Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Η (νέα) επίθεση του Κορονοϊού

Η «βαλίτσα» θα πάει μακριά...

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Η (νέα) επίθεση του Κορονοϊού

Μεσάνυχτα και κάτι στις 2 Οκτωβρίου γίνεται η Πανσέληνος στον Κριό. Η ίδια ασχολείται με τους υπερήλικους, αλλά και τους πρόσφυγες/μετανάστες, όμως κορωναϊού παρόντος, το γιατί, το φαντάζεσαι και τα νέα μέτρα δεν αργούν.

Αχ θυμάσαι τότε που τριγύρναγες ελεύθερος, χωρίς να στέλνεις SMS; Τι νοσταλγία θεέ μου, χειρότερη κι από του Οδυσσέα.

Να όμως και η λεπτομέρεια που την συνοδεύει:

Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό συναντώντας την Έριδα, που, παρότι άγνωστη στο ευρύ κοινό, σε ενδιαφέρει και σε… παραενδιαφέρει μάλιστα! Γιατί η εν λόγω κυρία, που εντοπίστηκε το 2003-5 και εδώ και καιρό τετραγωνίζεται με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, συνδέεται ευθέως τόσο με τον COVID-19 όσο και με τις αναταράξεις στα εργασιακά, διεθνώς και… Ελληνικώς!

Κι εδώ, να το πω για να μην σου μείνουν αμφιβολίες, Παρότι πρόκειται για καλό κορίτσι -γι’ αυτό μην την αποπαίρνεις- η σχέση της με τον Άρη είναι συνήθως τρισάθλια σε συλλογικό επίπεδο. Όλο μικρόβια και αγριεμένους ιούς εκτοξεύει, χώρια τα αυτοάνοσα που εξαπλώνει.

«Παρθενόπη» είναι το παρατσούκλι της, αναφερόμενο φυσικά στο ζώδιο της Παρθένου, με το οποίο ο πλανήτης-νάνος διατηρεί εκλεκτική αστρολογική συγγένεια. Οι εξοπλισμοί και οι παραγωγικές μονάδες συμπληρώνουν το μενού του πεδίου ευθύνης της, είναι όμως και τα παιδαγωγικά. Πού είσαι Μοντεσόρι να κάνεις τις μάσκες των παιδιών αλεξίπτωτα… Κι όσο για τις επιστήμες, το CERN και την ιατρική που είναι επίσης «παιδιά» της, το μόνο ερώτημα που πλανάται αυτήν την εποχή είναι το πότε θα βρεθεί ένα αποτελεσματικό αντίδοτο στον ιό. Από Γενάρη το βλέπουμε, λένε οι γραφές αλλά ας μείνουμε στα τωρινά.

Το ραντεβού της, λοιπόν, με τον Άρη αναμένεται να προσθέσει ένα ακόμη επεισόδιο στο «σήριαλ» του κορωναϊού, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη δράση της σε τομείς που είναι εξ ίσου επίκαιροι.. Για παράδειγμα, πότε άραγε θα ξαναπιάσει φωτιά εργοστάσιο ανακύκλωσης; Ή πότε θα κλείσουμε, ως κράτος, νέο deal για τα εξοπλιστικά; Και πόσοι ακόμη εργαζόμενοι θα βρουν τον παράδεισο της «Συν Εργασίας»; Οσονούπω είναι η απάντηση, αφού δεν πρόκειται για μια απλή διέλευση.

Στο προοδευτικό χάρτη της Ελλάδος ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με την γενέθλια Έριδα στον Υδροχόο, που σημαίνει ότι πρώτον κάθε transit επαφή τους έχει έναν λόγο παραπάνω για να εκδηλωθεί και δεύτερον η «βαλίτσα» έχει ακόμη δρόμο, αφού οι ενδείξεις στα προοδευτικά ισχύουν συνήθως για ένα χρόνο.

Μάρτη ξεκινήσαμε και κάπου εκεί θα τελειώσουμε, με την καλή έννοια.

Και τα χειρότερα έπονται: Η Νέα Σελήνη, που ακολουθεί στις 16 Οκτωβρίου, «φιλοξενεί» επίσης την σύνοδο των δύο πλανητών, επεκτείνοντας χρονικά την δράση τους μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Και μέχρι τότε ο κορωνοϊός θα γίνει ακόμη πιο επιθετικός κι εσύ θα πρέπει να προστατευτείς.

Μακάρι να επιδείξουν την ίδια επιθετική σπουδή και οι απανταχού επιστήμονες που παλεύουν για να βρουν το φάρμακο, παράλληλα ωστόσο με τον Άρη ανάδρομο, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου δείχνει απίθανο το να βρεθεί μια αποτελεσματική λύση. Ίσα-ίσα που θα είναι σαν να βαράνε στον βρόντο.

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος Οκτωβρίου 2020 στον Κριό: Κοίτα πρώτα τον εαυτό σου!

Πανσέληνος στον Κριό: Τράβα μπρος, αλλά πρόσεχε τα βήματά σου!

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Οκτώβριο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved