Κι όμως! Οι γραμμές στο μέτωπό σου δείχνουν το μέλλον σου!

Κάθε γραμμή του μετώπου αντιστοιχεί σε έναν πλανήτη!

Κι όμως! Οι γραμμές στο μέτωπό σου δείχνουν το μέλλον σου!

Σύμφωνα με τη Βεδική Aστρολογία, ένα άτομο μπορεί να γνωρίζει το παρελθόν, το μέλλον και το παρόν του από τις 7 κύριες γραμμές του μετώπου του. Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής:

-Εάν κάποιος/α έχει καμπύλη γραμμή στο μέτωπο ή ευθεία γραμμή μεταξύ των ματιών, είναι κατακτητής/α. Είναι καλός/η ομιλητής/α, δυνατός/η και ελκυστικός/η.

-Όταν ένα άτομο γελάει, εάν σχηματίζονται γραμμές στη μέση των δύο φρυδιών, είναι μια ένδειξη της συμπονετικής, πνευματικής φύσης του. Έχει θετική ενέργεια και βοηθά τους πάντες.

-Εάν ένα άτομο έχει κάθετες γραμμές ή κάποιες που θυμίζουν τρίαινα, τότε θεωρείται ευλογημένο! Θα έχει πλούτο, υγιές παιδί, καλό σύντροφο και χαρούμενη οικογενειακή ζωή.

-Εάν η γραμμή του Κρόνου σχηματίζει καμπύλη, τότε το άτομο είναι πολύ τυχερό. Με το συνδυασμό των γραμμών του Ήλιου και της Σελήνης θα έχει συνεχώς την τύχη στο πλευρό του.

-Λέγεται ότι εάν υπάρχουν τέσσερις αδιάσπαστες γραμμές στο μέτωπο, τότε το άτομο ζει πάνω από τα 90 χρόνια.

-Εάν το κεφάλι ενός ατόμου είναι πολύ μικρό και έχει πολλές διαφορετικές γραμμές, τότε θα υποφέρει ή θα στενοχωρηθεί στη ζωή του.

-Όταν ένα άτομο έχει μόνο μια βαθιά τοξωτή γραμμή στο μέτωπο, τότε θα είναι περιπλανώμενο. Έχει μια καλή καρδιά και γενναιόδωρη συμπεριφορά.

Οι 7 γραμμές στο μέτωπο

Αυτές οι επτά γραμμές αντιστοιχούν στον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Άρη, τον Ερμή, τον Δία, την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Εάν υπάρχουν 3 πλήρεις και καθαρές γραμμές στο μέτωπο, τότε το άτομο θα γίνει πλούσιο και θα έχει ευημερία.

Η Γραμμή του Κρόνου

Σχηματίζεται στο πάνω μέρος του μετώπου ενός ατόμου. Δεν είναι εξαιρετικά μεγάλη γραμμή και συνήθως φαίνεται στη μέση του. Δείχνει ένα άτομο με αρκετή σοβαρότητα. Μπορεί να διακριθεί στις επιχειρήσεις ή να είναι επαγγελματικά επιτυχημένο, αλλά μετά τα 30 του χρόνια.

Η Γραμμή του Δία

Η γραμμή του Δία σχηματίζεται στο μέτωπο ακριβώς κάτω από τη γραμμή του Κρόνου. Συνήθως, αυτή η γραμμή είναι ελαφρώς μεγαλύτερη και δείχνει ένα άτομο σίγουρο και γεμάτο αυτοπεποίθηση. Είναι ο άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του. Με τη βοήθεια του Δία, θα αποκτήσει "όνομα", θα είναι δημοφιλής και ίσως κάνει καριέρα πολιτικού ή εκπαιδευτικού.

Η Γραμμή του Άρη

Η γραμμή του Άρη πέφτει κάτω από τη γραμμή του Δία. Το άτομο που έχει μια καθαρή γραμμή Άρη είναι γεμάτο θάρρος, αυτοσεβασμό, ηρωισμό, αρετή, ευφυΐα και δημιουργικότητα. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει καριέρα σαν αξιωματικός του στρατού ή της αστυνομίας ή σε οποιαδήποτε διοικητική θέση.

Η γραμμή του Ερμή

Η γραμμή του Ερμή σχηματίζεται στη μέση του μετώπου. Αυτή η γραμμή είναι μεγάλη και μερικές φορές αγγίζει τις άκρες των δύο αφτιών του ατόμου. Ένα άτομο με καθαρή γραμμή Ερμή έχει εξαιρετικές ιδιότητες. Έχει καλή μνήμη και ενδιαφέρον για καλλιτεχνικά έργα. Αναλύει πάντα τα υπέρ και τα κατά, πριν κάνει το οτιδήποτε, είναι σοφό, με αρκετές δεξιότητες και μεγάλη κατανόηση.

Η Γραμμή της Αφροδίτης

Η γραμμή της Αφροδίτης πέφτει ακριβώς κάτω από τη γραμμή του Ερμή. Είναι μια σύντομη γραμμή. Εάν ένα άτομο έχει μια ευκρινή και ορατή γραμμή Αφροδίτης, είναι γεμάτο ενθουσιασμό, ελπίδα και αισιοδοξία. Έχει υψηλή ζωτικότητα, περιπλανώμενη φύση, ομορφιά και εραστές. Καθώς η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, επίσης είναι και πολύ γοητευτικό.

Η Γραμμή του Ήλιου

Η γραμμή του Ήλιου σχηματίζεται ακριβώς πάνω από το φρύδι του δεξιού ματιού. Είναι συνήθως μια μικρή γραμμή και περιορίζεται μόνο πάνω από το μάτι. Εάν ένα άτομο έχει μια καθαρή και ευκρινή γραμμή, σημαίνει ότι έχει μεγάλη κατανόηση για όλα τα θέματα. Είναι άνθρωπος της πειθαρχίας και της ακρίβειας και επηρεάζει τους άλλους με τις αρχές και τη συμπεριφορά του. Επίσης, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, δημιουργεί σχέσεις και δεσμούς.

Η Γραμμή της Σελήνης

Η γραμμή της Σελήνης βρίσκεται ακριβώς πάνω από το φρύδι του αριστερού ματιού. Εάν αυτή η γραμμή είναι ξεκάθαρη και ευθεία, τότε το άτομο έχει καλλιτεχνικές τάσεις, φαντασία, ανεπτυγμένη νοημοσύνη και ιδιαίτερη σκέψη. Ενδιαφέρεται συνήθως για τους τομείς της ζωγραφικής, του τραγουδιού, της μουσικής κ.λπ.

Διάβασε επίσης: Διάλεξε 1 από τα 6 φύλλα και δες τι αποκαλύπτει για τον πραγματικό σου εαυτό!

Είδες ξαφνικά μπροστά σου αυτό το πουλί, έντομο ή ζώο; Αυτό είναι ένα σημάδι!

7 σημάδια που σου δείχνουν ότι συνδέεσαι πνευματικά με κάποιον

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved