστός θα αναφερθεώ και σε σένα που τα παίρνεις όλα στα σοβαρά Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια και μην υπερβάλλεις κι εσύ στις αντιδράσεις σου, μετετρέπονντας τελικά την κωμωδία σε δράμα

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα άστρα για τις διακοπές σου; Οδηγίες για να αποφύγεις τα χειρότερα

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούλιο 2021;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved