Εκλογές ΗΠΑ 2020: Τραμπ ή Μπάιντεν; Τι λένε τα άστρα;

Τι λέει η αστρολογία για τους δύο διεκδικητές του Προεδρικού χρίσματος;

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Τραμπ ή Μπάιντεν; Τι λένε τα άστρα;

Οι προεδρικές Εκλογές στις ΗΠΑ απασχολούν ως συνήθως όλον τον πλανήτη και ίσως η πληροφορία του «ποιος θα βγει» να είναι σημαντική για κάποιους/ες. Είναι, δεν είναι όμως, εδώ είναι που… κολλάει η Αστρολογία!

Όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ, που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων κι έχει ωροσκόπο στον Λέοντα είναι το δημοσκοπικό αουτσάιντερ, κάτι που γενικά τον ευνοεί, αφού με τον Ουρανό που «κουβαλάει» στον γενέθλιο χάρτη του, μια ανατροπή είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Επιπλέον, ο Σκορπιός, με ωροσκόπο Σκορπιό Τζο Μπάιντεν δεν είναι και στα καλύτερά του, από άποψη φυσικής κατάστασης και υγείας, κάτι που «μετράει» πολύ στην κρίση του αμερικανικού εκλογικού σώματος. Ο κίνδυνος μάλιστα να «μείνει από καύσιμα» διαφαίνεται και στον αστρολογικό του χάρτη, οπότε και να κερδίσουν οι Δημοκρατικοί τις εκλογές, το «μπαλάκι» θα πάει στην αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις, Ζυγό με ωροσκόπο στους Διδύμους και Σελήνη στον Κριό.

Και οι δύο, ωστόσο, αυτήν την περίοδο επηρεάζονται από τον Ποσειδώνα (στα συστήματα πρόβλεψης), με την διάψευση των προσδοκιών τους να φαντάζει πιο πιθανή από την δικαίωση των προσπαθειών τους.

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Ταύρο: Όλα τα σπάνια, τα παράξενα και τα… ανάποδα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved