Αμφίπολη: Μια ακόμη επιβεβαίωση του astrology.gr!

Η αποκάλυψη των μυστικών του τύμβου της Αμφίπολης είναι... έργο Χείρωνα!

Αμφίπολη: Μια ακόμη επιβεβαίωση του astrology.gr!

Σύσσωμο το Πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον τύμβο της Αμφίπολης, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Είναι ξεκάθαρο πια ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολύ μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη, η οποία ωστόσο για το astrology.gr δεν ήταν απρόβλεπτη!

Κατ' αρχήν, στις ετήσιες προβλέψεις του για την Ελλάδα, ο κ Ριζόπουλος είχε κάνει μια πολύ συγκεκριμένη εκτίμηση, διερμηνεύοντας την δραστική επιρροή του Χείρωνα. Κι ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που σημειώνει για την «επιδρομή» στα ακίνητα (αυτή είναι μια... άλλη επιβεβαίωση), ξεχωρίζει το παρακάτω:

«..Η εμπλοκή του Χείρωνα στην αντίθεση Δία-Πλούτωνα, φέρνει τόσο καλά όσο και άσχημα νέα. Κατ' αρχήν, η σχέση του Κένταυρου με το παρελθόν και τις αρχαιότητες αναμένεται να ευοδωθεί μέσα από μια πολύ μεγάλη –θα έλεγα μοναδική- αρχαιολογική ανακάλυψη.»

Για το θέμα αυτό υπάρχει μάλιστα και σχόλιο-ερώτημα αναγνώστη: «Μπορεί να είναι η ανακάλυψη του τάφου του Μ. Αλεξάνδρου;» για να απαντήσει ο συνεργάτης μας «Δεν το γνωρίζω, θα πρόκειται πάντως για κάτι εφάμιλλο»!

frtyhgrtyj

Όμως ο κ Ριζόπουλος «ξανακτύπησε» για το ίδιο θέμα, ερμηνεύοντας τα δεδομένα της Νέας Σελήνη της 28ης Ιουλίου, στην τακτική στήλη του «Τα SOS της εβδομάδος»

«Παράλληλα, μπορεί να έχουμε μια λαμπρή αρχαιολογική ανακάλυψη», έγραψε, διερμηνεύοντας αυτήν την φορά την ενεργοποίηση του γενέθλιου Χείρωνα της Ελλάδος, στην 2η μοίρα του Ταύρου.

Πρόκειται σίγουρα για μια σημαντική επιβεβαίωση που δεν χρήζει παρερμηνειών!

fgrtjhhhhhhhhhhwwwwwwwww

Και φυσικά θα επανέλθουμε στο θέμα, όταν υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για το περιεχόμενο του βασιλικού τάφου.

Διάβασε επίσης τη σχετική ειδησεογραφία από το newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved