Μαγική Πανσέληνος στους Ιχθύς: Ψάξε για τα σημάδια που θα σε οδηγήσουν στο μέσα σου

Το Φεγγάρι που ήρθε για να ζητήσει και να πάρει συγχώρεση!

Μαγική Πανσέληνος στους Ιχθύς: Ψάξε για τα σημάδια που θα σε οδηγήσουν στο μέσα σου

Τίποτα σε αυτήν την Πανσέληνο δεν έχει ύλη, δεν ασχολείται και δεν την αφορούν τα της καθημερινότητας ή τα πρακτικά θέματα. Το Φεγγάρι αυτό ήρθε για να σε οδηγήσει μέσα σου, τόσο βαθιά, αλλά και τόσο έξω από εσένα, ώστε να φτάσεις στα ουράνια. Άφησε την μουντή πραγματικότητα και εστίασε σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά: την αγάπη και το πνεύμα.

Είναι η πιο σωστή περίοδος για να βάλεις στην άκρη τις επικρίσεις και να επικεντρωθείς στην κατανόηση, να δείξεις ευσπλαχνία και να συγχωρέσεις, όχι για να σώσεις όσους σε αδίκησαν, αλλά τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς ήρθε για να στην πιο κατάλληλη στιγμή, για να επουλώσει πληγές και να γεμίσει πονεμένες καρδιές με τρυφερότητα και στοργή.

Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί, Παρθένοι ευνοείστε πολύ από αυτό το Φεγγάρι! Οι Παρθένοι θα γνωρίσετε τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη, αρκεί να δώσετε μια ευκαιρία, ρίχνοντας τις άμυνές σας. Οι Σκορπιοί θα γυρέψετε να βρείτε τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, ενώ οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες, επιτέλους, θα ξεφορτωθείτε ένα μεγάλο συναισθηματικό φορτίο.

Δίδυμοι, Τοξότες πρέπει οπωσδήποτε να ξεμπλοκάρετε το συναίσθημά σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αφεθεί και να αγαπήσει, αλλά και να αγαπηθεί. Έχετε υπάρξει αδικαιολόγητα σκληροί απέναντι στους άλλους, όπως και στον ίδιο σας τον εαυτό.

Τα Κριάρια θα νιώσετε κάτι να αλλάζει μέσα σας, αλλά όχι με τρόπο έντονο, απεναντίας, θα πιάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται και να νιώθει διαφορετικά και πιστέψτε με, θα ευτυχίσετε με αυτή την συνειδητοποίηση! Οι Ταύροι θα αναζητήσετε τρόπους για να βγάλετε από πάνω σας την περίεργη ενέργεια των εκλείψεων που προηγήθηκαν τους τελευταίους δυο μήνες κι από ό,τι φαίνεται, θα τα καταφέρετε! Στραφείτε σε φίλους και αφεθείτε μια φορά κι εσείς να σας φροντίσουν οι άλλοι!

Τα Λιοντάρια κι οι Ζυγοί, ψάξτε για οιωνούς και δώστε βάση στα μηνύματα του υποσυνείδητου σας! Τέλεια ευκαιρία για να ξεμπλέξετε εσωτερικές υποθέσεις που σας έτρωγαν, ενώ, παράλληλα, μπορείτε κάλλιστα να επενδύσετε και συναισθηματικά σε πρόσωπο που εμπιστεύεστε καιρό τώρα!

Αιγόκεροι κι Υδροχόοι πάψτε να βασανίζεστε, αλλά κυρίως να επιτρέπετε να σας βασανίζουν. Μπορεί η Πανσέληνος στον Ιχθύ να έχει το στοιχείο της αυτοθυσίας στο ρεπερτόριό της, αλλά δεν το σερβίρει στο προτεινόμενο μενού! Ξεφορτωθείτε την ηττοπάθεια και βρείτε τρόπο να ευτυχίσετε, να ελαφρύνετε τον νου σας και να βρείτε τη χαρά στα μικρά και στα ασήμαντα. Όχι γιατί εκεί αναγκαστικά βρίσκεται κρυμμένη η ευτυχία, αλλά γιατί πρέπει κι οφείλετε να εκμεταλλευτείτε το τρυφερό αυτό Φεγγάρι για να χαλαρώσετε και να γαληνέψετε!

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις από 23/08 έως 23/09 - Ο μήνας της Παρθένου

Γιατί η κάθε Πανσέληνος έχει διαφορετικό όνομα και ποια η ιστορία που κρύβει;

7 περιπτώσεις που... υποτίθεται ότι η Πανσέληνος επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved