Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 40' 41" ΙΧΘΥΕΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 51' 29" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 45' 42" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 21' 59" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 27° 39' 12" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 16° 23' 24" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 29' 37" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 15' 53" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 17' 24" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 29° 56' 42" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 24' 48" ΤΑΥΡΟΣ R

7 σημάδια που σου δείχνουν ότι συνδέεσαι πνευματικά με κάποιον

Η πνευματική σύνδεση είναι ένας από τους ισχυρότερους δεσμούς

7 σημάδια που σου δείχνουν ότι συνδέεσαι πνευματικά με κάποιον

Τα αόρατα νήματα είναι τα πιο δυνατά δεσμά είχε πει ο Νίτσε και φυσικά είχε δίκιο, αν σκεφτούμε πόσους και πόσους ανθρώπους δε συναντάμε στη ζωή μας, με τους οποίους δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε ή να τα βρούμε. Η πνευματική σύνδεση είναι ένας από τους ισχυρότερους δεσμούς που μπορεί κανείς να έχει. Πώς θα το καταλάβουμε; Από τα παρακάτω 7 σημάδια που το αποδεικνύουν!  

1. Το λέει το ένστικτό μας

Απλώς γνωρίζουμε ότι αυτό το άτομο είναι κατάλληλο για εμάς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλά ούτε και περιθώριο αμφιβολίας. Όταν είμαστε πνευματικά συνδεδεμένοι με κάποιον άνθρωπο, το ένστικτό μας λειτουργεί πολύ καλύτερα, ακόμα και αν δε μπορούμε να το εξηγήσουμε λογικά.

2. Νιώθουμε ασφαλείς τόσο συναισθηματικά, όσο και σωματικά

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

Όταν συνδεόμαστε πνευματικά με κάποιον, η παρουσία του μας ηρεμεί. Όλο το άγχος, η νευρικότητά μας, οι φόβοι μας εξαφανίζονται με την παρουσία του. Αισθάνομαστε ασφαλείς όταν βρισκόμαστε μαζί του.

3. Νιώθουμε ελεύθεροι

Μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα, με αμεσότητα και αυθορμητισμό, όποτε βρισκόμαστε μαζί του. Δεν ανησυχούμε μήπως παρεξηγηθούμε, παρερμηνευτούν τα λόγια μας ή εκτεθούμε. Έχουμε μια τεράστια αίσθηση απελευθέρωσης.

4. Νιώθεις σαν να γνωρίζεστε από τα παλιά

Η παρουσία του χτυπάει μια χορδή μέσα μας. Υπάρχει κάποιο είδος οικειότητας, που μας φέρνει πιο κοντά στο άτομο με το οποίο είμαστε πνευματικά συνδεδεμένοι. Σαν να γνωριζόμασταν από πάντα κι ας συναντηθήκαμε πρόσφατα. 

5. Υπάρχει εμπιστοσύνη

Δεν αναρωτιόμαστε ούτε για μια στιγμή. Απλώς γνωρίζουμε ότι είναι το άτομο που μπορούμε να εμπιστευτούμε. Το νιώθουμε μέσα μας, χωρίς να χρειάζεται να μας φέρει κάποια απόδειξη για το πόσο αξιόπιστο είναι.

6. Επικοινωνούμε σιωπηλά

Όταν είμαστε με κάποιον που συνδεόμαστε πνευματικά, δεν χρειάζονται λόγια πολλές φορές. Αρκεί μια ματιά για να εκφράσουμε τη χαρά ή το άγχος ή τον φόβο μας. Απλώς το γνωρίζει και καταλαβαίνει τα συναισθήματα ή τη διάθεσή μας και εμείς το ίδιο.

7. Κάνουμε ουσιαστικές κουβέντες

Συχνά επικοινωνούμε σε πιο βαθύ επίπεδο με τα άτομα που συνδεόμαστε πνευματικά. Καμία συζήτηση δεν είναι ρηχή ή ανούσια, καθώς βγάζουμε σε αρκετές περιπτώσεις τα εσώψυχά μας, οπότε κάθε μια καταλήγει στο να μας προσφέρει περισσότερες γνώσεις για τον εαυτό μας, αλλά και τον κόσμο γύρω μας.

Διάβασε επίσης: Ο μήνας γέννησής σου αποκαλύπτει τι είδους γυναίκα είσαι! 

Ποια εικόνα από τις 3 σε φοβίζει περισσότερο και τι αποκαλύπτει για σένα;

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved