4 σημάδια που δείχνουν ότι το σπίτι σου φταίει που έχεις θυμό και άγχος

Προφανώς, υπάρχουν συγκεκριμένες αιτίες που σου προκαλούνται αυτά τα συναισθήματα

4 σημάδια που δείχνουν ότι το σπίτι σου φταίει που έχεις θυμό και άγχος

Η ενέργεια είναι παντού και τα πάντα είναι ενέργεια. Αν σκεφτείς λίγο παραπάνω αυτή τη φράση, θα καταλάβεις ότι εάν υπάρχει αρνητική ενέργεια στο σπίτι σου, θα επηρεαστεί κι η ζωή σου, όχι μόνο η διάθεσή σου. Μην ξεχνάς ότι το σπίτι μας είναι το λιμάνι μας κι είναι πολύ σημαντικό να χαλαρώνουμε και να ευχαριστιόμαστε τον χρόνο που περνάμε σε αυτό.

Αν νιώθεις θυμό ή άγχος, όταν μπαίνεις ή βρίσκεσαι σε αυτό, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά. Παρακάτω σου δίνουμε 4 πιθανές αιτίες και τον τρόπο για να επαναφέρεις τη γαλήνη και την αρμονία στο περιβάλλον σου.

1. Η ακαταστασία προκαλεί άγχος

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, η ανακατωσούρα στο χώρο σου δημιουργεί και εσωτερική αναστάτωση, αν μάλιστα δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις, τότε αυξάνεται και ο θυμός σου. Το ίδιο ισχύει και το να είναι όλα... αποστειρωμένα, λες και πρόκειται για χειρουργείο και όχι σπίτι. Αφιέρωσε 10-15 λεπτά από τη μέρα σου για να τακτοποιήσεις το δωμάτιό σου ή τα δωμάτια που χρησιμοποιείς περισσότερο, αλλά και για να πετάξεις ό,τι δεν σου αρέσει ή χρειάζεσαι.

2. Ο αέρας πρέπει να είναι καθαρός και να μυρίζει όμορφα

Τα φυτά εσωτερικού χώρου καθαρίζουν την ατμόσφαιρα, απορροφώντας τοξίνες, ρύπους και μικροσωματίδια. Επίλεξε κάποιο για το σπίτι σου, που δε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, οπότε όχι μόνο θα ομορφύνεις μια γωνιά, αλλά θα φρεσκάρεις και το σπίτι. Ο αέρας πρέπει, επίσης, να είναι καθαρός με μεταφορική έννοια. Όταν τσακώνεσαι με τον/η σύζυγό/σύντροφό σου, το παιδί σου ή με κάποιον/α στο τηλέφωνο, το σπίτι σου φορτίζεται με αρνητική ενέργεια. Εάν το κλίμα, λοιπόν, είναι βαρύ ή σκοτεινό κι εσύ θα νιώθεις μέσα σου θυμό ή αναστάτωση. Το... λιβάνισμα του χώρου ή το κάψιμο ενός κλωναριού φασκόμηλου θα αποφορτίσει τον αέρα.

3. Τα σπασμένα πράγματα προκαλούν αίσθηση μιζέριας

Το συρτάρι που κολλάει ή έχει σπάσει το πόμολό του, μια χαλασμένη ντουλάπα, ένα φθαρμένο έπιπλο, μια τρύπα στον τοίχο ή τα ρούχα σου είναι μερικά μόνο παραδείγματα για να καταλάβεις ότι όλα αυτά επηρεάζουν και την ψυχολογία σου. Κάνε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να επισκευαστούν ή να αλλαχτούν. Όταν τελειώσεις, θα νιώσεις την αλλαγή της ενέργειας και της διάθεσή σου προς το καλύτερο.

4. Μην μπλοκάρεις την πόρτα στις ευκαιρίες

Μια είσοδος του σπιτιού θα πρέπει είναι πάντα φιλόξενη: η πόρτα της εισόδου όμορφη, καθαρή, χωρίς εμπόδια, όπως μεγάλα αντικείμενα ή ζευγάρια παπουτσιών, για να ανοίγει διάπλατα. Μην ξεχνάς ότι με το που περνάς το κατώφλι, παίρνεις μια εικόνα για ολόκληρο το σπίτι. Τοποθέτησε ένα ωραίο έργο τέχνης, ιδιαίτερο έπιπλο ή φυτό, που αυτόματα θα σου προκαλεί αρμονία και γαλήνη.

Διάβασε επίσης: 10 στοιχεία που δείχνουν ότι δεν είσαι συνηθισμένος άνθρωπος

Διάλεξε 1 από τα 8 δέντρα και μάθε τι φανερώνει για σένα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved