Τέσσερις συνδυασμοί χρωμάτων αποκαλύπτουν τα μυστικά σου!

Τέσσερις κύκλοι που δηλώνουν κάτι σημαντικό για σένα...

Τέσσερις συνδυασμοί χρωμάτων αποκαλύπτουν τα μυστικά σου!

Σύμφωνα με ορισμένους ψυχολόγους, το υποσυνείδητό μας επηρεάζει πολύ το ποιοι είμαστε, συμπεριλαμβανομένων των συμπαθειών, των αντιπαθειών, ακόμα και των αγαπημένων μας χρωμάτων. Διαλέγοντας έναν από τους χρωματικούς συνδυασμούς που υπάρχουν στην φωτογραφία, θα αποκαλυφθούν τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου. Το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείς από το πόσο σωστά σε περιγράφουν αυτά τα χρωματικά παραδείγματα. Ακόμα, κι αν τα δύο χρώματα σε κάθε κύκλο εκφράζουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, μην εκπλαγείς. Κάθε άνθρωπος μπορεί να διαθέτει δύο ή περισσότερες αντιφατικές πλευρές που εκφράζονται σε ένα ενιαίο σύνολο, το οποίο είσαι... εσύ.

Φυσικά δεν πρόκειται για μια... ακριβή επιστήμη, αφού πάντα, σε κάθε κανόνα, υπάρχουν παραλλαγές και εξαιρέσεις. Ωστόσο, υπάρχουν γενικές τάσεις και αλήθειες που απηχούν στην ανθρώπινη φύση και αντανακλώνται στην πραγματική ζωή. Όσο για το τι τις προκαλεί, αυτό παραμένει μυστήριο. Μπορεί πάντως κι εσύ να βρεις διασκεδαστικό ή διαφωτιστικό το να αναλογιστείς τι είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε… αυτό που είμαστε!

1. Αν διάλεξες το μωβ-γαλάζιο

cycle1

Το μωβ χρώμα υποδηλώνει την ανάγκη να δημιουργήσεις συναισθηματική ασφάλεια και τελειότητα σε όλους τους τομείς της ζωής, κυρίως όμως στον πνευματικό τομέα. Επίσης, δείχνει ότι είσαι ευαίσθητο και συμπονετικό άτομο και σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους.

Το γαλάζιο χρώμα σημαίνει ότι θέλεις να αναδείξεις τη σοφία και τη δημιουργικότητά σου. Δίνεις αξία στην εμφάνιση και στο να είσαι μοναδικός/ή. Θέλεις να σε εκτιμούν επειδή έχεις δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό. Είναι το χρώμα που αντανακλά τη δημιουργικότητα αλλά και την ηρεμία.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ

2. Αν διάλεξες το κίτρινο-άσπρο

cycle2

Το άσπρο χρώμα σημαίνει ότι εκτιμάς την απλότητα στη ζωή και είσαι ανεξάρτητο και αυτοδύναμο άτομο. Διαθέτεις διορατικότητα και αισιοδοξία. Ασκείς αυτοέλεγχο και δεν είσαι παρορμητικός/ή.

Το κίτρινο σημαίνει ότι είσαι ένα χαρούμενο, διασκεδαστικό άτομο. Είσαι δημιουργικός/ή, αλλά παράλληλα ασκείς κριτική τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους. Παράλληλα, είσαι παρορμητικός/ή και τείνεις να τρέχεις από τη μια δραστηριότητα στην άλλη. Έχεις μια βαθιά ανάγκη να εκφράζεις τον εαυτό σου.

3. Αν διάλεξες το πράσινο-ροζ

cycle3

Το πράσινο χρώμα δείχνει ότι είσαι φιλικός και εύκολος στην επικοινωνία. Είσαι συμπονετικός, νοιάζεσαι και μιλάς από καρδιάς. Έχεις μια βαθιά διαίσθηση και αναζητάς την πνευματική ολοκλήρωση. Επίσης διαθέτεις αυτάρκεια, ισχυρή αυτοεκτίμηση και είσαι πολύ καλός/ή στη λήψη αποφάσεων.

Το ροζ δείχνει ότι είσαι τρυφερό άτομο, ευγενικό και λογικό απέναντι στις ανάγκες των άλλων. Έχεις «μητρικό ένστικτο» και σου αρέσει να φροντίζεις τους άλλους. Είσαι ένας ρομαντικός και αισθησιακός άνθρωπος. Η συμπεριφορά σου είναι μη βίαιη και συγκρατημένη και μπορεί να δίνει μια εντύπωση συστολής.

4. Αν διάλεξες το κόκκινο-μπλε

cycle4

Το κόκκινο χρώμα δηλώνει ότι είσαι ένα άτομο εξωστρεφές, αισιόδοξο και γεμάτο αυτοπεποίθηση. Εκπέμπεις πολλή ενέργεια και σου αρέσει να είσαι το κέντρο της προσοχής. Επίσης έχεις φιλοδοξίες και είσαι ανταγωνιστικός. Ορμάς με πολύ πάθος στη ζωή και δεν φοβάσαι να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Μερικές φορές μπορεί να γίνεσαι κάπως επιθετικός ή να θυμώνεις εύκολα.

Το μπλε σημαίνει ότι αναζητάς την εσωτερική γαλήνη και την αλήθεια. Είσαι αξιόπιστος/η και έχεις μια βαθιά ανάγκη να σε εμπιστεύονται. Δεν είσαι παρορμητικός/ή και προτιμάς να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Είσαι υπεύθυνο άτομο και εκτιμάς την αρμονία και την ειρήνη στη ζωή σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved