Ελλάδα - Πιρουέτες σε παγοδρόμιο

Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου έρχεται να συμβάλλει στην δημιουργία άκρως ...ολισθηρών καταστάσεων

Παπασταύρου Λίντα
Ελλάδα - Πιρουέτες σε παγοδρόμιο

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Μπορεί το Dancing on Ice να μας τελείωσε ως τηλεοπτικό προϊόν, όλα όμως δείχνουν πως θα συνεχιστεί στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας.

Βράδυ του Φλεβάρη

Βγαίνει το φεγγάρι.

Στη λεωφόρο είναι ακόμα

μέρα, ένα βράδυ που πέφτει γοργά.

Αδιάφορη νεολαία αγκαλιάζεται σφιχτά·

εκτρέπεται σε ευτελείς στόχους.

Κι είναι η σκέψη

του θανάτου που, στο τέλος, σε βοηθάει να ζήσεις.

Ουμπέρτο Σάμπα (σε μτφ Καρόλου Τσίζεκ)

Η Νέα Σελήνη και η προσεχής Πανσέληνος

Σε κοσμικό επίπεδο, η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου έρχεται να συμβάλλει στην δημιουργία άκρως ...ολισθηρών καταστάσεων, που σε μια διαφορετική συγκυρία θα μπορούσαν να είναι και σενάριο φαρσοκωμωδίας. Κι αυτό γιατί εκεί που θα πιστέψουν κάποιοι πως πέτυχαν το Colpo grosso τελικά θα βρεθούν ...ανάσκελα στον πάγο, με την ελπίδα πως δεν θα ανοίξει κάποια τρύπα ο Πλούτωνας. Ωστόσο με δεδομένη την αγωνία της κυβέρνησης πριν από το «πέναλτι» του PSI, τα πράγματα δεν είναι παίξε-γέλασε.

Από την άλλη πλευρά, κάτι «φρέσκο» φαίνεται πως προκύπτει στην πολιτική ζωή και μάλιστα ...αγριεμένο. Έτσι τουλάχιστον προϊδεάζει η εξίσωση της Νέας Σελήνης:

Προσπάθειες σωστής διαχείρισης της κοινής γνώμης. Συναλλαγές με το κοινό. Το άτομο που έχει λανθασμένη εντύπωση, και η οποία τον ξεγελά, παίζει ένα παιχνίδι των διπλωματικών δολοπλοκιών. Οι ημέρες όπου θα την ..πατήσουμε. Πρόσωπα που προσπαθούν να εξαπατήσουν, τα οποία δεν είναι ειλικρινή κατά τις απόψεις τους. Προβλήματα ή και απώλειες στην Αεροπορία. Μια ομάδα γυναικών ή απλά ο λαός συστήνουν μια ομάδα δράσης για αναξιοπαθούντες. Η άρνηση για μια δημόσια εμφάνιση. Η αποφυγή μιας δημόσιας εμφάνισης. Το άτομο που απαιτεί και κλίνει στην επιθετική δράση. Άτομα πρόθυμα να πάρουν τις διαταγές. Στρατιωτικό προσωπικό. Ένα έθνος αποδοτικό στην εχθροπραξία. Πολεμίστριες. Οι πρώτες κινήσεις ενός νέου δυναμικού αρχηγού!

(Νέα Σελήνη= MC/Apollon = Ποσειδώνας/Kronos= Ήλιος/Cupido= MC/Κρόνος= Zeus/Kronos)

Επίσης. ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης δημιουργεί την εξίσωση: ASC=Βόρειος Δεσμός/Δίας= WI/Zeus= Hades/Zeus=Δίας/Apollon:

Κάνοντας επαφές που θεωρώ πως είναι χρήσιμες. Προσπαθώντας να κρατήσω καλές σχέσεις με άτομα που δίνουν εντολές. Επαφές με κερδοσκόπους. Στενές επαφές

Όσον αφορά την επερχόμενη Πανσέληνο στις 7/2/2012 σχηματίζεται η κάτωθι εξίσωση: Πανσέληνος (Ήλιος-Σελήνη)= Σελήνη/Ερμής= Ήλιος/Ερμής= Ουρανός /Kronos.

Προβλήματα με Μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας. Σκληρές εκφράσεις, δεσποτάδες που εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους. Ημέρες όπου υπάρχει θυμός και ένταση. Εξοργισμένος από τις κυβερνητικές αποφάσεις. Κάποια πρόσωπα που μπορούν να θεσπίσουν την ισχύ και το κύρος.

Εκτιμώντας πως η μια φάση της Σελήνης έχει επίδραση στην άλλη, ως συνέχεια και φυσική αλληλουχία των γεγονότων, συγκρίνω το σημείο της Νέας Σελήνης ως προς τον χάρτη της Πανσελήνου (δεν θα το βρείτε πουθενά, μην το ...ψάξετε!)

Και έτσι προκύπτει η βαθειά μελαγχολία του αποχωρισμού:

Κάποιοι που χαίρονται με την δουλειά τους. Η διακίνηση αγαθών. Οι μέρες που έχουμε διάθεση για απομόνωση. Για να χωριστεί από την οικογένεια. Προσωπικές δυσκολίες. Απογοήτευση στα εργασιακά. Ένας θάνατος ενός επιφανούς προσώπου.

(Νέα Σελήνη / Πανσέληνος= Άρης/Apollon= MC/Apollon=Κρόνος/Cupido= Zeus/Kronos= Ποσειδώνας/Kronos= Άρης/Κρόνος).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved