Τι λένε τα άστρα, θα αποζημιωθεί η Ελλάδα για το κατοχικό δάνειο;

Υποκλίθηκε στα θύματα των Ναζί ο Γερμανός Πρόεδρος εκφράζοντας την συγγνώμη του και μπράβο του.

Τι λένε τα άστρα, θα αποζημιωθεί η Ελλάδα για το κατοχικό δάνειο;

Όταν όμως η κουβέντα πάει στο «διά ταύτα», στις αποζημιώσεις δηλαδή για όσα προκάλεσαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα την περίοδο της κατοχής, το Βερολίνο σφυρίζει… κλέφτικα: «Το θέμα έχει λήξει» επαναλαμβάνει μονότονα, προσπερνώντας την δική του και «συνήθη» προσήλωση στην τήρηση των κανόνων. Για τις υποχρεώσεις των άλλων εξαντλούν την αυστηρότητά τους για τις δικές τους όμως όχι.

Πέρα όμως από τις πολεμικές επανορθώσεις, υπάρχει και το κατοχικό δάνειο, που υπόκειται σε ένα διαφορετικό νομικό καθεστώς και γι’ αυτό είναι ευκολότερο να πάρει η χώρα μας αυτά που δικαιούται.

Το δάνειο επιβλήθηκε στην κατεχόμενη Ελλάδα με την συμφωνία της Ρώμης στις 14 Μαρτίου 1942 και στον χάρτη της ημέρας ξεχωρίζουν η σύνοδος Κρόνου-Ουρανού στον Ταύρο, μια «τυπική» ένδειξη για σχετικές ενέργειες, λόγω της οικονομικής φύσης του ζωδίου και η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία πιστοποιεί το «δανεικά κι αγύριστα».

Είναι όμως πράγματι αγύριστα;

Με βάση τις ενδείξεις στα προοδευτικά συστήματα πρόβλεψης φαίνεται κατ’ αρχάς πως το θέμα θα δρομολογηθεί εκ νέου, με τις διαδικασίες να αποκτούν και επίσημη νομική υπόσταση. Επιπλέον σε 6 χρόνια, το 2024 δηλαδή, ο Ήλιος συναντά τον Δίας, ανοίγοντας ένα μεγάλο «παράθυρο» στην όλη υπόθεση. Την ίδια χρονιά μάλιστα ο Ουρανός, μετά από 82 χρόνια, επιστρέφει στην γενέθλια θέση του στον Ταύρο, ενώ ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται κι αυτός απέναντι από εκείνη του 1942. Κι αυτές οι «επιστροφές» των πλανητών σηματοδοτούν και την… επιστροφή των δανεικών, αν όμως δεν τα πάρουμε τότε, δεν θα τα πάρουμε ποτέ! Και βάζω αυτό το «αν» γιατί η οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη και παγκοσμίως θα είναι «άστα να πάνε» μετά το 2021, κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία από τους απρόθυμους Γερμανούς.

Διαβάστε επίσης:

Severna Macedonija: Τι λένε τα άστρα για τη συμφωνία Ελλάδας - Σκοπίων;

Facebook: Πώς διαγράφεται το μέλλον του, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις;

Ο Ουρανός δεν έχει… μπέσα! Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved