Πανσέληνος στον Υδροχόο: Ούτε κρύο, ούτε… ζέστη

Για την ακρίβεια, θα πέσουμε σε πολλές αντιθέσεις!

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Ούτε κρύο, ούτε… ζέστη


Δεν είναι δύσκολη, αλλά μήτε κι ανέμελη η Πανσέληνος στον Υδροχόο. Εάν μας την σέρβιρε ο ουρανός μόνη της και σκέτη, ε, δεν θα λέγαμε κι «όχι»! Την απελευθερωτική της τρέλα, ντάλα καλοκαίρι, θα την καλωσορίζαμε και θα ζητούσαμε και δεύτερη δόση!

Έλα όμως που δεν σερβίρεται μόνη, αλλά με μπόλικη δόση Λέοντα! Από πού να το πιάσω; Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη κι Άρης, κουνάνε το μαντίλι από τον Λέοντα κι η Σελήνη στον Υδροχόο, τα ψιλοχάνει! Από την μια να θέλεις να τα παρατήσεις όλα στην μοίρα τους και να κάνες εκείνο που νιώθεις βαθιά μέσα σου ότι θα σε κάνει ευτυχισμένο, κι από την άλλη να πρέπει να ακολουθήσεις τον σταθερό Λέοντα, που επιβάλλει κυρώσεις σε σκέψεις και πράξεις που διαταράσσουν την ισορροπία των συναισθηματικών –κυρίως- σχέσεων! Για να μην προσθέσω και τον Ουρανό στον Ταύρο που αγριοκοιτάζει ΚΑΙ τους πλανήτες στο Λιοντάρι ΚΑΙ την Πανσέληνο στον Υδροχόο! Και τι σου μένει να κάνεις τελικά; Πως την παλεύεις;

Λιοντάρια, Ταύροι, Υδροχόοι και Σκορπιοί, θα κληθείτε να διαχειριστείτε έντονες καταστάσεις που –λυπάμαι που σας το λέω- θα σας «σκίσουν» συναισθηματικά. Θα νιώσετε ένα εσωτερικό τράβηγμα, που θα σας φανεί βαρύ, αλλά για καλή σας τύχη, εδώ μιλάμε για μια Πανσέληνο, ένα Φεγγάρι που κινείται τρελά γρήγορα και την όλη κατάσταση, θα την ξεπεράσετε γοργά και χωρίς… να σας αφήσει σημάδια! Μην τρελαθούμε κιόλας!

Ζυγοί και Δίδυμοι ερωτικά θεματάκια θα σας προκύψουν, με τους Διδύμους να περνούν την όλη Πανσέληνο πιο χαλαρά από όλα τα ζώδια. Αν κάτι πρέπει να προσέξετε, είναι τα λογάκια σας, που λόγω παρουσίας πολλών πλανητών στον Λέοντα, θα είναι ένα κλικ πιο γενναία, από όσο ίσως σηκώνουν οι καταστάσεις!

Παρθένοι κι Αιγόκεροι, θα έχετε τα χέρια σας γεμάτα με μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας που θα μοιάζουν να σας έχουν καβαλήσει και για ένα δευτερόλεπτο, θα νιώσετε ότι χάνετε τον έλεγχο. Προσέξτε όμως: για ΈΝΑ δευτερόλεπτο. Και οι δυο, θα κάνετε περίεργες σκέψεις, σκέψεις που θα πηγάζουν από το υποσυνείδητο σας, αλλά κι αυτές, θα έρθουν, θα κάνουν ένα πέρασμα και στο καλό θα πάνε! Αιγόκεροι, για ρίξτε και μια ματιά στα κληρονομικά ή σε μυστικά του έτερου ήμισυ. Κάτι παίζει εκεί.

Κριοί και Τοξότες, προσοχή στους φίλους σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε. Ναι μεν η πληθώρα πλανητών στον Λέοντα σας προστατεύει και σας ευνοεί πολύ, αλλά θα σας πω -όπως και να ‘χει- και δυο λογάκια για το πώς σας επηρεάζει η Πανσέληνος αυτή καθαυτή! Κριάρια μου, ίσως ανακαλύψετε με άγαρμπο τρόπο πως δεν είναι φίλοι μας όλοι όσοι μας χαμογελούν. Εσείς Τοξότες, να δώσετε βάση σε όσα φτάνουν στα αυτιά σας. Δεν χρειάζεται να αντιδράσετε σε Ο,ΤΙ ακούτε. Αφήστε να περάσει και να προσπεράσει ό,τι κυκλοφορεί!

Καρκίνοι, τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, ενώ παίζει και να μάθετε κάτι που μάλλον θα σας αρέσει πολύ! Ιχθύς, θα έχετε ένα ωραίο συναίσθημα πως όλα είναι δυνατά και πιθανά, αρκεί να… αφεθείτε! Δεν ξέρω όμως κατά πόσο τα θεματάκια κι οι λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής σας, θα σας επιτρέψουν να κάνετε τόσο δυνατά όνειρα, αλλά μεταξύ μας, ΚΑΛΑ κάνετε!

Διάβασε επίσης:

Ο Λουκάς Ερμείδης και το… CSI Fanouris

Ο… «τρομερός» μήνας Αύγουστος σε βοηθά να φέρεις τα πάνω κάτω στην ζωή σου

Το όνειρο με το εγκαταλελειμμένο σπίτι που αποδείχτηκε προφητικό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved