Τι θα κάνει η Ελλάδα του Φερνάντο Σάντος στο Euro;

Ποια θα είναι η πορεία της Ελλάδας στο Euro 2012;
Παπασταύρου Λίντα
Τι θα κάνει η Ελλάδα του Φερνάντο Σάντος στο Euro;

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δικαιώθηκαν τελικά οι προσπάθειες των παικτών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου αλλά και του «αρχιτέκτονα» της πρόκρισης στα τελικά του Euro, που θα γίνουν στην Πολωνία και την Ουκρανία τον ερχόμενο Ιούνιο.

Μάλιστα, για τον Φερνάντο Σάντος, με δεδομένη την διέλευση του Κρόνου από τον Ήλιο του (είναι Ζυγός, γεννημένος στις 10/10/1954) το στοίχημα ήταν ακόμη πιο δύσκολο και σύμφωνα τουλάχιστον με τον ακριβοδίκαιο πλανήτη, άξιζε αυτήν την επιτυχία πραγματικά. Ωστόσο φαίνεται πως ο ...πονηρός Δίας που τρύπωσε στο κοσμικό σκηνικό, (ως αστρικός κάνει μια αντίθεση με τον Ήλιο του), έβαλε κι αυτός το χεράκι του.

Και οι δύο πλανήτες δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη το ...έργο τους, αφού ουσιαστικά θα συνοδεύουν τον Πορτογάλο προπονητή μέχρι τα επόμενα γενέθλια του, καλύπτοντας και την περίοδο του Euro. Μια τέτοια ένδειξη όσον αφορά τον Κρόνο, συνήθως παραπέμπει σε διακοπή συνεργασίας-απόλυση -με deadline την 10η Οκτωβρίου του 2012- ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Από την άλλη ο Δίας προδιαθέτει στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση και αυτή η «μάχη» των δύο αργών πλανητών θα ορίσει σε ένα μεγάλο βαθμό την πορεία της Εθνικής.

Το μότο τους είναι το «ύστερα από μια μεγάλη χαρά, έρχεται μια μεγάλη πίκρα» και αντιστρόφως, ενώ δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο συγκερασμός της δράσης τους, που αποδίδεται ως «ίσα βάρκα, ίσα πανιά»...

Το πιθανότερο λοιπόν για την Εθνική είναι να κάνει μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία στους προκριματικούς, με την πρόκριση να παίζεται στις λεπτομέρειες.

Εφ’ όσον προκριθεί δείχνει εξαιρετικά απίθανο να μπορέσει να προχωρήσει πέραν των δύο γύρων (στην καλύτερη περίπτωση νίκη και ήττα).

Ακόμη όμως κι αν η διάκριση χαθεί στις λεπτομέρειες, εκτιμώ πως οι διεθνείς μας και ο προπονητής τους θα φύγουν με «ψηλά το κεφάλι».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved