Pax Aegean - Ισραήλ, Τουρκία και στο βάθος ...Ελλάδα

Να λοιπόν που φτάσαμε
Παπασταύρου Λίντα
Pax Aegean - Ισραήλ, Τουρκία και στο βάθος ...Ελλάδα

από τον Karl Heinz Ottinger



Karl_Heinz_Ottinger


Πρεσβευτές αποσύρονται, συμφωνίες αναστέλλονται, ακόμη και ...τουρίστες συλλαμβάνονται και ανακρίνονται, ενώ από ότι φαίνεται οι πολεμικές μηχανές της Τουρκίας και του Ισραήλ βρίσκονται επί ποδός.

Περιπολίες του στόλου προαναγγέλλει ο Νταγίπ Ερντογάν αλλά και οι Ισραηλινοί δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Ναυτικό του Ισραήλ είναι σε κατάσταση μερικής επιφυλακής ενώ μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά κάνουν συχνά- πυκνά τις βόλτες τους.

Να λοιπόν που φτάσαμε στο σημείο να κονταροχτυπιούνται δύο χώρες που μέχρι προχθές θεωρούνταν ντε φάκτο σύμμαχοι και πυλώνες των Αμερικανικών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Ερντογάν κουνάει το δάκτυλο στο Ισραήλ και δεν θέλει και πολύ να πάει στην Γάζα, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του προστάτη των απανταχού μουσουλμάνων.

Στρατηγικοί αναλυτές, πολιτικοί και λοιποί έχουν σπάσει το κεφάλι τους να δουν μέχρι που θα το πάει η Τουρκία. Θεωρούν πως είναι αδύνατον να «σηκώσει κεφάλι» στο Ισραήλ. Ας μην ξεχνάμε πως η Τουρκική ΜΙΤ με την Ισραηλινή Mossad είχαν στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας. Η Τουρκία όμως είναι μια χώρα που έχει μέσα στο DNA της το να καταπατά συμφωνίες, διατάγματα και συνθήκες ή να τα ερμηνεύει κατά το δοκούν. Αυτό βέβαια δεν το λέω μόνον εγώ και αν ανατρέξετε στην Ιστορία, αποδεικνύεται από μόνο του.

Το Ισραήλ είναι Ταύρος με Ωροσκόπο στο Ζυγό και χαρακτηρίζεται από την «σκληροπυρηνική» σύνοδο του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον Λέοντα και μάλιστα στον 10ο οίκο. Είναι αυτό που λένε «θα γίνει το δικό μου ο κόσμος να χαλάσει». Πιθανόν μάλιστα (μια ίσως αιρετική άποψη) να έχει τον Ωροσκόπο του στις μηδέν του Σκορπιού μιας και η τελετή ίδρυσης άρχισε στις 16:00 (14/5/1948) αλλά η υπογραφή και η πρώτη έπαρση της σημαίας με το άστρο του Δαυίδ υπό την μουσική υπόκρουση της Hatikva που στα ελληνικά σημαίνει «Ελπίδα» έγινε στις 16:37.


israel

Ο Άρης -επίσης στο Λέοντα- σε όψεις με τον Δία και τον Ουρανό, περιγράφει άριστα τις αστραπιαίες όσο και ...θρασύτατες επεμβάσεις του Ισραηλινού στρατού, που πολύ συχνά στο εσωτερικό μέτωπο ξεπερνούν τα όρια. Η αίσθηση του «ήρωα» που υπερασπίζεται τα «παιδιά» του είναι περισσότερο από ισχυρή.

Όσον αφορά την τωρινή κατάσταση δείχνει εξαιρετικά σημαντική η θέση του προοδευμένου Μεσουρανήματος στην 25η-26η μοίρα της Παρθένου, σε τετράγωνο δηλαδή με την γενέθλια αντίθεση Δία-Ουρανού. Είναι φανερό πως κάτι «ψήνεται» και μέσα στους επόμενους μήνες ενδέχεται να δούμε ένα ακόμη επεισόδιο του σήριαλ «αστραπιαίος πόλεμος».

Παίρνοντας υπόψη μας τον διελαύνοντα Δία στον Ταύρο -που οπωσδήποτε ευνοεί το Ισραήλ- και την σύνοδο της προοδευμένης Σελήνης με τον γενέθλιο Δία του χρόνου το φθινόπωρο, φθάνουμε στο συμπέρασμα πως σε αυτήν την φάση και ιδιαίτερα μετά τον Μάιο του 2012, το κράτος του Ισραήλ μπορεί να βγει πολλαπλά ωφελημένο από μια σύγκρουση.

Επίσης, αυτήν την περίοδο ο διελαύνων Κρόνος βρίσκεται στον 12ο οίκο, θέτοντας ζητήματα μυστικών συμφωνιών και κρίσης συμμαχιών.

Από την άλλη η Τουρκία είναι Σκορπιός με Ωροσκόπο στον Καρκίνο και ένα πολύ χαρακτηριστικό τετράγωνο του Πλούτωνα (στον 1ο οίκο) με τον Άρη (στον 4ο).

«Καταδικασμένη» σε διαρκή εσωτερικά προβλήματα προσπαθεί μονίμως να τιθασεύσει το «θεριό» που υπάρχει μέσα της, με μότο το «ο θάνατος σου, η ζωή μου»


turkey

Σε αυτήν την φάση, ο διελαύνων Δίας στον Ταύρο έχει ...φουσκώσει τα πανιά της και μοιάζει με «κακομαθημένο» παιδί που θεωρεί πως μεγάλωσε και πως μπορεί να παίξει το ρόλο του «γενικού δερβέναγα» στην Μεσόγειο. Και όλα θα ήταν καλά γι’ αυτήν αν δεν υπήρχε ο Πλούτωνας που ετοιμάζεται να πατήσει πόδι στον γενέθλιο άξονα Ωροσκόπου-Δύσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ανεξάρτητα από τους λεονταρισμούς και τις όποιες πρόσκαιρες επιτυχίες, η χώρα τα αμέσως επόμενα χρόνια βρίσκεται σε μηδενιστική φάση και αν τα πράγματα «ξεφύγουν» απειλείται ακόμη και με διαμελισμό!

Ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα, φαίνεται πως διανύουμε ένα καυτό εξάμηνο, όπου αν συμβεί εμπλοκή θα αλλάξουν πολλά και υπέρ της Ελλάδας. Άλλωστε η Ελλάδα επιζεί μέσα από διαδοχικά θαύματα!

Όμως, υπάρχει και το «κακό» σενάριο. Όλα αυτά που συμβαίνουν δηλαδή ανάμεσα στην Τουρκία και το Ισραήλ, να μην είναι παρά μια «παρεξήγηση» μεταξύ φίλων που με την συνδρομή του Δία (call me USA) και προς το κοινό συμφέρον, θα λυθεί μετά βαΐων και κλάδων, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα εκείνες τις χώρες που πήραν ανοικτά θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς, αποκομίζοντας τελικά μια ...τρύπα στο νερό.

Ανατρέχοντας μάλιστα στην ...αλφάβητο της αστρολογίας των σχέσεων είναι πολύ πιο πιθανό να τα βρουν μεταξύ τους ένας Ταύρος και ένας Σκορπιός, παρά να «τακιμιάσουν» με έναν Υδροχόο η Λέοντα (μην ξεχνάμε ότι είναι και η Κύπρος στο παιχνίδι)

Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο «άνοιγμα» της Ελλάδας προς το Ισραήλ. Εξ άλλου δείχνει κομματάκι ...περίεργο να προσδοκούμε ισότιμες σχέσεις με μια χώρα που έχει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα της απέναντι από τον Ήλιο της Ελλάδας στον Υδροχόο. Από αυτήν την άποψη είναι βέβαιο πως το Ισραήλ μπορεί να χειραγωγήσει τις Ελληνικές κυβερνήσεις, «πουλώντας» προστασία και προασπιζόμενο τα δικά του κυρίως συμφέροντα. Και εκείνοι έτσι κι αλλιώς τα λεφτά τους θα τα πάρουν. Εμείς;

Ας δούμε τι λένε και οι Uranian χρησμοί

Ισραήλ

-Ένταση & ενθουσιασμός. Ξαφνικά και ευχαρίστα γεγονότα που συναρπάζουν. Μια ανέλπιστη χαρά.

-Κληρονομημένες ασθένειες. Ελαττώματα μέσα στην εργασία. Πολεμικές απώλειες ή τραυματισμοί. Μια εργασία που δεν βελτιώνεται. Μυστικές διαταγές. Για να κρατήσει τις δραστηριότητές κάποιου ως μυστικό. Μυστικός εξοπλισμός. Μυστικά όπλα, κρυμμένα όπλα. Μυστικές υπηρεσίες

-Ο οπλισμένος σαν αστακός. Αυτός που δεν πιάνεται εύκολα κορόιδο. Το να συρθεί κάποιος σε δικαστήριο.

Οι εξισώσεις:

1-SARCVulcanus = ASC/Ουρανός= Ήλιος :

2-SARCZeus = Κρόνος /Hades = Ποσειδώνας /Πλούτωνας:

3-SARCMC=Κρόνος /Vulcanus= Ποσειδώνας:

Τουρκία

-Κατευθύνω τις προσπάθειες όλων σε έναν στόχο. Για να εκτεθούν στις μεγάλες δυνάμεις. Κάποιοι τρίτοι καθιστούν τη δύναμή τους αισθητή.

-Ανεπιτυχείς ενέργειες όπου πηγάζουν από ένα συναίσθημα κατωτερότητας. Αλλοιωμένα και εκφυλισμένα-και διαβολικοί σχέδια και χειρισμοί. Διαφθορά

-Ένας λαός σε ένδεια. Πλούτος δια μέσω μιας κλοπής. Αντιμετώπιση των εμποδίων προσπαθώντας για την επιτυχία. Χειρισμός των σκοτεινών και απαίσιων θεμάτων. Κατάχρηση χρημάτων. Υπεξαίρεση.

-Για να παρουσιάσει υπερηφάνεια, τιμή, αξιοπρέπεια. Για να είναι ένα παράδειγμα αυτών των λεπτών ιδιοτήτων. Στρατιωτική υπερηφάνεια.

Οι εξισώσεις:

1-SARCASC= Zeus /Vulcanus= Kronos /Vulcanus

2-SARC Άρης = ASC /Admetos = Πλούτωνας /Hades

3-SARCHades = Ariespoint/Σελήνη = Ήλιος/Δίας

4-SARCZeus = Vulcanus/Poseidon

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved