Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;

Τι φανερώνει για σένα ο αγαπημένος σου αριθμός

Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;

Ίσως κι εσύ, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, έχεις μια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιον αριθμό, επειδή για δικούς σου, ιδιαίτερους λόγους τον θεωρείς το «γούρι» σου ή το τυχερό σου. Μπορεί επίσης να διαλέγεις ημερομηνίες, σπίτι, αυτοκίνητο, λαχεία ή ότι άλλο μπορεί να φέρει αρίθμηση, φροντίζοντας να υπάρχει αυτός ο αριθμός, έστω και σαν λήγοντας.

Μην προβληματίζεσαι. Δεν πρόκειται για κάποια ανόητη ή ανεξήγητη πρόληψη. Σύμφωνα με μια έρευνα, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 44.000 άνθρωποι προέρχεται από μια βαθύτερη ανάγκη σου, δυσερμήνευτη μεν, εξετάσιμη δε.

Διάβασε τα συνοπτικά συμπεράσματα της εν λόγω έρευνας και μάθε τι φανερώνει για σένα ο αριθμός που προτιμάς:

- Οι ημερομηνίες και τα γενέθλια είναι οι πιο περιζήτητοι αριθμοί.

- Οι αριθμοί που λήγουν σε 0 ή 5, δεν προτιμήθηκαν καθόλου από το κοινό, γιατί είναι «στρογγυλοποιημένοι» και χρησιμοποιούνται όταν θέλουμε να δείξουμε κατά προσέγγιση πράγματα, γι' αυτό θεωρήθηκαν προτιμότεροι οι αριθμοί που δίνουν την αίσθηση του μοναδικού.

- Το χάλκινο μετάλλιο πηγαίνει στον αριθμό 8! Μάλιστα, είναι ο αριθμός που ήρθε πρώτος στην προτίμηση των συμμετεχόντων από την Κϊνα!
- Το αργυρό μετάλλιο πηγαίνει στον αριθμό 3. Οι οπαδοί των Τριών Σωματοφυλάκων, του «Τρίο Στούτζες» και του παραμυθιού «Τα Τρία Γουρουνάκια» θα είναι πολύ περήφανοι.
- And the winner is.... Ο αριθμός που ανακηρύχθηκε ο πιο αγαπημένος όλων είναι... το 7! Ίσως να μην είναι αυτός που εσύ προτιμάς, αλλά η πλειοψηφία τού έδωσε το χρυσό μετάλλιο.

Ας δούμε τί χαρακτηριστικά αποκαλύπτει για σένα, ο δικός σου αγαπημένος αριθμός.

*Εάν ο αγαπημένος σου αριθμός περιέχει περισσότερα από ένα ψηφία, θα πρέπει να τα προσθέσεις μέχρι να καταλήξεις σε μονοψήφιο αποτέλεσμα*

Ο αριθμός 1
Είσαι ένα άτομο που καταφέρνεις να ελέγχεις τα συναισθήματά σου, ακόμα και στις περιπτώσεις που βράζεις μέσα σου και είσαι έτοιμος να εκραγείς. Φαίνεται να είσαι ένα αξιόπιστο πρόσωπο, πάνω στο οποίο μπορεί κάποιος να βασιστεί και να νιώσει ασφάλεια.

Ο αριθμός 2
Αν το 2 είναι ο αγαπημένος σου αριθμός, είσαι ένα άτομο που αντιπαθεί τη μοναξιά και θέλει να αποτελεί μέρος μιας σταθερής σχέσης. Δεν είσαι σίγουρα από αυτούς που θα θέσουν τον εαυτό τους σε απερίσκεπτους κινδύνους. Χαίρεις της συμπάθειας όλων, γιατί είσαι ευγενικός, συμπονετικός και συναισθάνεσαι τα προβλήματα των γύρω σου.

Ο αριθμός 3
Αν επέλεξες το 3 σαν αγαπημένο αριθμό, είσαι ένα άτομο πολύ σίγουρο για τον εαυτό του, φιλαλήθες και ειλικρινές. Δε νοιάζεσαι τόσο για τη γνώμη των άλλων, δρας χωρίς να παίρνεις την άδειά τους αλλά τελικά πάντα αποσπάς το θαυμασμό και καταφέρνεις να τους εντυπωσιάσεις με τον ισχυρό χαρακτήρα σου.

Ο αριθμός 4
Η σταθερότητα είναι ζωτικής σημασίας για σένα. Θέλεις να έχεις σταθερό εισόδημα και το δικό σου σπίτι. Το κακό βέβαια είναι ότι είσαι πολύ αγχωτικός και μετατρέπεις συχνά ακόμη και το μικρότερο πρόβλημα, σε ένα τεράστιο δράμα.

Ο αριθμός 5
Η επιλογή του 5 αποκαλύπτει για σένα ένα άτομο με ασυνήθιστα υψηλή διαίσθηση. Είσαι από τους τύπους των ανθρώπων που φροντίζεις εξαιρετικά τους άλλους, ακόμη και εκείνους που δεν το αξίζουν. Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα άτομα που προτιμούν το 5 φαίνεται να έχουν πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση.

Διάβασε επίσης: Πώς θα αναγνωρίσεις μια αδελφή ψυχή, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ο αριθμός 6
Αν ο αγαπημένος σου αριθμός είναι το 6, είσαι, μια αρκετά μοναδική προσωπικότητα, που σκέφτεται και ενεργεί με διαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο από τους άλλους. Οι άνθρωποι γύρω σου σε συμπαθούν, γιατί πάντα καταφέρνεις να τους εκπλήσσεις θετικά.

Ο αριθμός 7
Είσαι σαφώς μια ευέξαπτη προσωπικότητα, που όμως ποτέ δεν θα εγκαταλείψεις τις αρχές σου. Δεν επιλέγεις τη μοναξιά, αλλά δεν είσαι και διατεθειμένος να συμβιβαστείς με ένα άτομο που δεν είναι του επιπέδου σου. Δε σου αρέσει να σε διατάζουν και είσαι, κατά βάση, γεννημένος ηγέτης.

Ο αριθμός 8
Αν ο αγαπημένος αριθμός σου είναι το 8, έχεις μια τάση να ικανοποιείς κάθε επιθυμία σου. Για σένα, είναι σημαντικό να κερδίζεις όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, προκειμένου να τα χρησιμοποιείς για την εκπλήρωση όλων των "θέλω" σου. Δυσκολεύεσαι, όμως, σε θέματα έκφρασης συναισθημάτων και ψυχισμού.

Ο αριθμός 9
Αν επέλεξες το 9, είσαι εξαιρετικά απρόβλεπτος. Κατέχεις μια θαυμάσια αίσθηση του χιούμορ και πάντα βρίσκεις ένα δρόμο για να ξεγλιστράς από τις δύσκολες καταστάσεις. Είσαι μεγάλος τυχοδιώκτης και σου αρέσει να φλερτάρεις.

Ο αριθμός 0
Το 0 είναι ο αγαπημένος αριθμός των ανθρώπων που δεν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους. Οπότε, ακόμα κι αν έχεις την δική σου γνώμη, φοβάσαι να την εκφράσεις. Αυτός ο αριθμός, επίσης, σε κατατάσσει στους τύπους των ανθρώπων του παρασκηνίου, αυτών που δουλεύουν σιωπηρά χωρίς να επιδιώκουν την καταξίωση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved