Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ορίσεις την μοίρα σου!

Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις είναι περίπου δεδομένες

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ορίσεις την μοίρα σου!

Αν αναρωτιέσαι τι είδους πίεση ή πρόβλημα θα σου προκύψει, η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου τα εμπεριέχει σχεδόν… όλα! Θες στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σου, θες στις σχέσεις ή ακόμη και στην υγεία σου, οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις είναι περίπου δεδομένες και μένει να διαπιστώσεις την έκταση και το ειδικό βάρος που έχουν στην δική σου ζωή.

Χρησιμοποίησα όμως τον όρο «προκλήσεις» κι όχι «προβλήματα», επειδή σε πάμπολλες περιπτώσεις η εξέλιξη των πραγμάτων θα εξαρτηθεί από τις αρετές που διαθέτεις και την ικανότητά σου να «βλέπεις» ευκαιρίες, εκεί που κάποιοι άλλοι απελπίζονται. Εξ άλλου ο φόβος που σε έχει ζώσει από εκατό μεριές θέλει έργα και δημιουργίες για να λάβει την απάντηση που του πρέπει.

Μπορείς ακόμη να επιλέξεις το να «δραπετεύσεις» μέσα από δράσεις που αγνοούν ή υπερβαίνουν την «αντικειμενική πραγματικότητα». Μόνον ο εφησυχασμός δεν επιτρέπεται, να αφήσεις δηλαδή τα πράγματα στην τύχη τους, αφού αυτή η ρημάδα η «τύχη», με τον Άρη και τους Κρονοπλουτωναίους σε πλήρη ανάπτυξη είναι είδος προς… εξαφάνιση!

Διάβασε επίσης: Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα κλείσουν τους παλιούς λογαριασμούς τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved