Πανσέληνος-Έκλειψη στον Τοξότη: Βρες τον τρόπο να κοιτάξεις ψηλά!

Η Μερική Έκλειψη στον Τοξότη, προσπαθεί να ξεμπερδέψει τα πράγματα κι όχι να τα μπερδέψει.

Πανσέληνος-Έκλειψη στον Τοξότη: Βρες τον τρόπο να κοιτάξεις ψηλά!


Ο άξονας Διδύμων – Τοξότη επιχειρεί, μέσα από την σκέψη και την ομιλία, το σχεδιασμό και την προσπάθεια, να λύσει το Γόρδιο δεσμό μεταξύ καταστάσεων που έχουν τραβήξει πολύ και μας έχουν γίνει νταλκάς και του… αναπόφευκτου.

Στην έκλειψη αυτή, συμμετέχει κι ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων, με όψη τετραγώνου. Για καλή μας τύχη, αυτός ο Άρης δεν κρατά μαχαίρι και δεν θέλει να φέρει ανατροπές και γεγονότα δυσάρεστα, αλλά παίζοντας με τις ευαίσθητες χορδές του ασυνείδητου και των συναισθημάτων, θέλει να δουλέψει σε εσωτερικό επίπεδο, φορτίζοντάς μας και τέτοιο τρόπο, ώστε όταν έρθει η ώρα να δράσουμε, να το κάνουμε, αφού θα έχουμε… πριζωθεί αρκετά.

Εδώ όμως κρύβεται και το παράδοξο της όλης κατάστασης: η δράση θα απαιτηθεί, όχι όμως η παράλογη, η εκρηκτική, η πομπώδης ή η παρορμητική. Ο Δίδυμος, ο Τοξότης κι ο Ιχθύς, που συμμετέχουν σε αυτή την όψη, σου ζητούν να πράξεις με λογική, χωρίς φόβο, με ήπιο τρόπο, έτσι ώστε να μην δημιουργήσεις κύματα αντιδράσεων, αλλά να δρέψεις βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους κοιτάζει με μισό μάτι και το πολύ-πολύ, άντε να μας δημιουργήσει αμφιβολίες σε ερωτικό επίπεδο. Ε, και; Η έκλειψη αυτή τη δουλειά κάνει: ξεκαθαρίζει μια και καλή το τοπίο και δεν αφήνει περιθώρια για απορίες. Ό,τι είναι να τελειώσει συναισθηματικά, θα τελειώσει, κι όποιος σου χρωστάει λεφτά, θα στα επιστρέψει!

Τοξότες και Δίδυμοι, θα πάρετε αποφάσεις, θα οδηγηθείτε σε πράξεις. Κριοί και Ζυγοί, μην χαλάσετε σχέσεις με πρόσωπα που αγαπάτε γιατί κάτι ακούσατε και κάποιος κάτι είπε. Προσπεράστε. Ταύροι και Σκορπιοί, παίζει και να σας έρθουν χρήματα από το πουθενά, αλλά αν δεν φερθείτε με σύνεση, από το πουθενά, θα πληρώσετε εσείς τα σπασμένα! Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, αν κάτι σας τρώει μέσα σας, η Έκλειψη είναι, αν κάτι σας ενοχλεί, αλλάξτε το, η Έκλειψη θα σας βοηθήσει! Λέοντες και Υδροχόοι, φλερτάκια και γνωριμιούλες μπορεί και να αποβούν μοιραία, ενώ αν κάτι δεν σας κολλάει στην όλη φάση, δέντρα δεν είστε; Αποχωρήστε και μάλιστα, τρέχοντας! Παρθένοι και Ιχθύες, την οικογένεια σας και τα μάτια σας οι πρώτοι, την εργασία σας, οι δεύτεροι. Μην φοβάστε, οι εξελίξεις μπορεί και να είναι θετικές και στα δυο πεδία!

Διάβασε επίσης:

Προβλέψεις Ιουνίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Διάβασε τι να περιμένεις

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 22/05 έως 21/06

Μηνιαίες προβλέψεις από 20/5-21/06: Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved