Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Ταύρο: Όλα τα σπάνια, τα παράξενα και τα… ανάποδα

Στάνταρ, είναι μια Πανσέληνος αλλιώτικη από τις άλλες!

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Ταύρο:  Όλα τα σπάνια, τα παράξενα και τα… ανάποδα

Όχι, δεν πρόκειται να γίνει αυτό που περιμένεις, ούτε βέβαια να βαρεθείς. Ο Ουρανός στον Ταύρο, που είναι «στα ντουζένια του», στην Πανσέληνο της 31ης Οκτωβρίου θα φέρει όλα τα σπάνια, τα παράξενα και τα… ανάποδα κι αν βέβαια είσαι εφησυχασμένος στην ασφάλειά σου, σαν σαλίγκαρος κάτω από πέτρα, λυπάμαι αλλά θα πρέπει να ψάξεις για καινούριο καταφύγιο.

Και μην αρχίσεις να γκρινιάζεις ότι δηλαδή «εμένα βρήκε, τι του έκανα κλπ», γιατί ο τύπος (ο Ουρανός ντε) είναι εντελώς σαδιστής κι αν σε πάρει χαμπάρι θα σου κάνει τα (ακόμη) χειρότερα!

Αν τώρα η ζωή σου είναι μια κόλαση κι έφτασες στο σημείο να μην ελπίζεις σε τίποτα, είναι ο ίδιος που θα σου αποδείξει ότι κάνεις λάθος. Μάλλον βέβαια θα σου φέρει αυτό ή εκείνον/η που μπαϊλντισμένος, μόλις εγκατέλειψες, λέγοντας «δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου» αλλά στο έγραψα και παραπάνω: Σαδίσταρος είναι και σε παρακολουθεί για να δεις τι θα κάνεις. Θα αποσβολωθείς; Είναι σαν να του λες «δώσε κι άλλο»…

Να του ρίξεις μούντζα; Στράφι θα πάει! Το μόνο που -ίσως- σε σώσει είναι να προλάβεις να γίνεις εσύ ο παλαβός ανατροπέας. «Δικός μου είναι αυτός», θα πει και μπορεί να σε αφήσει στην ησυχία σου. Εσύ βέβαια θα έχεις χαλάσει την ησυχία των άλλων, έτσι για να εκπληρωθούν οι… γραφές, αλλά τι να κάνουμε; Αυτά έχει η ζωή!

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος - Blue Moon Οκτωβρίου στον Ταύρο: Σκόνη και θρύψαλα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved