Έρευνα: Κι όμως το όνομά σου σχετίζεται με τη σεξουαλικότητά σου

Μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένες ή αμφιλεγόμενες ερωτικές πτυχές της ζωής σου

Έρευνα: Κι όμως το όνομά σου σχετίζεται με τη σεξουαλικότητά σου

Σύμφωνα με μια έρευνα Γαλλικής σελίδας για online dating, της υπηρεσίας Smartdate, οι γυναίκες των οποίων τα ονόματα τελειώνουν σε "α" έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους στη ζωή απ' ό, τι εκείνες που δεν το έχουν.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποκάλυψε την μέτρηση της σεξουαλικής δραστηριότητας των Γαλλίδων χρηστών, των οποίων τα ονόματα τελειώνουν με το γράμμα «α» ανέφεραν ότι έχουν 4,4 σεξουαλικούς συντρόφους, περισσότερο απ' ότι οι άλλες γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Πέρα από την σημασία του τελευταίου γράμματος στο όνομά σου, εξίσου σημαντική είναι και η έννοια του αρχικού γράμματος, το οποίο μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένες ή αμφιλεγόμενες ερωτικές πτυχές της ζωής σου και να σε βοηθήσει να γνωρίσεις τον εαυτό σου πλήρως, για να μεγιστοποιήσεις τις ερωτικές δυνατότητές σου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να διαβάσεις την ερμηνεία, δίπλα στο αρχικό γράμμα, που αντιστοιχεί στο όνομα που χρησιμοποιείς, το οποίο μπορεί να μην είναι το βαφτιστικό σου.

Α. Δεν θα έλεγε κάνεις ότι είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός/η, καθώς σε ενδιαφέρει περισσότερο η δράση. Μαζί σου, αυτό που βλέπει κάποιος/α, αυτό παίρνει, και σίγουρα δεν έχεις την απαραίτητη υπομονή για παιχνίδια με άτομα που είναι ντροπαλά, σεμνά και διακριτικά. Όταν πρόκειται για σεξ, η δράση είναι αυτό που μετράει, ενώ επιλέγεις συνήθως συντρόφους αρκετά ελκυστικούς/ες. Βρίσκεις αναζωογονητικό το κυνήγι και την πρόκληση να κατακτήσεις κάποιον, ενώ είσαι περισσότερος σεξουαλικός/η και πολύ πιο τολμηρός/η απ' ό, τι φαίνεται.

Β. Εκπέμπεις vibes ενός αισθησιακού ανθρώπου, ενώ σου αρέσει ένα ειδυλλιακό σκηνικό με κρασί και αναμμένα κεριά, να σε περιποιούνται και ξέρεις πώς να περιποιηθείς τον/η σύντροφό σου, εκφράζοντας το πάθος σου prive και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Στο σεξ, θα ελέγξεις τις ορέξεις σου και αν παραστεί ανάγκη, μπορείς και να απέχεις. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα απαιτήσεις να γευτείς νέες αισθήσεις και εμπειρίες, καθώς είσαι πάντα πρόθυμος/η να πειραματιστείς.

Γ. Είσαι ένα πολύ κοινωνικό άτομο και είναι σημαντικό για εσένα να έχεις μια σχέση. Θα πρέπει να έχεις κάτι να πεις με τον/η σύντροφο σου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ. Για σένα είναι σημαντικό το αντικείμενο του πόθου σου να είναι κοινωνικά αποδεκτό, όμορφο και να μπορεί πέρα από σύντροφος να σταθεί ως φίλος. Είσαι πολύ αισθησιακός/ή και χρειάζεσαι κάποιον για να σε εκτιμήσει, σχεδόν να σε προσκυνήσει. Όταν αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί, ζεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα.

Δ. Είσαι πολύ σέξι, αισθησιακός/η και με πάθος, αλλά μπορείς να αποκαλύψεις αυτές τις πλευρές του χαρακτήρα σου μόνο σε ένα στενό προσωπικό, ιδιωτικό πλαίσιο. Ξέρεις όλα τα μικρά κόλπα και μπορείς να παίξεις οποιοδήποτε ρόλο ή παιχνίδι στο σεξ. Όμως, όσον αφορά στην αγάπη, δεν παίζεις και έχεις την υπομονή να περιμένεις για να έρθει το σωστό πρόσωπο.

Ε. Η μεγαλύτερη ανάγκη σου είναι να μιλήσεις και χρειάζεσαι ένα άτομο που πρέπει να σε τονώνει πνευματικά, αλλιώς δεν σε ενδιαφέρει σεξουαλικά. Μισείς την δυσαρμονία, αλλά απολαμβάνεις τις κόντρες με επιχειρήματα, που μάλλον σε αναζωογονούν. Μπορεί να φλερτάρεις πολύ, αλλά από τη στιγμή που θα δώσεις την καρδιά σου, είσαι πιστός/ή. Όταν δεν έχεις έναν καλό εραστή ή ερωμένη για να κοιμηθείς, θα κοιμηθείς με ένα καλό βιβλίο. (Μερικές φορές, στην πραγματικότητα, θα προτιμούσες ένα καλό βιβλίο.)

Ζ. Είσαι πολύ ρομαντικός/η, τόσο που μπορείς να βάλεις τον/η σύντροφο σου σε ένα βάθρο. Δημοσίως, μπορεί να φαίνεσαι αρκετά επιδεικτικός/η, σνομπ, γενναίος/α και γεμάτος/η πάθος. Το φόρτε σου πάντως είναι οι δραματικές σκηνές αγάπης.

Η. Είσαι από αυτούς/ες που θεωρούν ότι το να έχεις κάποιον/α να μοιραστείς την αγάπη, είναι ύψιστης σημασίας. Εκφράζεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου και σκέφτεσαι σοβαρά την πιθανότητα να δοκιμάσεις νέες σεξουαλικές εμπειρίες και συντρόφους, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν ποιότητα. Χρειάζεσαι εγκεφαλική διέγερση, διαφορετικά θα είναι δύσκολο για εσένα να διατηρήσεις μια σχέση.

Θ. Είσαι ένας υπομονετικός/η εραστής/ερωμένη και θα αναζητήσεις έναν/μια σύντροφο, που μπορεί να ενισχύσει τη φήμη σου και την ικανότητά σου για να αναρριχηθείς κοινωνικά. Θα γίνεις πολύ γενναιόδωρος/η, αν δεσμευτείς μαζί σου, ενώ τα δώρα στο/η σύντροφό σου είναι πραγματικά μια επένδυση. Πριν από τη δέσμευση, όμως, έχεις δε θα ξοδεύεις γι' αυτόν/η.

Ι. Είσαι περισσότερο αισθησιακός/η απ' ό,τι σεξουαλικός/η. Λατρεύεις τις απολαύσεις της σάρκας και δεν ενδιαφέρεσαι για έναν/μια σύντροφο που είναι ερασιτέχνης στο ερωτικό κομμάτι, εκτός κι αν χρειάζεται έναν δάσκαλο/δασκάλα. Είσαι πάντα πρόθυμος/η να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις νέες μορφές σεξουαλικής έκφρασης, επειδή βαριέσαι εύκολα.

Κ. Είσαι απαιτητικός/η και θέλεις έναν εραστή/μια ερωμένη που είναι πνευματικά ίσος/η ή ανώτερος/η, κάποιον/α που να μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σου. Ξέρεις πώς να φτάσει στην κορυφή της ερωτικής διέγερσης, επειδή "εργάζεσαι σχολαστικά", αλλά τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σου έχουν προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων. Έχεις δυσκολία να έρθεις συναισθηματικά κοντά, αλλά ευκολία στο να έρθεις κοντά σεξουαλικά.

Λ. Μόλις το πάρεις απόφαση ότι θέλεις κάποιον/α, θα προχωρήσεις ολοταχώς στην κατάκτηση. Αν είναι λίγο προβληματικός/η, αυτό σε ανάβει, ενώ μπορεί να σε διεγείρει οποιο(α)σδήποτε εκκεντρικός/η και ασυνήθιστος/η, που έχει μία ελεύθερη και ανοιχτή στάση.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

Μ. Είσαι συναισθηματικός/η και έντονος/η και με μια διάθεση να κάνεις την "μαμά" ή τον "μπαμπά" στον/η σύντροφό σου. Σε μια σχέση, θα ρίξεις ολόκληρη την ύπαρξή σου και ποθείς κάποιον/α που είναι εξίσου παθιασμένος/η. Η σεξουαλική σου ενέργεια είναι ανεξάντλητη.

Ν. Μπορεί να φαίνεσαι αθώος/α και ντροπαλός/η, αλλά όταν πρόκειται για σεξ, δεν είσαι πρωτάρης/α, αλλά... ειδικός/η. Μπορείς εύκολα να πας στα άκρα, περνώντας από την λαγνεία στην πλήξη. Ίσως γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός/η με το/η σύντροφό σου, ενώ έχεις δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σου.

Ξ. Κατευθύνεις πολλή από την σεξουαλική σου ενέργεια στο να κερδίσεις χρήματα και /ή να επιδιώξεις εξουσία. Μπορείς εύκολα να υποστείς εκτεταμένες περιόδους σεξουαλικής αποχής, ενώ κατά τη διάρκεια του σεξ απαιτείς ένταση, ποικιλομορφία και γενικά να δοκιμάσεις οτιδήποτε ή οποιονδήποτε/οποιανδήποτε. Μερικές φορές το πάθος σου μετατρέπεται σε κτητικότητα, η οποία πρέπει να διατηρηθεί υπό έλεγχο.

Ο. Έχεις μεγάλη συναίσθηση της κοινωνικής εικόνας σου και δεν θα σκεφτείς να κάνεις κάτι που θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη σου. Ως εκ τούτου, θα απαιτήσεις έναν/μία σύντροφο με καλή εμφάνιση. Όλως περιέργως, μπορείς να τον/ην δεις ανταγωνιστικά, για να διεγείρεις περισσότερο την ερωτική σου επιθυμία. Απολαμβάνεις πάνω απ ' όλα το φλερτ και χρειάζεσαι τη σωματική ικανοποίηση.

Π. Είσαι από αυτούς που απαιτούν συνεχή δραστηριότητα και διέγερση, καθώς έχεις τεράστια φυσική σεξουαλική ενέργεια. Δεν είναι εύκολο να συμβαδίσει μαζί σου κάποιος/α, σεξουαλικά ή με άλλο τρόπο. Τείνεις να έλκεσαι από άτομα άλλων εθνικοτήτων ή κοινωνικών ομάδων.

Ρ. Χρειάζεσαι κάποιον/α που μπορεί να συμπορευτεί μαζί σου και όσο πιο έξυπνος/η είναι τόσο το καλύτερο. Ενεργοποιείσαι πιο γρήγορα από ένα κοφτερό μυαλό, παρά από ένα όμορφο σώμα. Ωστόσο, η φυσική έλξη είναι πολύ σημαντική για εσένα, γιατί θέλεις να είσαι υπερήφανος/η για το/η σύντροφό σου. Είσαι πολύ σέξι κι αν ο νέος εραστής ή η νέα σου ερωμένη δεν είναι και τόσο σπουδαίος/α στο κρεβάτι, πρόθυμα θα αναλάβεις το ρόλο του... δασκάλου.

Σ. Πιστεύεις με κάποιο τρόπο ότι αγάπη σημαίνει να υποφέρεις, γι' αυτό το λόγο, μπορεί συνέχεια να υπηρετείς το/η σύντροφό σου ή να προσελκύεις ανθρώπους που έχουν ασυνήθιστα προβλήματα. Βλέπεις τον εαυτό σου σαν ένα είδος σωτήρα. Πιθανόν να φαντασιώνεσαι, μέσα από τις ταινίες και τα περιοδικά, αλλά δεν μαρτυράς ποτέ τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου.

Τ. Είσαι πολύ ευαίσθητος/η και σεξουαλικά παθητικός/η, ενώ χρειάζεσαι κάποιον/α που θα παίρνει πρωτοβουλίες. Μπορεί να φτιάχνεσαι από τη μουσική, τον απαλό φωτισμό και τις ρομαντικές σκέψεις. Φαντασιώνεσαι συνέχεια και μπορείς να κάνεις τις σχέσεις σου, στα όνειρά σου, να ταιριάζουν όλα μέσα στο δικό σου μυαλό.

Υ. Είσαι ερωτευμένος/η με την αγάπη, ενώ πάντα ψάχνεις κάποιον/α για να λατρεύεις. Βλέπεις τον ρομαντισμό ως πρόκληση και σου αρέσει να κάνεις δώρα. Η σεξουαλική σου ορμή είναι ισχυρή και επιθυμείς στιγμιαία ικανοποίηση, αλλά είσαι πάντα πρόθυμος να βάλεις την απόλαυση του συντρόφου σου, πάνω από τη δική σου.

Φ. Λατρεύεις να έχεις ελευθερία και χώρο και αισθάνεσαι την ανάγκη να μπεις στο μυαλό του/ης συντρόφου σου, για να δεις τι τον/ην εξιτάρει. Μπορεί μάλιστα να έλκεσαι από εκκεντρικούς τύπους, ενώ συχνά υπάρχει μια διαφορά ηλικίας ανάμεσα σας, ενώ είσαι και λίγο kinky.

Χ. Είσαι πολύ περήφανος/η και αρνείσαι να πάρεις το "όχι" σαν απάντηση. Συχνά, δεν βλέπεις το/η σύντροφό σου, όπως είναι πραγματικά. Σου αρέσει να παίζεις παιχνίδια αγάπης.

Ψ. Θέλεις να ελέγχεις τις σχέσεις σου, ωστόσο, αν εστιάσεις πώς θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου για να βγάλεις λεφτά, θα εγκαταλείψεις προσωρινά τις απολαύσεις της σάρκας. Θα πρέπει να αποδείξεις στον εαυτό σου και το/η σύντροφό σου, τι σπουδαίος εραστής/ερωμένη είσαι, γι' αυτό μπορεί εμμέσως ή άμεσα να ρωτάς για τις επιδόσεις σου.

Ω. Για εσένα, η δουλειά είναι πριν από την ευχαρίστηση. Εάν για οποιονδήποτε τρόπο ανησυχείς για θέματα καριέρας, μπορεί να σου είναι πολύ δύσκολο να χαλαρώσεις και να μπεις σε ερωτικό mood. Ποτέ δεν θα χάσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου, καθώς είσαι πολύ προσεκτικός/η και επιφυλακτικός/η πριν δώσεις την καρδιά και το κορμί σου.

Διάβασε επίσης: 6 λόγοι που κάνουν τους άλλους να σε φοβούνται

4 σημάδια που δείχνουν ότι το σπίτι σου φταίει που έχεις θυμό και άγχος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved