Ποια είναι τα γενέθλια χρώματα και γιατί βοηθούν στην επίτευξη των στόχων μας;

Χρησιμοποιώντας το γενέθλιο χρώμα σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά!

Ποια είναι τα γενέθλια χρώματα και γιατί βοηθούν στην επίτευξη των στόχων μας;

Κάθε εποχή συνδέεται με ένα χρώμα, το οποίο έχει το δικό του μήκος κύματος και επηρεάζει τη σωματική και ψυχική υγεία ενός ανθρώπου. Στο Φενγκ–Σούι χρησιμοποιούνται όλα σύμφωνα με την αρχή «το όμοιο με το όμοιο».

Για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας, διακοσμήστε την καθημερινή σας ζωή, χρησιμοποιώντας τα χρώματα που αντιστοιχούν στην εποχή γέννησής σας. Περιβάλλοντας τον εαυτό σας με το χρώμα που αντιστοιχεί στην εποχή που γεννηθήκατε, συντονίζεστε πλήρως με τις δονήσεις που αντιπροσωπεύουν τον εσωτερικό εαυτό σας.

Για παράδειγμα, αν η γενέθλια εποχή σας είναι το φθινόπωρο, τότε το χρώμα της γέννησής σας είναι το άσπρο.

Με το να φοράτε λευκά ρούχα, να οδηγείτε ένα άσπρο αμάξι ή να έχετε τέτοια επίπλωση στο σπίτι σας, θα ενισχύσετε την ικανότητά σας να εναρμονίζεστε με τη ροή της ενέργειας, με τον τρόπο που αρμόζει στο άτομό σας. Μπορεί ακόμα να έχετε περισσότερη καλοτυχία, αν διαλέξετε ένα κατοικίδιο ζώο με το χρώμα που αντιστοιχεί στη γέννησή σας.

Βρείτε το γενέθλιο χρώμα σας

Άνοιξη (Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος) - Πράσινο

Καλοκαίρι (Μάιος, Ιούνιος) - Κόκκινο

Κατακαλόκαιρο (Ιούλιος, Αύγουστος) – Κίτρινο

Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος. Οκτώβριος) – Άσπρο

Χειμώνας (Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος) – Μαύρο

Κατά μία γενική θεώρηση, θα λέγαμε ότι τα χρώματα βοηθούν και για την επίτευξη στόχων.

Για παράδειγμα, αν αναζητάτε έναν/μια σύντροφο πρέπει να έχετε πολύ κόκκινο ή ροζ χρώμα στο σπίτι σας. Αν η ηλικία σας είναι κάτω των πενήντα ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φωτεινότερες αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ. Αν η ηλικία σας είναι πάνω από πενήντα και αναζητάτε σύντροφο, μπορείτε να χρησιμοποιείστε βαθύτερες αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ.

Το πράσινο είναι το κατάλληλο χρώμα για να φέρετε γαλήνη και ηρεμία στη ζωή σας. Συγχρόνως είναι το ιδανικό χρώμα, για να βοηθήσει την ανάπτυξη μιας καριέρας.

Αν τα οικονομικά σας δεν είναι καλά ή δεν έχετε δουλειά, τότε βάλτε παντού γύρω σας άφθονο κίτρινο χρώμα.

Αν υπάρχει ασθένεια και ιδίως σε σοβαρές περιπτώσεις, το χρώμα που πρέπει να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε και πολύ περισσότερο να το φοράτε είναι το μαύρο. Αντιθέτως, χρησιμοποιήστε το άσπρο ιδιαίτερα στους τοίχους, για να βοηθήσετε την υγεία σας να βελτιωθεί.

Οι άσπροι τοίχοι αρμόζουν στις σχολικές αίθουσες και τις κλινικές.

Όταν φοράτε λευκά ρούχα συμβάλλετε στην ευκινησία σας.

Η χρήση των χρωμάτων με αυτό τον τρόπο έχει ίσως λεπτές επιδράσεις, αποφέρει όμως σημαντικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Μην παραβλέψετε λοιπόν τη δύναμή τους, προκειμένου να αλλάξετε τη ζωή σας.

Διάβασε επίσης:

Η εποχή και ο τόπος γέννησης σου, καθορίζουν ποιος χώρος θα σου φέρει επιτυχία

Τα μαλλιά σου φανερώνουν τα μυστικά του χαρακτήρα σου

Πέταξε την κακή ενέργεια στα σκουπίδια και ξεκίνα από την αρχή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved