Νέα Σελήνη Μαΐου: Ένα τέλος και μια καινούργια αρχή

Άλλαξε μετερίζι και να μην μείνεις στα παλιά

Νέα Σελήνη Μαΐου: Ένα τέλος και μια καινούργια αρχή

Η Νέα Σελήνη της 11ης Μαΐου, στον Ταύρο, πέρα από την ασφάλεια και την σιγουριά που αποπνέει με βάση τις ιδιότητες του ζωδίου, έχει και αναγεννητικές ιδιότητες, αφού συμμετέχει σε αυτήν με τον… τρόπο του και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω.

Ένα τέλος λοιπόν και μια νέα αρχή είναι στα σκαριά, με την ελπίδα πώς θα κλείσει οριστικά ο κύκλος των οικονομικών και εργασιακών προβλημάτων, που προέκυψαν από την πολιτική διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Πλούτωνας «ηδονίζεται» με τα νέα ξεκινήματα, μόνο που για να σε φέρει σε μια τέτοια θέση, αναγκαστικά σε περνάει πρώτα από τον… μηδενισμό!

Ωστόσο, δε θα λείψουν και οι περιπτώσεις όπου απλά θα επισφραγιστεί η αδυναμία επανεκκίνησης και μακάρι να μην συμπεριλαμβάνεσαι σε αυτές. Και πάλι όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις μετερίζι, αρκεί να το πάρεις απόφαση και να μην μείνεις στα παλιά.

Όσον αφορά στο καθαυτό πρόβλημα της πανδημίας, η κατάσταση στην Ελλάδα δεν προδιαγράφεται ρόδινη, εξ αιτίας της συνόδου του προοδευμένου Άρη με την γενέθλια Σελήνη της χώρας στους Διδύμους. Η όψη έχει ακόμη δρόμο να διανύσει, επιφέροντας απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, οπότε συνέχισε να επαγρυπνείς.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάιο

Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο του 2021;

Αφροδίτη στους Διδύμους: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει χρήματα και νέους έρωτες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved