Τι θα φέρει ο Άρης στον Καρκίνο στην Ελλάδα;

Οι σχέσεις με «τη γειτονιά μας» και η ναυσιπλοΐα θα βρεθούν «στο μάτι του κυκλώνα»

Τι θα φέρει ο Άρης στον Καρκίνο στην Ελλάδα;

Ο Άρης έχει ήδη κάνει τα πρώτα του «βήματα» στον Καρκίνο, με την περίοδο παραμονής του στο ζώδιο να ξεκινά στις 16 Μαΐου και να ολοκληρώνεται στις 2 Ιουλίου.

Και η «προίκα» που παρέλαβε, από την προηγούμενη θέση του στους Διδύμους, εξακολουθεί να αποτελεί το κυρίαρχο θέμα των ημερών, όπως εξ άλλου επισημαίνεται και από το ιστορικό προηγούμενο των σχετικών διελεύσεων.

Η «φασαρία» για την Δικαιοσύνη και οι αλλαγές στις κοινοβουλευτικές ισορροπίες είναι δύο από τους βασικούς άξονες, πάνω στους οποίους «τροχοδρομούνται» εξελίξεις καθώς ο Άρης διέρχεται τόσο από το ένα, όσο και από το άλλο ζώδιο.

Όμως ο «κόκκινος πλανήτης» στον Καρκίνο παραπέμπει και σε άλλες καταστάσεις, οι οποίες σχετίζονται είτε με το ίδιο το ζώδιο, είτε με τους οίκους που φιλοξενεί στον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος (2ο και 3ο).

Κατ’ αρχάς, η ένταση με την «φίλη και γείτονα», Τουρκία, αλλά ίσως και με άλλες όμορες χώρες θα εκδηλωθεί και μέσα από την προσβολή ή την ασέβεια απέναντι σε ελληνικά μνημεία. Επιπλέον, μια διακριτή ένταση θα προέλθει από την Τουρκοκυπριακή πλευρά.

Στο καθαρά εσωτερικό μέτωπο, «κτυπά το καμπανάκι» για ένα σοβαρό δυστύχημα σε μεταφορικό μέσο.

Τα πλοία, τα λιμάνια, οι ναυτιλιακές εταιρείες και γενικότερα η ναυσιπλοΐα θα βρεθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο «στο μάτι του κυκλώνα», κάτι, βέβαια, που δεν… ηχεί καλά εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Κίνδυνοι ατυχήματος διαφαίνονται και σε «κλειστά» υδάτινα συστήματα, όπως είναι οι λίμνες, τα φράγματα ή τα αρδευτικά κανάλια.

Επιπλέον, πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες για διαφυγή τοξικών ουσιών ή ένα ατύχημα σε μονάδα παραγωγής, με την ΔΕΗ να είναι ο πρώτος «στόχος».

Ωστόσο, η ενδεχόμενη έξαρση της τρομοκρατίας με «διακριτά» κτυπήματα είναι η πιο ανησυχητική διάσταση της συγκεκριμένης διέλευσης.

Έξαρση αναμένεται και στην σεισμικότητα, με μεγέθη κοντά στα 6 ρίχτερ, με τα επίκεντρα ωστόσο να εντοπίζονται κυρίως στην θάλασσα και σε περιοχές που βρίσκονται στο ανατολικό Αιγαίο ή δυτικά της Πελοποννήσου.

Αξιοσημείωτη είναι και η «επιμονή» του Άρη στον Καρκίνο να φέρνει απώλειες επωνύμων.

Θα υπάρχουν βέβαια και θετικές εξελίξεις που συνοψίζονται στα νέα αρχαιολογικά ευρήματα, τα ιατρικά επιτεύγματα και κάποιες επιτυχίες στον αθλητισμό.

Όσο για το καθαρά οικονομικό πεδίο, η συγκεκριμένη διέλευση φέρνει έντονα σκαμπανεβάσματα στην αγορά, τις τιμές και το χρηματιστήριο, με την πτώση και την άνοδο των τιμών να είναι άλλοτε επιθυμητή κι άλλοτε όχι.

Διάβασε επίσης: Άρης στον Καρκίνο: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να προσέξεις!

Ελλάδα 2019: Μια χρονιά πλούσια σε θετικά και αρνητικά στοιχεία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved