Πανσέληνος του Οκτωβρίου: Απαγορεύονται τα όνειρα!

Η Πανσέληνος στον Κριό, γνωστή και ως Πανσέληνος του Κυνηγού σου ζητά να περάσεις στη δράση

Πανσέληνος του Οκτωβρίου: Απαγορεύονται τα όνειρα!


Η Πανσέληνος στον Κριό σηματοδοτεί το σημείο εκκίνησης ή, για να είμαστε πιο σωστοί, το σημείο τερματισμού! Όσα όνειρα, σχέδια και πλάνα κάναμε πριν από 6 μήνες, τώρα ζητούν μια γερή, τολμηρή κίνηση, για να «καρποφορήσουν», να «πάρουν πνοή»!

Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Λέοντες, έχετε το προβάδισμα: αυτή τη φορά, οι σκέψεις σας θα πάρουν σχήμα, σώμα κι υπόσταση! Κριοί και Ζυγοί, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά και ερωτικά θέματα, αντιστοίχως! Τοξότες, κάτι καλό κι απρόσμενο θα σας συμβεί στα συναισθηματικά σας! Έρωτα νέο οσφραίνομαι! Λιοντάρια μου, ήρθε η ώρα κι η στιγμή να αποχαιρετίσετε κάποιο φόβο σας και να πάρετε μια γενναία απόφαση (και να την πράξετε κιόλας!) για το μέλλον σας!

Δίδυμοι κι Υδροχόοι μου, θετικά θα επηρεαστείτε κι εσείς! Οι Δίδυμοι θα έχετε μια ωραία εξέλιξη που θα αφορά τη σχέση σας με τρίτο πρόσωπο, ενώ εσείς Υδροχόοι μπορείτε να εφαρμόσετε στην πράξη κάτι που καιρό τώρα σας έχει κολλήσει στο κεφάλι. Μην το παιδεύετε το θέμα: ανάδρομο δεν έχουμε κι η Πανσέληνος σας δίνει μια καλή κλωτσιά για να ξεκολλήσετε!

Ταύροι μου, λίγο τα νεύρα σας θα φουντώσουν, αλλά όχι πως θα συμβεί κάτι το τρομερό. Το νου σας στην υγεία και την εργασία. Παρθένοι, έχω πολύ καλά νέα: καινούργια σπίθα θα φουντώσει την… σεξουαλική σας ζωή. Επιπλέον: κάποιο μυστικό θα έρθει στην επιφάνεια! Αιγοκεράκια μου, μια αλλαγή αλλά και μια παροδική ένταση θα βιώσετε στο σπιτάκι σας. Για καλή σας τύχη, τίποτα δεν θα σας αγγίξει (ή πρήξει) περισσότερο από όσο πρέπει!

Καρκίνοι, δεν θα σας το κρύψω: Η Πανσέληνος θα σας αγριέψει κομματάκι και κάποια πρόσωπα στον κοινωνικό σας κύκλο θα τρομάξουν από κάποιες αντιδράσεις σας! Σκορπιοί, φωτιά θα πάρει η καθημερινότητά σας, η οποία θα γεμίσει με τόσα πολλά πράγματα που θα θελήσετε να… ουρλιάξετε! Ιχθύς, τα καλά νέα είναι ότι δεν θα πάθετε κάτι εσείς… Τα άσχημα είναι ότι… κάτι θα πάθουν τα λεφτάκια σας! Θα τα ξοδεύετε πριν προλάβετε να τα δείτε!

Διάβασε επίσης:

Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Κριό: Τέλος εποχής!

Tarot Facts Οκτωβρίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Astroquotes Οκτωβρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Οκτώβριο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved