Τι σηματοδοτεί η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους;

Να περιμένεις έναν νέο γύρο προβλημάτων

Τι σηματοδοτεί η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους;

Με την... ένθερμη συμμετοχή του Ποσειδώνα, η Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου έχει κάτι το παραπλανητικό ή το ακυρωτικό, που άλλες φορές θα σε μπλέξει σε έναν φαύλο κύκλο διαψεύσεων ή/και αστοχίας κι άλλες θα σε ωφελήσει είτε με την απόκρυψη όλων εκείνων που δεν θες να φαίνονται, είτε με σωστά για σένα αποτελέσματα, ύστερα από θεωρητικά... λάθος κινήσεις!

Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, που την συνοδεύει, συνηγορεί σε ζεστές οικογενειακές στιγμές ή/και σε εξελίξεις προσωπικού επιπέδου, που υπόσχονται μια ευτυχία κλασικού τύπου, σαν αυτήν που σου έμαθαν τα παραμύθια που σε γαλούχησαν. Ενδέχεται ωστόσο να περιπέσεις και σε μια μελαγχολική νοσταλγία για πρόσωπα ή καταστάσεις μιας άλλης εποχής που σήμερα σου λείπουν. Σε κάθε περίπτωση, το συναίσθημα είναι που... κυβερνά και θα δυσκολευτείς να πάρεις λογικές αποφάσεις, ακόμη κι αν ξέρεις πως είναι προς το συμφέρον σου.

Όσον αφορά τώρα στην εξέλιξη των πραγμάτων, στο μέτωπο του κορωναϊού, το Τ-τετράγωνο, που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη, τον Πλούτωνα και την Έριδα, δεν είναι καλό σημάδι και είτε άμεσα είτε μέσα στους επόμενους πέντε μήνες (τόσο κρατά -το ελάχιστο- η επιρροή μιας έκλειψης), θα πρέπει να περιμένεις έναν νέο γύρο προβλημάτων.

Είναι βέβαια και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, που η συμμετοχή της Δήμητρας το κάνει ακόμη πιο... εκδηλωτικό σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο, που σημαίνει ότι έρχονται αναταραχές και ακραίες αντιπαραθέσεις, που δεν έχουν λογική.

Διάβασε επίσης: Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι σε επιφυλακή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved