Πανσέληνος στον Κριό: Τράβα μπρος, αλλά πρόσεχε τα βήματά σου!

Δυναμικό ξεκίνημα κάνει ο μήνας, με την Πανσέληνο στον Κριό να μας κλείνει το μάτι από την πρώτη κιόλας ημέρα του!

Πανσέληνος στον Κριό: Τράβα μπρος, αλλά πρόσεχε τα βήματά σου!


Σημειώστε ότι ο Ήλιος, βρίσκεται στον αρμονικό Ζυγό, η Αφροδίτη σχεδόν αποχαιρετά το Λιοντάρι, ο Άρης είναι ήδη τσαμπουκαλεμένος κι ανάδρομος στον Κριό κι ο Ερμής, βρίσκεται στον παρατηρητικό, αλλά σιωπηλό, Σκορπιό. Από όλα έχει ο μπαξές και πάμε να δούμε τι σημαίνουν για το κάθε ζώδιο χωριστά!

Κριάρια, Ζυγοί, Αιγόκεροι (με φορτωμένο το τσαρδάκι σας με Δία, Κρόνο και Πλούτωνα) και Καρκίνοι, μπορείτε να γυρίσετε σελίδα στην ζωή σας μεν, αλλά ίσως όχι με τη ταχύτητα που θα επιθυμούσατε ιδανικά. Κριάρια, συγκεντρώνετε όλη την ενέργεια της Πανσελήνου, ενώ ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας περισσότερο σας δημιουργεί εκνευρισμό, παρά σας ωθεί προς τα εμπρός: ΗΡΕΜΗΣΤΕ.

Ζυγοί, τεντώνουν πολύ οι σχέσεις σας με τρίτα πρόσωπα και μάλιστα αγαπημένα: εκμεταλλευτείτε την Πανσέληνο για να κάνετε επανεκκίνηση. Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, δουλεία κι οικογένεια, είναι οι δυο άξονες στους οποίους παίζονται πολλά αυτή την περίοδο. Προσοχή σε κινήσεις τρίτων που αφορούν αυτά τα θέματα.

Ταύροι, επιθυμίες και σχέδια που έχουν μείνει ανεκπλήρωτα ή έχουν χαλάσει θα σας σταθούν σαν κόμπος στο λαιμό. Θα σας πάρει το παράπονο, αλλά μην μασάτε. Ο Ερμής στον Σκορπιό, θα σας φέρει φίλο που θα σας βοηθήσει. Δίδυμοι, πολλά θα παιχτούν πίσω από την πλάτη σας, αλλά θα έρθουν στο φως: τρίτα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σας βάλουν τρικλοποδιά, όμως τελικά θα το πάρετε χαμπάρι έγκαιρα!

Λέοντες, με την Αφροδίτη να σας αποχαιρετά και την Πανσέληνο και τον Άρη να σας κοιτάζουν με ηδονή, είναι αναπόφευκτο να προσπαθείτε να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ανάδρομος Άρης μάλλον θα σας κόψει την ταχύτητα (όμως θα βρείτε λύσεις εν τέλει!). Παρθένοι, οικονομικά ζητήματα στα οποία εμπλέκονται τρίτοι, θα έρθουν στην επιφάνεια. Δε θα χάσετε τα χρήματά σας, αλλά ίσως χρειαστεί περισσότερος κόπος για να τα ανακτήσετε.

Σκορπιοί, η εργασία και η ροή της καθημερινότητάς σας μπορεί να σας κουράσουν και χρειαστεί να βάλετε άνω τελεία ή ίσως είναι μια ευκαιρία να γκαζώσετε και να τα δώσετε όλα! Προσοχή στα λογάκια με άτομα που είναι πάνω από εσάς στην δουλειά! Τοξότες, το μυαλό σας στον έρωτα θα είναι (και πολύ καλά κάνετε), αλλά επίσης όσοι από εσάς δεν ασχολείστε με το σπορ αυτό, θα νιώσετε ότι θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα σας και να κάνετε νέα πράγματα: ναι στην πρόθεση, προσοχή στην εκτέλεση (βαράει ο ανάδρομος Άρης!).

Υδροχόοι μου, η σκέψη σας θα τρέχει με τα 1000 και το στόμα σας πολύ φοβάμαι ότι θα ακολουθήσει, αλλά με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό, κινδυνεύετε να πιαστείτε αιχμάλωτοι στα ίδια σας τα λόγια ! Όμως η σκέψη σας, να το ξέρετε, θα είναι καθαρή και διαυγής! Ιχθύς, θα σας βγει πολλή ανασφάλεια στη φόρα και ψάξτε να βρείτε τρόπο να καθησυχάσετε τον εαυτό σας. Ορθά σκέφτεστε, αλλά φοβάμαι τις σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να κάνετε κι ο ανάδρομος Άρης θα σας φέρει περισσότερη αναστάτωση, παρά ανακούφιση, εάν δεν πράξετε στοχευμένα. ΗΡΕΜΙΑ.

Διάβασε επίσης:

Μην κατηγορείς το 2020! Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα!

Ελλάδα-Τουρκία: Τα προεόρτια ενός πολέμου συμφερόντων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved