Πανσέληνος-Έκλειψη στον Λέοντα: Δημιουργούνται συγκρούσεις ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς»

Σήμερα έχουμε το «Ματωμένο Φεγγάρι του Λύκου»

Πανσέληνος-Έκλειψη στον Λέοντα: Δημιουργούνται συγκρούσεις ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς»

Κάθε Πανσέληνος είναι μια κορύφωση ενός γεγονότος, μια ολοκλήρωση, καρποφορία προσπαθειών προηγουμένων μηνών.

Η έκλειψη είναι κάτι σαν pit stop, σαν ένα σημείο στο οποίο -καρμικά μιλώντας- σταματάμε και κάνουμε έναν έλεγχο. Καινούργιες πόρτες ανοίγονται, αλλά κάποιες άλλες κλείνουν με θόρυβο πίσω από την πλάτη μας.

Αντί λοιπόν να τρέμουμε στην ιδέα μιας έκλειψης, καλύτερα ας την δούμε σαν έναν καταλύτη στην ζωή μας: ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί μια ώρα αρχύτερα, είτε το θέλουμε, είτε όχι!

Αυτή η έκλειψη πιάνει τον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, μεγαλοποιώντας τις συναισθηματικές αντιδράσεις για τα δυο αυτά ζώδια. Το εγώ και το εμείς, έρχονται σε ευθεία σύγκρουση: οι Λέοντες θα ψάξουν να βρουν τα πατήματα τους και οι Υδροχόοι θα ψαχτούν γερά για να βρουν καλούς λόγους ώστε να κρατήσουν τις σχέσεις τους ατόφιες! Και τα δυο ζώδια όμως, έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο!

Παρθένοι, ετοιμαστείτε για ένα ωραίο joy ride στα άδυτα των φόβων και των σκέψεων σας. Μην μασάτε, το Φεγγάρι είπαμε να σβήσει, όχι εσείς! Εκείνο που πρέπει να προσέξετε, είναι το τετράγωνο Ουρανού Ερμή, που θα σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά από όσο θα θέλατε.

Ζυγοί αν πρέπει να κοιτάξετε κάτι, αυτό είναι οι εμπλοκές σε λόγια και οι παρεξηγήσεις με πολύ αγαπητά σας πρόσωπα. Στην έκλειψη εμπλέκεται με όχι ωραίο τρόπο και ο Ερμής από τετράγωνο.

Σκορπιοί μπορεί να ξεστομίσετε λόγια τα οποία ευθύς αμέσως να μετανιώσετε. Προσέξτε τη γλωσσίτσα σας και τα μάτια σας 14 στον επαγγελματικό σας τομέα.

Τοξότες, με την εύνοια του Δία και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα περάσετε την έκλειψη κάπως πιο ελαφρά: ρίξτε βάρος σε τυχόν οικονομικές αστοχίες, κοινώς, προσέξτε τα λεφτουδάκια σας μην τα ξοδέψετε σε λάθος λόγους…

Αιγόκεροι μου, με τον Ερμή στο ζώδιο σας, αλλά σε τετράγωνο με τον Ουρανό, και την έκλειψη στον Λέοντα, θα πρότεινα να καλμάρετε τα νεύρα σας, να κοιτάξετε πολύ σοβαρά κάποια οικογενειακά σας θέματα, ενώ παράλληλα, μπορεί να βγουν προς τα έξω γερές φοβίες ή ανησυχίες, τις οποίες θα θελήσετε να επικοινωνήσετε σε πολύ κοντινά σας πρόσωπα.

Ιχθύς, δείτε τι μπορεί να αλλάξει στην καθημερινότητα σας που μπορεί να σας χαλάσει την ισορροπία των πραγμάτων. Από την άλλη όμως πλευρά, οφείλω να σας πω ότι είναι και μια θαυμάσια ευκαιρία να αλλάξετε ή να διακόψετε μια βλαβερή συνήθεια σας!

Κριάρια μου, έχετε έναν Άρη κι έναν Ουρανό στο ζώδιο να σας ανάβουν φωτιές και να μπαρουτιάζουν την κατάσταση με τον Ερμή στον Αιγόκερω (κοινώς, τον στραβοκοιτάνε). Αυτό θα σας φέρει στην άκρη της υπομονής σας και δεν είναι καθόλου παράξενο που σας συνιστώ ψυχραιμία. Η ίδια η έκλειψη στον Λέοντα, δεν θα σας πει και πολλά, δεδομένου ότι κάποια χαζο-γνωριμία μπορεί να γίνει παρελθόν, αλλά μήτε που θα νοιαστείτε.

Ταύροι μου, την οικογένεια σας και τα μάτια σας. Αν δημιουργηθούν εντάσεις στην εστία σας, ψαχτείτε μήπως τυχόν κι έχετε βάλει εσείς το χεράκι σας για κάτι τέτοιο: ο Ουρανός στον Κριό σε τετράγωνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω, μάλλον σας κάνει τα νεύρα τσατάλια.

Δίδυμοί μου, τα λεφτά σας να προσέξετε, μήπως εξαφανιστούν χωρίς προειδοποίηση μέσα από τα χεράκια σας. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα σας φέρει προ τετελεσμένου όσον αφορά κάποια κληρονομικά σας θέματα, ενώ με την Αφροδίτη και τον Δία στον Τοξότη, θα έχετε καλές εξελίξεις στα συναισθηματικά σας.

Καρκινάκια μου, να προσέξετε τον εαυτό σας, ότι έχετε κτίσει με τις δυνάμεις και τους κόπους σας, μην υποκύψετε σε φόβους ανυπόστατους ή εσωτερικές αμφιβολίες. Αυτά είναι τα τερτίπια της έκλειψης: σε βάζει να αναμετρείσαι με τον εαυτό σου και τους φόβους σου, αλλά να θυμάστε ότι είναι περαστική η επιρροή της και φεύγει.

Κρατείστε λοιπόν ένα πράγμα: εάν δεν θέλετε να την πατήσετε με αυτή την έκλειψη, δώστε βάρος στις σκέψεις που κάνετε. Μην πράξετε με βάση το τι φοβάστε ότι θα συμβεί, αλλά απεναντίας, μείνετε για μερικές μέρες ήρεμοι, συγκεντρωμένοι, νηφάλιοι και μην πάρετε αποφάσεις.

Διάβασε επίσης:

Ποιο ζώδιο θα μπορούσε να κυβερνήσει τον κόσμο όλο;

Οι δυο πλευρές του κάθε ζωδίου

4 ζώδια που δεν θα μπορούσαν ποτέ να γίνουν πολιτικοί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved