Το μήνυμα που «φέρνει» η Σεληνιακή έκλειψη και πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου

Πολλά και… τρομερά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την Σεληνιακή Έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου.

Το μήνυμα που «φέρνει» η Σεληνιακή έκλειψη και πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου

Γίνεται στις 20 μοίρες του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά γενικότερα τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, τα έχει τα… θεματάκια της, το πρώτο ζητούμενό της όμως επί προσωπικού είναι να πάρεις τις αποφάσεις σου και να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει. Τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Πλούτωνας που συμμετέχουν ενεργά είναι ιδανικοί για αυτές τις… δουλειές και θα ταλαιπωρηθείς ψυχικά και συναισθηματικά μόνο στην περίπτωση που κάτι τελειώσει, παρά τη θέλησή σου.

Θα μου πεις κι αν γίνει αυτό, τι κάνεις; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, θα σου… απαντήσω αλλά το σωστό είναι να «πενθήσεις» κι ύστερα να φύγεις προς τα εμπρός. Το να «κολλήσεις» για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν το θέλει ούτε ο Πλούτωνας, την αναγέννησή σου επιζητά.

Και βέβαια, μην περιμένεις να συμβεί κάτι άμεσα, «σώνει και καλά», αφού όπως κάθε έκλειψη, έτσι και η συγκεκριμένη μπορεί να σου πει… ό,τι έχει να σου πει μέσα στους επόμενους μήνες κι όχι απαραίτητα μέσα από εξωτερικά γεγονότα. Σε πάμπολλες περιπτώσεις υπάρχει απλά ένα εσωτερικό «μάγκωμα», που κακό δεν το λες, αφού σε προστατεύει από ανοίγματα που θα πήγαιναν «άπατα».

Να αισιοδοξείς, λοιπόν, για τον νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου, ξέροντας πως αν δεν τελειώσεις με το παλιό, οτιδήποτε νέο θα κουβαλά τις παθογένειες του χθες.

Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα της έκλειψης. Όσο για το αν, πόσο και προς ποια κατεύθυνση θα σε επηρεάσει, αυτό εξαρτάται από τον τρόπο, που είναι δομημένο το γενέθλιο ωροσκόπιό σου. Τεχνικά, αν ανήκεις σε ζώδιο του παρορμητικού «σταυρού» (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και είσαι γεννημένος/η στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, έχεις… προτεραιότητα, έχει σημασία όμως και ο γενέθλιος οίκος που «φιλοξενεί» την έκλειψη.

Επιπλέον, το αστρικό της αποτύπωμα είναι στις 26 μοίρες Διδύμων-Τοξότη κι αν έχεις «κάτι» εκεί κοντά –πολύ κοντά όμως- σίγουρα θα επηρεαστεί κι εσύ μαζί. Εδώ μάλιστα το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από κάποια «κεραμίδα» που θα σου πέσει στο κεφάλι είναι πολύ πιο ζωηρό, αφού θα είσαι μάλλον ανυποψίαστος/η!.

Διάβασε επίσης:

Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο: Το τέλος είναι κοντά

Astroquotes Ιανουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Η αποκαλυπτική κάρτα Ταρώ του Ιανουαρίου για το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved