Επίλεξε μια κάρτα και μάθε τι θα σου συμβεί τους επόμενους 3 μήνες!

Είναι σημαντικό να συγκεντρωθείς και να διαλέξεις προσεκτικά

Επίλεξε μια κάρτα και μάθε τι θα σου συμβεί τους επόμενους 3 μήνες!

Κάθε 1 από τις 8 κάρτες που σου δίνουμε αποκαλύπτει κάτι σημαντικό που θα σου συμβεί τους επόμενους 3 μήνες. Δες τες και τις 8 προσεκτικά και διάλεξε αυτή που συγκέντρωσε πιο πολύ την προσοχή σου.

Τώρα που επέλεξες, διάβασε παρακάτω τι αποκαλύπτει η κάθε μία.

Εάν επέλεξες την Κάρτα 1

Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι σκέψεις σου είναι πολλές και διαφορετικές που πρέπει να προσεγγίζονται με ήρεμο μυαλό. Η κάρτα της Σελήνης υποδεικνύει ότι η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί, όμως, έχεις αρκετό δρόμο ακόμα. Όσο περισσότερο αναπτύσσεσαι, τόσο πιο πολλές ιδέες θα σε κατακλύζουν και θα βελτιώνεσαι σε κάθε βήμα σου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι σου έρχεται ξαφνικά στο μυαλό και επεξεργάσου το.

Εάν επέλεξες την Κάρτα 2

ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Κάποιος (ενδεχομένως κι εσύ) οφείλει να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα, να είναι αντικειμενικός για να κρίνει αν και κατά πόσο το ένα πρόσωπο είναι πιο αφοσιωμένο στη σχέση από το άλλο. Μπορεί, αν πρόκειται για εραστές, να είναι καλύτερα να χωρίσετε και να παραμείνετε φίλοι. Είτε συνδέεστε ερωτικά είτε αλλιώς, πρέπει ένας από τους δυο να αφεθεί ελεύθερος. Αυτός ίσως είσαι εσύ!

Εάν επέλεξες την Κάρτα 3

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Όσα πέρασες τέλειωσαν οριστικά και δεν πρόκειται να τα ξαναζήσεις. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί και βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο. Μπορεί να επιθυμείς διακαώς μια ερωτική σχέση και γι' αυτήν να ευχήθηκες, όμως είναι πιθανό να σε παρασύρει αυτή σου η ανάγκη και πρέπει να προσέξεις πολύ για να μη γίνεις "αιχμάλωτος της αγάπης".

Απόκτησε τώρα το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου «Ταρό για όλους» που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

Εάν επέλεξες την Κάρτα 4

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ονειρεύεσαι και με τα μάτια ανοιχτά, καθώς κάτι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σου. Τώρα μπορείς να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Αν η ευχή σου ήταν για δημιουργία σχέση, είναι απλώς θέμα χρόνου για να πραγματοποιηθεί. Αν υπάρχει ήδη κάτι στον ορίζονται, προβλέπεται μια ευχάριστη και συναρπαστική συνάντηση.

Εάν επέλεξες την Κάρτα 5

Η ΚΡΙΣΗ

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι είσαι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου, αρκεί να κλείσεις κάποια προηγούμενα... χρέη σου. Μπορεί να μη ζήτησες ποτέ συγγνώμη για κάτι που έφταιξες. Ίσως, πάλι, οφείλεις με κάποιο τρόπο να ανταποδώσεις ένα καλό που έλαβες. Κάνε την ειλικρινή προσπάθειά σου και θα δεις ότι θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Μάλιστα, δε θα ευχαριστήσεις μόνο το άλλο πρόσωπο, αλλά κι εσένα.

Εάν επέλεξες την Κάρτα 6

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Αυτή η κάρτα είναι προάγγελος ενός τέλους αλλά και μιας προσωπικής ανανέωσης ή και μεταμόρφωσης! Να είσαι ανοιχτός/η στις αλλαγές που έρχονται γιατί θα διαμορφώσουν μια νέα σου, βελτιωμένη έκδοση. Αν το ζητούμενό σου είναι μια απόφαση που καλείσαι να πάρεις, να ξέρεις ότι δεν πρέπει να παρθεί αυτόματα, αλλά με βάση την προηγούμενη εμπειρία σου. Θυμήσου, σκέψου και μετά αποφάσισε.

Εάν επέλεξες την Κάρτα 7

Ο ΠΥΡΓΟΣ

Αυτή η κάρτα δείχνει φωτεινές προοπτικές και νέες ευκαιρίες. Ένας μη υλοποιημένος στόχος, όμως ή κάτι που έμεινε στη μέση σε κρατούν κολλημένο/η πίσω και δε σε αφήνουν να προχωρήσεις. Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις το βήμα μπροστά γιατί κάτι καινούργιο θα συμβεί. Αλλά, να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι είναι αυτό που θα σε ικανοποιούσε πραγματικά στη ζωή σου. Μόνο εσύ το ξέρεις!

Εάν επέλεξες την Κάρτα 8

Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Αυτή είναι η κάρτα της διαίσθησης. Η επιθυμία σου είναι σαν ένα όραμα που σε υποκινεί και σε καλεί να το υλοποιήσεις. Ωστόσο, δεν είναι ανέφικτη γιατί έχεις δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να συμβεί. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τότε να ξέρεις ότι το κλειδί της επιτυχίας κρύβεται στο ένστικτό σου. Αν η ευχή σου αφορά στον έρωτα, τώρα θα αντιληφθείς τα μηνύματα πίσω από τα λόγια ενός προσώπου.

Ρίξε τα Ταρώ δωρεάν εδώ και πάρε την απάντηση που ψάχνεις!

Διάβασε επίσης: Ο μήνας γέννησής σου δείχνει την «αχίλλειο πτέρνα» σου!

3 βασικές ενδείξεις ότι το αγαπημένο σου πρόσωπο σε έχει επιθυμήσει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved