Άρης, Δίας, Ουρανός: Ζήσε την αλήθεια σου στα… άκρα!

Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες ή θα περιμένεις να τις πάρουν οι άλλοι για σένα

Άρης, Δίας, Ουρανός: Ζήσε την αλήθεια σου στα… άκρα!

Ανάδρομος… ξε-ανάδρομος, ο Άρης εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις στην ζωή σου και βέβαια είναι γνωστό πως δεν χαρακτηρίζεται από καλούς τρόπους. Ποιος τους έχασε από την γενιά του για να τους βρει αυτός; Ζητά όμως το αληθινό για σένα και συνήθως το θέλει εδώ και τώρα χωρίς περιστροφές και καθυστερήσεις. Κι αν σου φαίνεται κάπως αψύς είναι γιατί ξέρει ότι κάτω από πίεση πετυχαίνεις περισσότερα.

Αυτήν την φορά μάλιστα είναι ο Δίας που τον σιγοντάρει στο ταξίδι του, σου ζητά, λοιπόν, να δράσεις άμεσα, παραμερίζοντας δισταγμούς και φόβους. Να κατακτήσεις στόχους που παγιδεύτηκαν από αναστολές «μη» και «πρέπει», να βιώσεις την αλήθεια σου. Να πεις επιτέλους «ο κύβος ερρίφθη», εννοώντας την απαλλαγή σου από όλα εκείνα που σε κρατάνε δέσμιο.

Ο Άρης θεριεύει μέσα σου εκείνη την σπίθα, που δεν υπολογίζει θεριά και δυνάστες, παρά μόνον την Ελευθερία σου.

Θα αναλάβεις, λοιπόν, πρωτοβουλίες ή θα περιμένεις να τις πάρουν οι άλλοι για σένα; Θα αγωνιστείς για να πάρεις την τύχη σου στα χέρια σου ή θα υποκύψεις αμαχητί στο «μοιραίο», που γίνεται μοιραίο ακριβώς επειδή δεν κάνεις τίποτε για να το αποτρέψεις;
Θα βάλεις μπουρλότο στην μιζέρια σου ή θα περιμένεις τον μπουρλοτιέρη να τινάξει στον αέρα την κακώς εννοούμενη ασφάλειά σου;

Ο Άρης είναι μαζί θάρρος και φόβος, εσύ είσαι που θα διαλέξεις τον δρόμο σου και με τον Ουρανό να έχει περιλάβει τον… άλλο ανάδρομο, τον Ερμή, μπορείς να πετύχεις το αδύνατο.

Κι όχι, δεν χρειάζεται να γίνεις βάρβαρος, ούτε να ξεσπάσεις τα απωθημένα σου. Αυτά άφησέ τα για εκείνους που ζουν ακόμη στο λυκόφως του πολιτισμού, που δεν διδάχτηκαν ποτέ τον ιπποτισμό και είναι δεμένοι με τις αλυσίδες του αθεράπευτου εγωισμού τους. Ναι, θα τους βρεις κι αυτούς μπροστά σου. Θα συναντήσεις πολλούς που ζητούν «το δίκιο τους» με τέτοιο τρόπο που τελικά το χάνουν. Θα βρεις και πολλούς ψευτοεπαναστάτες, που προσβάλλουν τις ανθρώπινες αξίες, μα εσένα δεν σου πρέπουν τέτοιες συμπεριφορές.

Αλλά πάλι, αν πέσεις επάνω σε αγενείς και άξεστους, μην βιαστείς να τους καταδικάσεις. Είναι η απόρριψη –ίσως κι η άγνοια- που τους κάνει τόσο οργισμένους κι αν ποντάρεις στο φιλότιμο τους θα τους δεις να μεταμορφώνονται από αγρίμια σε φιλότιμους συνοδοιπόρους.

Εξ άλλου, ο Ουρανός αγαπάει τις εκπλήξεις κι εδώ είναι η ευκαιρία σου να ανακαλύψεις πολύτιμα πετράδια, εκεί που όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει μόνον λάσπη και βρωμιά.

Just do it!

Διάβασε επίσης: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ορίσεις την μοίρα σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved