Αντίθεση Ήλιου- Πλούτωνα: Ένα τέλος και μια νέα αρχή

Ο κόσμος σου απέχει πολύ από το να είναι ηθικός κι αγγελικά πλασμένος

Αντίθεση Ήλιου- Πλούτωνα: Ένα τέλος και μια νέα αρχή

Η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα δεν είναι μια εύκολη όψη. Ακόμη κι αν δεν σου συμβεί κάτι το σημαντικό και «μοιραίο», όταν η σκοτεινή πλευρά της ζωής βγαίνει στην επιφάνεια και συνειδητοποιείς ότι ο κόσμος σου απέχει πολύ από το να είναι ηθικός κι αγγελικά πλασμένος, κάτι σε «μαγκώνει». Σου καταστρέφει το όνειρο κι αν πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά μπορεί να «κολλήσεις» και να κλαις τον μακαρίτη μέχρι την Δευτέρα Παρουσία!

Το όποιο πένθος όμως δεν είναι για χόρταση, έχει κι αυτό τον κύκλο του και είναι πραγματικά κρίμα να τον παρατείνεις, μπαίνοντας σε ένα «τούνελ», από το οποίο μπορεί να μην βγεις και ποτέ. Αντίθετα το ζητούμενο είναι να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που τελείωσαν ή αποδείχτηκαν μια μάταιη επιλογή.

Ο θάνατος, είτε με την μεταφορική, είτε με την κυριολεκτική έννοια του, είναι κι αυτός κομμάτι της ζωής και χωρίς αυτόν δεν θα συνέβαινε ποτέ η αναγέννησή σου. Αυτή είναι που υποστηρίζει μετά... μανίας ο Πλούτωνας κι αν μπεις στον κόπο της θα διαπιστώσεις ότι το νέο ξεκίνημά σου πάνω στα «καμμένα», θα συνοδευτεί από μια ουσιαστική εύννοια της τύχης. Προσπάθησέ το λοιπόν, αξίζει!

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα άστρα για τις διακοπές σου; Οδηγίες για να αποφύγεις τα χειρότερα

Astroquotes Ιουλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved