Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό: Κάθε αρχή και δύσκολη

Πρέπει απαραίτητα να γίνουν πρώτα κάποια ξεκαθαρίσματα και να κλείσουν προηγούμενα κεφάλαια

Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό: Κάθε αρχή και δύσκολη

Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι κι αυτή στις 5 Απριλίου, δίνει τις κατευθύνσεις για ένα μήνα και μέχρι τις αρχές Μαΐου το ουράνιο και… ανοιξιάτικο «σύνθημα», που καθρεφτίζεται επί της γης και αφορά σε όλα τα ζώδια, είναι «Πάμε ξανά»! Ωστόσο, η συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα (σχηματίζουν τετράγωνα από τον Αιγόκερω) επισημαίνει πως… κάθε αρχή και δύσκολη, με την έννοια πως πρέπει απαραίτητα να γίνουν πρώτα κάποια ξεκαθαρίσματα και να κλείσουν προηγούμενα κεφάλαια, ώστε αυτή η καινούργια αρχή να μην κουβαλά μαζί της τις παθογένειες του παρελθόντος.

Αποφάσεις και συνειδητοποιήσεις είναι, λοιπόν, το ζητούμενο!

Άμεσοι παραλήπτες αυτού του «μηνύματος» είναι βέβαια οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) αλλά εδώ υπάρχει και… αστερίσκος!

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη γίνεται στην 16η μοίρα του Κριού, σε «ανταπόκριση» με την τελευταία Ηλιακή έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου (έγινε στην 16η μοίρα του Αιγόκερω), παραπέμπει ευθέως στην ενεργοποίησή της. Άρα, λοιπόν, κάποια ζητήματα που θα «έπρεπε» να έχουν «τρέξει» από τον χειμώνα, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τώρα στο προσκήνιο.

Επιπλέον, στην αστρική της εκδοχή, η Νέα Σελήνη «πιάνει» την 21η και 22η μοίρα του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), παραπέμποντας σε σημαντικές εξελίξεις στις ζωές όσων έχουν γεννηθεί στις 12/6, 14/9, 13/12 ή 11/3, συν-πλην μια ημέρα.

Όσο για τα «υπόλοιπα» και μέχρι στιγμής ανεκδήλωτα της Ηλιακής έκλειψης σε κοσμικό επίπεδο, περιμένουμε εξελίξεις στο Ιράν και τις Δυτικές ακτές των ΗΠΑ (Καλιφόρνια)

Για, δε, την Ελλάδα, το «διακύβευμα» είναι οι αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές και παράνομες ενέργειες, μίζες και τα τοιαύτα, με παραπομπή στον… εισαγγελέα! Γενικότερα, η Δικαιοσύνη, η Παιδεία, τα media και η Υγεία είναι ο «καμβάς» πάνω στον οποίο θα «κεντήσουν» ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, μέχρι να καλοκαιριάσει.

Είναι, ωστόσο, «προγραμματισμένα» και κάποια στενόχωρα γεγονότα για τον απλό κόσμο, αφού μέσω των αστρικών θέσεων «θίγονται» η γενέθλια Σελήνη και η γενέθλια Αφροδίτη της Ελλάδος, με μια από τις SOS ημερομηνίες να είναι η 10η Μαΐου.

Διάβασε επίσης: Προβλέψεις Νέας Σελήνης στον Κριό: Καταπίεση, συμβιβασμοί και ευθύνες

Τι θα φέρει ο Άρης στους Διδύμους στην Ελλάδα;

Άρης στους Διδύμους: Μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου πρέπει να προσέξεις!

Ελλάδα 2019: Μια χρονιά πλούσια σε θετικά και αρνητικά στοιχεία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved