Πανσέληνος-Έκλειψη στον Τοξότη: Καιρός για ξεκαθαρίσματα, αλλά χωρίς βιασύνη!

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη φέρνει ανατροπές και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη, με βήμα αργό και προσεκτικό!

Πανσέληνος-Έκλειψη στον Τοξότη: Καιρός για ξεκαθαρίσματα, αλλά χωρίς βιασύνη!

Η πρώτη έκλειψη του 2021, θα είναι Σεληνιακή και θα συμβεί στις 26 Μαΐου στο ζώδιο του Τοξότη. Η Πανσέληνος θα είναι ένα απολαυστικό super moon (λόγω της ελλειπτικής τροχιάς της Σελήνης γύρω από τη Γη, θα φαίνεται αρκετά μεγαλύτερη από ότι συνήθως).

Αστρολογικά μιλώντας, ο Ήλιος βρίσκεται πλέον στους Διδύμους κι έχει παρέα του τον Ερμή και την Αφροδίτη. Η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενώ ο Ερμής σε 3 ημέρες ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, ο Δίας διανύει για λίγο τους Ιχθύες, ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον Υδροχόο και ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω.

Η Έκλειψη στον Τοξότη θα μας βάλει σε μια τροχιά αναθεώρησης: εάν θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό μας, οφείλουμε να ξεβολευτούμε και να κάνουμε αλλαγές. Πώς θα τις κάνουμε αφού ο Ερμής γίνεται ανάδρομος ελάχιστες ημέρες αργότερα; Θα τις αφήσουμε να ωριμάσουν μέσα μας και θα δράσουμε, αφού τελειώσει. Η αισιοδοξία του Τοξότη και η ανάγκη για κινητικότητα των Διδύμων θα μας προσφέρουν την ώθηση που χρειαζόμαστε για να ταράξουμε τα νερά μας και να δώσουμε λύση (ή και τέλος) σε καταστάσεις που δεν μας ικανοποιούσαν.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω τις προβλέψεις για την Πανσέληνο με βάση το ζώδιό σου:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved