Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι σε επιφυλακή

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι σε επιφυλακή

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου γίνεται στις 10/6, 13:53 ώρα Ελλάδας, στις 19°47’ των Διδύμων και είναι και η 1η Ηλιακή έκλειψη του 2021. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια τέλος του β' και αρχές του γ' δεκαημέρου και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 19-20 μοίρες.

Εκτός του ότι πρόκειται για μια έκλειψη, που από μόνη της τραβά την προσοχή μας, έχουμε και έναν Ερμή ανάδρομο πάνω της, όπως επίσης και έναν Ποσειδώνα στους Ιχθύς που μετέχει και -όπως πάντα- δημιουργεί μπλεξίματα, ασάφεια, χάος και εξαπατήσεις, οπότε θα πρέπει να είμαστε όλοι, αλλά τα παρακάτω ζώδια περισσότερο, πιο επιφυλακτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Νέα Σελήνη - Έκλειψη στο ζώδιό σου, μαζί με τον ανάδρομο, κάνουν τα εύκολα δύσκολα ή τουλάχιστον πολύπλοκα. Τα πάντα στο κεφάλι σου θα είναι ανάκατα, τόσο αυτά που αφορούν στην προσωπική σου, όσο και αυτά που σχετίζονται και με τα επαγγελματικά σου. Από την άλλη, θα υπάρχουν και γεγονότα που δε θα ξέρεις πώς να τα εκλάβεις. Είναι για καλό ή για κακό σου; Μήπως είναι στάχτη στα μάτια σου ή προσπαθούν να σε αποπροσανατολίσουν; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκεται να δημιουργηθεί ένα χάος και από πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται το προσκήνιο, ενώ νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει μαζί τους... Τέλος πάντων, το κουβάρι δε θα το ξεμπλέξεις τώρα, όσο κι αν προσπαθήσεις, ενώ είναι μάλλον βέβαιο ότι θα ανοίξεις περισσότερα μέτωπα, απ' όσα θα πας να κλείσεις! Το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι να μάθεις... κατά λάθος κάποιες φημολογίες, συκοφαντίες ή ενέργειες, που έχουν γίνει σε βάρος σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ένας χαμός θα επικρατήσεις στις σχέσεις σου, ερωτικές, οικογενειακές και επαγγελματικές και πραγματικά δε θα έχεις καμία ξεκάθαρη εικόνα για το τι γίνεται. Η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις και τα μπλεξίματα θα είναι αρκετά και σαν να μη σου έφταναν αυτά, θα εμφανιστούν και άτομα από το παρελθόν σου, που σίγουρα θα σε επηρεάσουν συναισθηματικά και θα βρεθείς σε δίλημμα για το πώς να τα χειριστείς. Μέσα σε όλα, να περιμένεις και προβλήματα με το ταίρι σου, με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή βλάβες στο σπίτι σου. Όπως και να έχει, δεν πρέπει να είσαι αφελής και να πάρεις επιπόλαια το κάθε τι, αφού στο τέλος εσύ θα βρεθείς δεμένος χειροπόδαρα και δε θα μπορείς να ξεγλιστρήσεις ή θα γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης ή εξαπάτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 10ο οίκο σου φέρνει αρκετές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και την πορεία της καριέρας σου. Το θέμα είναι ότι τα αποτελέσματα που επιθυμείς, μετά από μια μάλλον κοπιαστική περίοδο, με αρκετή προσπάθεια και αφιέρωση προσωπικού χρόνου, δε θα έρθουν κι αυτό είναι κάτι που θα σε ρίξει ψυχολογικά. Όχι μόνο θα διαπιστώσεις ότι οι κόποι σου δεν αναγνωρίζονται, αλλά διάφορες κινήσεις ή ενέργειές σου θα παρερμηνευτούν, θα διαστρεβλωθούν ή -στην καλύτερη- θα καπελωθούν από άλλους, λόγω υψηλότερης θέσης. Δεν αποκλείεται να επανέρθουν και προβλήματα που είχαν εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό, να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις ή να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις τους στόχους σου, αφού οι υπάρχοντες μάλλον δεν πρόκειται να ευοδωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τη Νέα Σελήνη - έκλειψη στον 4ο ηλιακό σου οίκο σου, τα θέματα που θα ανακύψουν είναι πρωτίστως οικογενειακά ή του σπιτιού σου. Με δεδομένη και την παρουσία και του ανάδρομου Ερμή και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα έχεις και τις καταλληλότερες αντιδράσεις, αφού είτε θα απομακρύνεσαι και θα κατεβάζεις ρολά, αντί να προχωρήσεις σε πρωτοβουλίες, είτε θα έχεις εσωτερική αναστάτωση, θα τα χάνεις, μπροστά στο παραμικρό πρόβλημα ή θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Αρκετές φορές θα σε ξεπερνάνε πιθανές βλάβες, μπερδέματα με τα αγαπημένα σου άτομα, αλλά και καταστάσεις που θα έρχονται στο φως και δε θα μπορείς να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα, παρά τη διαίσθησή σου, αφού και αυτήν θα την αμφισβητείς. Όσον αφορά σε τεχνικές εργασίες ή αλλαγές στο χώρο σου που είχες προγραμματίσει, τα λάθη και οι παραλείψεις θα είναι μπόλικα, ενώ θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά, μέχρι να πάρουν μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με τη Νέα Σελήνη- έκλειψη στον 2ο οίκο σου, έρχονται εξελίξεις στα οικονομικά σου, που όμως δε θα σε ευχαριστήσουν, καθώς άλλα περίμενες εσύ να γίνουν, άλλα θα σου παρουσιαστούν. Αν μάλιστα βασιζόσουν στα λόγια (πιθανόν μεσολαβητή) κάποιου τρίτου προσώπου, τότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε δούλευε ψιλό γαζί και τίποτα από αυτά που σου παρουσίαζε ή υποσχόταν να μην ήταν αλήθεια. Μια συμφωνία θα κολλήσει ή θα ακυρωθεί, χρήματα δε θα πάρεις, αντίθετα κινδυνεύεις να χάσεις κιόλας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν λάθη σε βάρος σου -ηθελημένα ή αθέλητα- και τελικά να βγεις ο ριγμένος μιας υπόθεσης. Από την άλλη, στα ερωτικά σου, καλό θα ήταν να παραμείνεις σε επιφυλακή μέχρι νεωτέρας και να μην εμπιστευτείς κολακείες, μεγάλα λόγια ή ταξίματα, καθώς δε θα έχουν κανένα αντίκρισμα ή θα αποσκοπούν κάπου. Κυρίως αν προέρχονται από πρώην που σου ζητά μια δεύτερη ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με τη Νέα Σελήνη - έκλειψη στον 8ο οίκο σου στα οικονομικά και τα ερωτικά σου αναμένονται μπελάδες. Τόσο στη μία όσο και στην άλλη περίπτωση δεν πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς όσα λέγονται ή σου τάζουν, αφού είτε δεν ισχύουν είτε δε θα γίνουν και το κάνουν για να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια. Κι επειδή πάντα υπάρχουν απατεώνες και καταφερτζήδες, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην αφήσεις κανένα περιθώριο, ούτε για κουβέντα, αλλιώς, θα την πατήσεις. Επιπλέον, έχε το νου σου μην πέσεις θύμα από λύπηση, επειδή θα πιστέψεις την δακρύβρεχτη ιστορία κάποιου γιατί μάλλον... μούφα είναι και θα σου κοστίσει και σε λεφτά ή να μην κάνεις καμία επένδυση, αγορά ή κλείσιμο συμφωνίας ή διακανονισμού. Από την άλλη, καθοδηγούμενος από το συναίσθημα, μπορεί να κάνεις λανθασμένη επιλογή και να εξαπατηθείς ή να επιχειρήσεις να ξαναπλησιάσεις έναν/μία πρώην σου, κάτι που το πιο πιθανό είναι να μην ευοδωθεί ή να έχει την ίδια κατάληξη με πριν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με την Νέα Σελήνη - έκλειψη στον 5ο οίκο σου δε θα ξέρεις ούτε κι εσύ τι θέλεις στην ερωτική σου ζωή. Αλλιώς τα έχεις εσύ στο μυαλό σου ή τα βλέπεις (πιθανότατα ροζ) κι αλλιώς είναι στην πραγματικότητα, οπότε δεν αποκλείεται να δεις το... φως το αληθινό και να αλλάξεις τελείως άποψη ή εξ αιτίας ενός γεγονότος να χάσεις κάθε καλή εντύπωση που είχες σχηματίσει για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Πιθανό είναι, επίσης, να βρεις ένα άλλο άτομο που θα σε ελκύει περισσότερο ή να ξαναθέλεις ένα άλλο, με το οποίο είχατε χωρίσει πρόσφατα. Την απογοήτευση ή τη διάψευση πάντως δε θα τη γλιτώσεις, ενώ αν πας να κάνεις εσύ κουτσουκέλα, σε περίπτωση που είσαι σε σχέση, θα μαθευτεί από το έτερο ήμισυ. Κι οικονομικά όμως δεν είναι οι καλύτερες μέρες για να κάνεις μια αγορά ή να πάρεις χρήματα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, η ασυνεννοησία σας και οι παρεξηγήσεις θα σε φέρουν σε απόγνωση, όπως και η τάση τους να μην έχουν καμία επαφή με τον κόσμο.

Διάβασε επίσης: Εκλείψεις 2021: Πότε έχουμε Ηλιακή και Σεληνιακή Έκλειψη και ποια ζώδια επηρεάζονται;

Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/05 έως 21/06: «Όλα τα κουλά μαζεμένα»

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved