Mike Pompeo: Τι λένε τα άστρα για τον νέο Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ;

Πόσο και πώς θα επηρεάσει τις εξελίξεις στην περιοχή μας;
Mike Pompeo: Τι λένε τα άστρα για τον νέο Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ;

Σύμφωνα με έγκυρους αναλυτές, η αλλαγή σκυτάλης στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν ήταν «κεραυνός εν αιθρία».

Πέρα όμως από τις καθαρά πολιτικές αναλύσεις, καλό είναι να αποκτήσετε και μια εικόνα για το τι… λένε τα άστρα για τις εξελίξεις, που απορρέουν από αυτήν την αλλαγή.

Ο Mike Pompeo είναι Αιγόκερως, με Ωροσκόπο στον Ταύρο και Άρη στον Αιγόκερω, συγκαταλέγεται σίγουρα ανάμεσα στα «γεράκια» των ΗΠΑ και η τοποθέτησή του στο State Department προδικάζει μια πιο αποφασιστική στάση των ΗΠΑ στην διεθνή σκηνή, αρχής γενομένης από το Ιράν.

Και δεν είναι βέβαια τυχαίο το ότι στο αστροχαρτογράφημά του μία από τις «γραμμές» του Άρη περνάει από την Τεχεράνη.

Επιπλέον, πολλές από τις βασικές πλανητικές «γραμμές» (του Ήλιου, της Σελήνης αλλά και του Δία) διασχίζουν την Μέση Ανατολή, που… αυτομάτως γίνεται απόλυτη προτεραιότητα στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, με τον νέο Υπουργό των Εξωτερικών να καρπώνεται μια σειρά από επιτυχίες, τόσο με θεμιτά όσο και με αθέμιτα μέσα. Ανάλογη φαίνεται η κατάσταση και σε σχέση με την Κορεατική χερσόνησο.

Ο «Άρης του πολέμου» πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο - Τι μέλλει γενέσθαι;

Όσο για την Τουρκία, η σύνοδος του Άρη του Pompeo με τον Ωροσκόπο του Ερντογάν αλλά και η αντίθεσή του με τον γενέθλιο Ουρανό του «Σουλτάνου» αναμένεται να συμβάλλει στην αποπομπή του τελευταίου από τον Προεδρικό θώκο και μάλλον όχι και τόσο ειρηνικά. Άλλο πράγμα όμως ο Ερντογάν κι άλλο η ίδια η Τουρκία, που δεν θα πάψει ποτέ να είναι ένα πολύτιμο «χαρτί» στην γεωστρατηγική των ΗΠΑ στην περιοχή, ιδιαίτερα τώρα, που ο Πούτιν έχει πατήσει για τα καλά το πόδι του στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μπορεί αυτό να ωφελήσει την Ελλάδα;

Καλώς ή κακώς, η θέση του Κρόνου του Mike Pompeo στον Υδροχόο –στο Ηλιακό ζώδιο δηλαδή της χώρας μας- πριμοδοτεί τις σχέσεις υποτέλειας μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδος. Κι από ό,τι φαίνεται αυτό θα εκφραστεί κυρίως μέσα από μια οικονομική διαπλοκή και με περαιτέρω πιέσεις στα εξοπλιστικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved