Τι θα φέρει ο Άρης στον Ζυγό στην Ελλάδα;

Αρκετές κυβερνήσεις έχουν κλονιστεί με τον Άρη σε αυτήν την θέση

Τι θα φέρει ο Άρης στον Ζυγό στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με το αστρο-ιστορικό προηγούμενο, τρεις είναι οι τομείς που φαίνεται να επηρεάζονται άμεσα από την διέλευση του Άρη από τον Ζυγό (από 4/10 έως 19/11).

Κατ’ αρχάς, συνδέεται με πολιτικές αναταράξεις, «ζυμώσεις» και εσωκομματικές διαφωνίες-διαγραφές, τόσο στην εγχώρια πολιτική σκηνή, όσο και στο εξωτερικό, κάτι που δείχνει φυσιολογικό με βάση την πολιτική και διπλωματική φύση του ζωδίου.

Μάλιστα, αρκετές κυβερνήσεις έχουν κλονιστεί με τον Άρη σε αυτήν την θέση, οπότε ας… αναμένουμε τις εξελίξεις!

Επιπλέον, στην διεθνή διπλωματία αναζητείται μια φόρμουλα συνεννόησης και συμφωνίας μεταξύ αντιμαχομένων παρατάξεων -ή ακόμη και κρατών- αφού σε διαφορετική περίπτωση τα τύμπανα του πολέμου θα κτυπήσουν ξανά.

Ο δεύτερος τομέας που επηρεάζεται είναι οι αεροπορικές μεταφορές και συγκοινωνίες, με τον Άρη -δυστυχώς- να επιδεικνύει μια αξιοπρόσεκτη «εμμονή» στο να ρίχνει αεροπλάνα κι ελικόπτερα.

Τέλος και ειδικά για την Ελλάδα δρομολογείται η λειτουργία ή «σωτηρία» μεγάλων παραγωγικών μονάδων, από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν και πολλά «λουκέτα» σε μικρότερες επιχειρήσεις.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εξέλιξη ποινικών διώξεων με πολιτικό ενδιαφέρον, με τους… μισούς κατηγορούμενους να αθωώνονται και τους άλλους μισούς να καταλήγουν στην φυλακή!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν με τον Άρη στον Ζυγό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved