Το όνειρο με το εγκαταλελειμμένο σπίτι που αποδείχτηκε προφητικό!

Η επίσκεψη ενός άγνωστου σπιτιού στο όνειρό που δεν ήταν τυχαία...

Το όνειρο με το εγκαταλελειμμένο σπίτι που αποδείχτηκε προφητικό!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να ξυπνάς παρασυρμένη από κάποιο περίεργο ή «ολοζώντανο» όνειρο που είδες το προηγούμενο βράδυ στον ύπνο σου; Μπορεί να έχουν περάσει ώρες, μερικές φορές ακόμη και μέρες από όταν το είδες, όμως μπορείς κάθε στιγμή να το επαναφέρεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου, σαν να συνέβη μόλις λίγες στιγμές πριν. Ένα τέτοιο όνειρο, δεν μπορεί παρά να σου δημιουργεί σκέψεις, συναισθήματα και αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία μόνο ψάχνοντας στον ονειροκρίτη θα μπορέσεις να λύσεις. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν στο «λυσάρι» του υποσυνείδητου, ερμηνείες για όλες αυτές τις παράλογες αλλά συμβολικές εικόνες που έρχονται στον ύπνο τους. Όλα τα παραπάνω σκεφτόμουν εκείνο το πρωί που σηκώθηκα ιδρωμένη και φοβισμένη από το κρεβάτι μου. Το παράξενο όνειρο που είχε δει και θα σου αφηγηθώ παρακάτω, ήξερα πως μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Δεν είχα ιδέα πώς, αλλά είχα βρεθεί μαζί με την αδερφή μου σε ένα σπίτι άγνωστο, το οποίο έδειχνε να ανήκει σε μίαν άλλη εποχή. Έχω την εντύπωση πως κάποιος μας είχε οδηγήσει εκεί παρά τη θέλησή μας, γιατί η αδερφή μου αντί να μου μιλάει επέμενε να μου ψιθυρίζει με πολύ χαμηλή φωνή όσα ήθελε να πει. Αρχίσαμε να περιπλανιόμαστε στους χώρους του εγκαταλελειμμένου σπιτιού, ψάχνοντας κάθε τόσο ντουλάπια και συρτάρια, σε μία προσπάθεια να ανακαλύψουμε κάποιο στοιχείο που θα εξηγούσε πώς είχαμε βρεθεί εκεί. Κοιτάξαμε παντού, ακόμη και στο ψυγείο, όμως δεν καταφέραμε να βγάλουμε άκρη. Το οίκημα ήταν παμπάλαιο και έμοιαζε ακατοίκητο, ενώ η ψύχρα μας έκανε να διπλώνουμε χιαστί τα χέρια στα μπράτσα μας για να ζεσταθούμε. Μην ξέροντας τι άλλο να κάνουμε και ανησυχώντας για το πόσο επικίνδυνη ήταν η παραμονή μας εκεί, πήραμε την απόφαση να φύγουμε.

**SUMMER SALES: Προλάβετε! Προσωπικές Αστρολογικές Αναλύσεις με 10€!

Πριν περάσουμε την εξώπορτα και αφήσουμε πίσω μας αυτό το σχεδόν τρομακτικό σκηνικό, η αδερφή μου έβαλε στην τσέπη του παντελονιού της ένα ψαλίδι για παν ενδεχόμενο. Καθώς αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε με γρήγορα βήματα, ακούσαμε μία γνώριμη φωνή πίσω μας. Γυρίσαμε σχεδόν ταυτόχρονα και είδαμε τη μητέρα μας, σε έναν κήπο λίγο πιο δίπλα από το σπίτι μαζί με τον πατέρα, τους θείους, τον παππού και τη γιαγιά, καθισμένους σε ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι με πιατέλες γεμάτες ψάρια, μπολ με σαλάτες και ψωμί. Η αδερφή μου αντέδρασε φυσιολογικά αλλά απερίσκεπτα και τους πλησίασε. Εγώ όμως ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Η οικογένειά μας, όπως και εμείς, δεν είχε κανέναν λόγο να βρίσκεται εκεί. Δεν έμαθα ποτέ τι κρυβόταν από πίσω. Μόλις η αδερφή μου έκανε να πάει κοντά τους, την τράβηξα από το μπράτσο με μία απότομη χειρονομία και εκείνη τη στιγμή ξύπνησα.

Λίγες ώρες αργότερα, η αδερφή μου ήταν σιωπηλή στην άλλη γραμμή του ακουστικού, με εμένα να της διηγούμαι αυτό το τρελό σκηνικό. Μου είπε πως ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσω, θα ήταν να εξακριβώσω τι ήθελε να μου «πει» αυτό το όνειρο. Μου εξήγησε πως οι ψίθυροι αφορούσαν σε κάποια… προσεχώς νέα που ίσως με στεναχωρούσαν, το ατελείωτο ψάξιμο για κάποιο στοιχείο «μεταφραζόταν» από τον ονειροκρίτη σε κάποια ευχάριστη έκπληξη που με περιμένει ενώ η ψύχρα που μας ταλαιπωρούσε μέσα στο σπίτι, πρόδιδε πως τα μελλούμενα δεν θα πήγαιναν όπως θα ήθελα. Το ψαλίδι που η αδερφή μου πήρε φεύγοντας, φανέρωνε κάποιο κουτσομπολιό, μία συκοφαντία, ακόμη και τη διάλυσης μιας σχέσης, χωρίς όμως να γνωρίζουμε σε ποια από τις δύο αφορούσε η ερμηνεία. Σε κάθε περίπτωση, τα ψάρια που υπήρχαν στο τραπέζι και το ψωμί, ήταν αρκετά καλοί οιωνοί.

Δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να «βγει» η προφητεία. Οι περισσότερες από τις ερμηνείες που έδωσε η αδερφή μου μέσω του ονειροκρίτη, δεν άργησαν να γίνουν πραγματικότητα. Έκτοτε, κάθε φορά που βλέπω κάποιο παρόμοιο όνειρο, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να συνθέσω τα «κομμάτια» του παζλ, για να ανακαλύψω τι θέλει να μου πει!

Διάβασε επίσης:

Αν δεις αυτό το όνειρο, η ζωή σου πρόκειται σύντομα να αλλάξει!

Αν δεις αυτό το όνειρο, κάποιο δικό σου πρόσωπο ετοιμάζεται να σε βλάψει

Αν δεις αυτό το όνειρο, πρόσεξε την υγεία σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved