Γαλλία: Ο Πλούτωνας πίσω από τα «κίτρινα γιλέκα»

Μήπως πίσω από τα «κίτρινα γιλέκα» κρύβονται οικονομικά συμφέροντα;

Γαλλία: Ο Πλούτωνας πίσω από τα «κίτρινα γιλέκα»

Οι εξελίξεις στην Γαλλία είναι ανησυχητικές κι όχι απλά γιατί η κοινωνική ένταση «κτύπησε κόκκινο», θυμίζοντας ίσως και κάτι από Μάη του ‘68. Μελετώντας τα αστρολογικά δεδομένα, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα πως πίσω από τα «κίτρινα γιλέκα» κρύβονται οικονομικά συμφέροντα, που έχουν πολύ καλούς λόγους για να «προειδοποιήσουν» και να εκβιάσουν τον Εμανουέλ Μακρόν, επειδή κατά την δική μου εκτίμηση ο Γάλλος Πρόεδρος τείνει να αθετήσει κάποιους όρους του «συμβολαίου», που υπέγραψε για να εκλεγεί. Αυτό τουλάχιστον απορρέει από την δραστική ανάμιξη του Πλούτωνα τόσο στον τρέχοντα συνοδικό κύκλο Ήλιου-Δήμητρας, όσο βέβαια και σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας (6/10/1958, στις 18:30, Παρίσι).

Η συγκεκριμένη μέθοδος πίεσης δεν είναι βέβαια κάτι το καινούριο (την έχουμε δει κατά καιρούς να εφαρμόζεται και στα δικά μας μέρη και θα την ξαναδούμε) κι ο κάθε πολίτης, πριν βιαστεί να ανέβει σε οδοφράγματα και να τα κάνει όλα «γης μαδιάμ», εν ονόματι του οτιδήποτε, θα πρέπει να σκεφτεί το ποιος ωφελείται από την αναταραχή.

Η Δημοκρατία -έστω αυτή η κουτσουρεμένη που μας έχει προκύψει- είναι πολύ καλύτερη από οποιοδήποτε ολοκληρωτικό καθεστώς, ειδικά όταν τα κέντρα των αποφάσεων είναι καλά κρυμμένα και χρησιμοποιούν ως μοχλούς πίεσης πληθυσμιακές ομάδες αδικημένων (εντός ή εκτός εισαγωγικών).

Πάντως, το συγκρουσιακό κλίμα στην Γαλλία έχει και συνέχεια, όπως υποδεικνύουν τα αστρολογικά δεδομένα στα προοδευτικά συστήματα, όπου ο Άρης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Επιπλέον, αστροχαρτογραφικά η Ηλιακή έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου σηματοδοτεί μια σοβαρή κρίση αλλά και «χάος και αναταραχή» σε Παρίσι. Λονδίνο και Βρυξέλες –κι όχι κατ’ ανάγκη για τους ίδιους λόγους- ενώ σε σχέση ειδικότερα με την Γαλλία, η Νέα Σελήνη στις 4 Φεβρουαρίου πριμοδοτεί έναν νέο κύκλο ανατρεπτικών και ακραίων φαινομένων.

Κι όλα αυτά λίγο πριν τις ευρωεκλογές, όπου η Μαρίν Λεπέν φαίνεται πως θα «σαρώσει», πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη (μέχρι τώρα) νίκη της.

Όσο για τον Μακρόν, που μέχρι τα γενέθλιά του, στις 21/12, οφείλει να ακολουθήσει μια συμβιβαστική πολιτική προς κάθε κατεύθυνση, στην συνέχεια, με τον Άρη κι αυτός «παραμάσχαλα», θα αναζητήσει έναν τρόπο για να «γυρίσει τούμπα» το παιχνίδι, πιθανότατα με την «εξαγωγή» της βίας σε κάποιο από τα ταλαιπωρημένα σημεία του πλανήτη, που γίνονται ο «σάκος του μποξ», όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά για την ηγεσία μιας «μεγάλης δύναμης», Και προσωπικά για τον ίδιο τον Γάλλο Πρόεδρο μια τέτοια στόχευση αφορά πρωτίστως την Βόρεια και Δυτική Αφρική αλλά δεν αποκλείεται να επέμβει και στην Μέση Ανατολή, που είναι ένα πάγιο «πεδίο δράσης» για την Γαλλία, με βάση το ωροσκόπιό της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved