Τι θα φέρει ο Άρης στον Ταύρο στην Ελλάδα;

Τα «καυτά SOS» του «Κόκκινου Πλανήτη» για την Ελλάδα.

Τι θα φέρει ο Άρης στον Ταύρο στην Ελλάδα;

Ο Άρης πέρασε στο ζώδιο του Ταύρου στις 14/2 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 30/3. Το ιστορικό ανάλογων διελεύσεων ως προς την Ελλάδα εμπεριέχει εντάσεις σε όλα σχεδόν τα «μέτωπα» της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, κάτι μάλλον «φυσιολογικό», από την στιγμή που στο ζώδιο φιλοξενείται ο γενέθλιος ωροσκόπος της χώρας μας (στην 25η μοίρα).

Κατ’ αρχάς στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται ένας νέος γύρος αναταραχής που στην πιο «ευγενική» του εκδοχή συμπεριλαμβάνει αλλαγές στην κυβέρνηση και τις ισορροπίες στο κοινοβούλιο, συνοδευόμενες συχνά από «γαλλικά» και ανταλλαγή κατηγοριών. Στην πιο ακραία δε, τα πράγματα μπορεί να φτάσουν μέχρι τις διαγραφές βουλευτών ή τις μεταπηδήσεις τους σε άλλο πολιτικό φορέα.

Συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια, θα μου πείτε αλλά όταν υπάρχουν όπως τώρα, πολύ εύθραυστες ισορροπίες, μια «σπίθα» μπορεί να γίνει καταλύτης σημαντικών εξελίξεων.

Επιπλέον, το διακύβευμα της πολιτικής αντιπαράθεσης περιστρέφεται γύρω από την διαχείριση των φυσικών πόρων και την ενεργειακή πολιτική, με… αναπόφευκτη εμπλοκή και της Τουρκίας. Φαίνεται μάλιστα πως οι «συμφωνίες ειρήνης» που ενεργοποιήθηκαν πρόσφατα με το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην γείτονα, θα μπουν στο «ψυγείο» για θα ξαναβρεθούμε στο γνωστό «τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου».

Σύνορα βέβαια δεν έχουμε μόνον με την Τουρκία κι αυτό το σημειώνω γιατί δεν αποκλείεται καθόλου το να έχουμε μεθοριακά επεισόδια και σε άλλα σημεία του ορίζοντα, πέρα από την Ανατολή. Αλλά και στο εσωτερικό της χώρας είναι πιθανό να συμβούν διακεκριμένες καταστροφές, κυρίως από εκτεταμένες πυρκαγιές ή εκρήξεις, ενώ υπάρχει κι ένα «άρωμα» τρομοκρατίας-χουλιγκανισμού.

Αναταράξεις και έντονες μεταπτώσεις αναμένονται και στο χρηματιστήριο, ενώ μερίδιο από την «πίτα» των εντάσεων διεκδικούν και τα ακραία καιρικά ή φυσικά φαινόμενα.

Πρώτος «σταθμός» του Άρη σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος, είναι η διέλευσή του από τον γενέθλιο Χείρωνα στην 3η μοίρα του Ταύρου. Εδώ πριμοδοτούνται ζημιές σε κατοικημένες περιοχές αλλά και βίαιες αντιπαραθέσεις για αγροτικά ζητήματα και το προσφυγικό ή ευρύτερα διαμάχες μεταξύ των «ξένων» και των «ντόπιων». Η παροιμία «από δυο χωριά χωριάτες» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση.

Η επόμενη SOS περίοδος είναι «προγραμματισμένη» για τον Μάρτιο, ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο, όπου ο Άρης θα «πατήσει» επάνω στον ωροσκόπο της Ελλάδος (στις 25/3 περίπου), έχοντας πρώτα σχηματίσει τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλά και μια σύνοδο (ως αστρικός) με τον τροπικό Ουρανό στις 23/3.

Τελικά όμως… Άρης είναι, θα περάσει!

Διάβασε επίσης:

Ελλάδα 2019: Μια χρονιά πλούσια σε θετικά και αρνητικά στοιχεία!

Ελλάδα και ΗΠΑ συνταξιδεύουν με τον Δία στον Τοξότη!

Τι λένε τα άστρα, θα αποζημιωθεί η Ελλάδα για το κατοχικό δάνειο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved