Ο Άρης απειλεί-Πάμε για «θερμό» καλοκαίρι στο Αιγαίο;

«Αφήνιασαν» πάλι οι Τούρκοι αλλά… μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια!

Ο Άρης απειλεί-Πάμε για «θερμό» καλοκαίρι στο Αιγαίο;

Θα συμπλήρωνα μάλιστα ότι σύμφωνα με τις ενδείξεις στον χάρτη της τρέχουσας Νέας Σελήνης που έγινε επάνω στον γενέθλιο Άρη της Ελλάδος στον Τοξότη και τον 7ο οίκο, μια τέτοια εξέλιξη ήταν αναμενόμενη. Ωστόσο η ενεργή συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτήν παραπέμπει περισσότερο σε «μπλόφες» παρά σε κάτι πιο «απτό» κι εδώ τον πρώτο λόγο έχει η… αντικατασκοπία!

Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός «λάθους», όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με τις ενδείξεις στα ραντάρ των δύο υπερδυνάμεων (ΗΠΑ και ΕΣΣΔ) ότι επίκειται πυραυλική επίθεση και στο… τσακ γλιτώσαμε τον Γ’ Παγκόσμιο. Ένας αντίστοιχος λάθος συναγερμός μπορεί να συμβεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου και στα δικά μας τα μέρη, ενώ «παίζει» και μια ναυτική αντιπαράθεση.

Τα πιο κρίσιμα και ενδιαφέροντα όμως «αναβάλλονται» για το καλοκαίρι του 2019, μετά την Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου, αφού στο αστροχαρτογραφικό της αποτύπωμα μια από τις «γραμμές» του Άρη, διασχίζει την Ελλάδα. Η ένταση που μεταφέρει ο πλανήτης μπορεί βέβαια να εκδηλωθεί και με άλλους τρόπους και δεν αναφέρεται κατ’ ανάγκη σε ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο αλλά ας είμαστε προετοιμασμένοι και γι’ αυτό.

Διάβασε επίσης:

Ελλάδα και ΗΠΑ συνταξιδεύουν με τον Δία στον Τοξότη!

Γαλλία: Ο Πλούτωνας πίσω από τα «κίτρινα γιλέκα»

Η σχέση του Χείρωνα με την «επέλαση» του εθνικισμού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved