Πώς θα αναγνωρίσεις μια αδελφή ψυχή, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Η αδελφή ψυχή που θα είναι πάντα δίπλα σου να σε στηρίζει και να σε υποστηρίζει

Πώς θα αναγνωρίσεις μια αδελφή ψυχή, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Ίσως συμβαίνει και σε εσένα, ανάμεσα στα άτομα που γνωρίζεις, κάποιο να ξεχωρίζει, ακριβώς επειδή έχεις ένα ισχυρό «δέσιμο» μαζί του. Η αίσθηση ότι γνωρίζεστε από πάντα και ο ένας είναι συμπλήρωμα του άλλου σε συνοδεύει από τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας σας. Είναι πράγματι αυτό το πρόσωπο η αδελφή ψυχή σου, που θα είναι πάντα δίπλα σου να σε υποστηρίζει και να προάγει τα καλύτερά σου στοιχεία;

Ανάλογα με το ζώδιό σου, έχεις κάποιες πτυχές στο χαρακτήρα σου που πρέπει οπωσδήποτε να εκφράζονται, διαφορετικά απομακρύνεσαι από τον σκοπό που έχεις έρθει να επιτελέσεις σε αυτήν τη ζωή. Για να αναγνωρίσεις ένα άτομο σαν αδελφή ψυχή σου θα πρέπει να είναι πρόθυμος αρωγός στην ανάδειξη αυτών των χαρακτηριστικών σου. Και μην ξεχνάς: Το συναίσθημα ολοκλήρωσης και πληρότητας κατά την επαφή με την αδελφή ψυχή σου πρέπει να είναι αμοιβαίο!

Ιδού λοιπόν πως θα αναγνωρίσεις την αδελφή ψυχή σου:

Κριός

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή, έχεις έρθει για να διαμορφώσεις, να ενισχύσεις την ταυτότητά σου και να μάθεις ποιος πραγματικά είσαι ως άτομο! Όταν το κάνεις αυτό, θα βελτιώσεις και θα εμβαθύνεις τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει ότι έχεις μια ακλόνητη αίσθηση του εαυτού σου, με μια βαθιά επιθυμία για το "ευ αγωνίζεσθαι". Επίσης, θα σε βοηθήσει να βγάλεις προς τα έξω το κομμάτι του εαυτού σου που είναι φλογερό, αποφασιστικό, ανεξάρτητο και έτοιμο για ανάληψη κινδύνων.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της «αδελφής» ψυχής, νιώθεις υπερβολική αναποφασιστικότητα, αμφιθυμία ή ρηχότητα, τότε η παρουσία της μάλλον σε βλάπτει, γι' αυτό είναι καλύτερα να απομακρυνθείς.

Ταύρος

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή, έχεις έρθει για να κατέχεις το δικό σου σύνολο αξιών, για να ζήσεις και να δημιουργήσεις εσωτερική ασφάλεια. Όταν το κάνεις αυτό, θα ζήσεις την ειρήνη, την ηρεμία, τη σταθερότητα ακόμα και όταν γύρω σου γίνονται οι πιο δύσκολες αλλαγές.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει ότι είσαι ήρεμος, σταθερός και ουσιαστικά δημιουργικός, με μια έντονα αισθησιακή πλευρά! Η αδελφή ψυχή σου είναι αυτή που θα αναδείξει την ικανότητά σου να επουλώνεις παλιές πληγές και να εργάζεσαι σταθερά με κάτι που είσαι παθιασμένος.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της, νιώθεις μυστικοπαθής ή λειτουργείς ψυχαναγκαστικά, κτητικά ή δημιουργείς χαοτικές καταστάσεις, τότε καλύτερα να απομακρύνεις αυτό το άτομο από τη ζωή σου, το ταχύτερο δυνατό.

Δίδυμοι

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή, είσαι εδώ για να επιδείξεις ευελιξία, περιέργεια και να είσαι ανοιχτός σε νέες ιδέες. Όταν το κάνεις αυτό, θα εμπλουτίσεις τις σχέσεις και τις συναλλαγές σου με τους άλλους και θα ανακαλύψεις το πραγματικό νόημα της σοφίας
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει την περιέργειά σου και την ικανότητά σου να ακούς. Θα σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις νέες, δημιουργικές ιδέες, να γράψεις, να μιλήσεις ή, ενδεχομένως, να διδάξεις ό, τι μπορείς στους άλλους.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της, φοβάσαι να δεσμευτείς, έχεις άγρια συμπεριφορά, εκφράζεις ένα βάναυσο δογματισμό ή δεν ανοίγεσαι σε νέες ιδέες, είναι καλύτερα να απομακρυνθείς εντελώς από την «αδελφή» ψυχή σου!

Καρκίνος

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να εξερευνήσεις το συναίσθημα και την τρυφερότητα. Όταν το κάνεις αυτό, θα είσαι σε θέση να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την παροχή προστασίας και συμπόνιας στους άλλους, όταν το χρειάζονται και πάνω απ' όλα, να δείξεις συμπάθεια για τον εαυτό σου.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει ότι είσαι μια συναισθηματική, ανεξάντλητη πηγή οικειότητας. Θα σε βοηθήσει να αναδείξεις την ικανότητά σου να είσαι ευάλωτος/η, να υποστηρίζεις τους άλλους και να δημιουργείς ένα σπιτικό που είναι ζεστό και σταθερό.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της νιώθεις συναισθηματική ακαμψία και είσαι αυστηρός/ή, πεισμώνεις ή θέλεις να έχεις τον έλεγχο των πάντων, καλύτερα να τρέξεις μακριά από την «αδελφή» ψυχή σου!

Διάβασε επίσης: Τι μάθημα ζωής θα πάρεις ανάλογα με τη μέρα που γεννήθηκες

Λέων

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να είσαι στο προσκήνιο ως ένας δημιουργικός, διασκεδαστικός, γενναιόδωρος και εμπνευσμένος αρχηγός! Όταν το πετύχεις αυτό, θα έχεις την εμπειρία μιας βαθύτερης σύνδεσης με τους άλλους, διατηρώντας παράλληλα την ατομικότητά σου και την πίστη στην ισότητα.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει την υπερβολική αγάπη για ζωή, τη ζεστασιά, τη γενναιοδωρία και τον σεβασμό για τους άλλους. Θα αναδείξει πάνω απ' όλα την ικανότητά σου να είσαι μεγαλόκαρδος/η, να αναλαμβάνεις κινδύνους και να οδηγείς τους άλλους σε αλλαγές που γίνονται για το καλό όλων.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της «αδελφής» ψυχής, συχνά γίνεσαι εκκεντρικός/ή, "επαναστάτης χωρίς αιτία" ή έχεις υπερβολικά ελευθεριάζουσες τάσεις, σημαίνει ότι απομακρύνεσαι από το κέντρο σου και καλύτερα να απαγκιστρωθείς από αυτό το άτομο!

Παρθένος

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να αναπτύξεις τη διάκριση, την αποτελεσματικότητα και την καλή υγεία, ώστε να μπορείς να είσαι εκεί για τους άλλους. Όταν το κάνεις αυτό, η ενέργειά σου θα ενισχυθεί και θα έχεις περισσότερα που μπορείς να δώσεις, υπηρετώντας τους άλλους με τον τρόπο που θα επιλέξεις.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει ότι διαθέτεις οργάνωση και ορθολογικό πνεύμα, με μια ευαίσθητη πλευρά που κρύβεις έντεχνα! Θα φροντίσει να αναδείξει την ικανότητά σου να εργαστείς ευσυνείδητα, φέρνοντας θεραπεία τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της, θέλεις να αποδράσεις, σε κατακλύζει υπερβολικό συναίσθημα, νιώθεις ψυχική αποστράγγιση ή έχεις αυτοκαταστροφικές τάσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από την «αδελφή» ψυχή σου!

Ζυγός

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να αναπτύξεις ισότητα, διπλωματία και να βλέπεις και την άποψη των άλλων, με τη δική τους ματιά. Όταν το κάνεις αυτό, οι σχέσεις σου θα ευημερήσουν και θα έχεις την εμπειρία της αρμονίας, χωρίς να θυσιάζεις την προσωπική σου υπόσταση.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει ότι έχεις μια βαθιά επιθυμία για δικαιοσύνη! Θα αναδείξει επίσης το ταλέντο σου να βοηθάς τους άλλους να βρουν την ισορροπημένη εσωτερική δύναμη, κάτι που είναι τόσο φυσικό σε σένα.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της, νιώθεις συχνά οξυθυμία, διάθεση για αντιπαράθεση, ανυπομονησία ή λειτουργείς με υπερβολικό παρορμητισμό, καλύτερα να ψάξεις για μια άλλη αδελφή ψυχή!

Σκορπιός

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να σκάψεις βαθιά στη σκέψη σου και στις εσοχές της ψυχής σου., προκειμένου να εξαλείψεις οτιδήποτε σε κρατά πίσω. Όταν το κάνεις αυτό, θα νιώσεις τεράστια δύναμη μέσα σου και η ζωή σου θα είναι έτοιμη για να μεταμορφωθεί ή ξαναγεννηθεί.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει σε σένα ότι οποιαδήποτε κατάσταση σε οδηγεί πολύ βαθιά. Η αδελφή ψυχή σου θα αναδείξει την ικανότητά σου να εξερευνήσεις σεξουαλικά περάσματα, να περιηγηθείς στα βάθη της εσωτερικής αλλαγής και να χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου για θεραπεία και μετεξέλιξη.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της, συχνά πεισμώνεις, γίνεσαι υλιστής ή νιώθεις ότι φοβάσαι τις αλλαγές, είναι καλύτερα να εκδιώξεις αυτό το άτομο από τη ζωή σου!

Διάβασε επίσης: Κάντε το τεστ και βρείτε τι ζώδιο είναι η αδελφή ψυχή σας!

Τοξότης

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή, είσαι εδώ για να ανακαλύψεις ξανά ό, τι ανήκει στη φύση! Συμπεριλαμβάνεται βέβαια η ύπαιθρος, οι διάφοροι πολιτισμοί και κυρίως η δική σου φιλοσοφία για τη ζωή. Όταν το κάνεις αυτό, θα ζήσεις την πραγματική ελευθερία την οποία θα μοιραστείς με τους άλλους.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει ότι είσαι γενναιόδωρο άτομο, ηθικό και με μια φυσική ικανότητα να επικοινωνείς. Θα αναδείξει την ικανότητά σου να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου και θα στηρίξει την αγάπη σου για τα ταξίδια που σε βοηθά να διευρύνεις την κατανόηση της ζωής.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της, νιώθεις συχνά ότι διασκορπίζεσαι, ή ότι συμπεριφέρεσαι αόριστα, με ασυνέπεια και η διάθεσή σου είναι ευμετάβλητη, τότε είναι καλύτερα να απομακρυνθείς οριστικά από αυτό το άτομο.

Αιγόκερως

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή έχεις έρθει για να γίνεις «πατέρας» του εαυτού σου και να κυριαρχήσεις στον υλικό κόσμο μέσα από την ανάπτυξη της πρακτικότητας, της ακεραιότητας και της αυτοδυναμίας. Όταν το κάνεις αυτό, δεν θα βρείς μόνο την επιτυχία, αλλά η επιτυχία θα σε τροφοδοτήσει και συναισθηματικά.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει ότι μπορεί πάντα να υπολογίζει σε σένα και ότι κρύβεις μια ευαίσθητη, ρομαντική πλευρά. Ακόμα, θα αναδείξει την ικανότητά σου να σχεδιάζεις, να δουλεύεις σκληρά και να είσαι πολυμήχανος/η, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της «αδελφής» ψυχής, είσαι συχνά ανασφαλής ή νιώθεις εξάρτηση, κυκλοθυμία, δειλία ή παθητικότητα, καλύτερα να τρέξεις μακριά από αυτό το άτομο!

Υδροχόος

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή, ήρθες για να αναπτύξεις το δικό σου σύνολο κανόνων και να καλλιεργήσεις την ισοτιμία και την ευαισθησία στις ανάγκες των άλλων. Όταν το κάνεις αυτό, θα ανακαλύψεις το νόημα της αληθινής φιλίας, ακόμα κι όταν πρόκειται για υποθέσεις καρδιάς.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει ότι είσαι ένας υπέροχος φίλος με μια ζεστή, ρομαντική πλευρά! Θα φροντίσει να αναδείξει την ικανότητά σου να ζήσεις και να παραχωρήσεις την ελευθερία σε μια σχέση, μαζί με μια βαθιά πνευματική σύνδεση.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της, γίνεσαι συχνά απαιτητικός/ή, συμπεριφέρεσαι ματαιόδοξα, έχεις μελοδραματική ή ανασφαλή συμπεριφορά, καλύτερα να βγάλεις αυτό το άτομο από τη ζωή σου οριστικά.

Ιχθύες

Η διαδρομή της ψυχής σου: Σε αυτή τη ζωή είσαι εδώ για την ανάπτυξη την καλλιτεχνικής και μουσικής φύσης σου, της ευαισθησίας και της προσαρμοστικότητας, τόσο για τον εαυτό σου όσο και για τους άλλους.
Πώς θα σε αναγνωρίσει η αδελφή ψυχή σου: Θα παρατηρήσει ότι είσαι μέσα σε έναν ονειρικό κόσμο, έχοντας όμως πλήρη κατανόηση και, μερικές φορές, λειτουργείς σαν μέντιουμ με μια λογική πλευρά! Πάνω απ' όλα, θα αναδείξει την ικανότητά σου να διαλογίζεσαι, να εμπιστεύεσαι τις ψυχικές σου ικανότητες και να εξερευνάς τον εσωτερικό σου καλλιτέχνη.
Προειδοποιητικά σημάδια: Αν στην παρουσία της, μετατρέπεσαι συχνά σε ένα άτομο τελειομανές, υπερβολικά αναλυτικό, υποχόνδριο ή εργασιομανές, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να... δραπετεύσεις.

Διάβασε επίσης: Πώς ανακαλύπτεις την αδελφή ψυχή σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved