Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 2 - Ο Ευαίσθητος

Το 2 είναι ο γενέθλιος αριθμός όσων έχουν γεννηθεί στις 2, 11, 20 ή 29 οποιουδήποτε μήνα.

Αριθμολογία: Γενέθλιος Αριθμός 2 - Ο Ευαίσθητος

Επειδή ο γενέθλιος αριθμός 2 κυβερνάται από τη Σελήνη, η επίδρασή της πάνω στα αισθήματα και τις σχέσεις σας είναι εμφανής. Κι όπως το φως της Σελήνης εξαρτάται από τον Ήλιο, έτσι κι εσείς εξαρτάστε από αυτούς που έχετε γύρω σας.

Είστε ιδιαίτερα νευρικοί γι’ αυτό χρειάζεστε ένα ισορροπημένο και αρμονικό περιβάλλον, όπου θα υπάρχει συντροφικότητα και συνεργασία. Τα πηγαίνετε καλύτερα όταν δουλεύετε μέσα σε ομάδες, γιατί το 2 είναι ο αριθμός του διπλωμάτη και του μεσολαβητή. Έχετε την ικανότητα να βλέπετε και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης, και τη δυνατότητα να συμπαραστέκεστε στους άλλους, αγνοώντας πολλές φορές τις δικές σας ανάγκες.

Το 2 δεν είναι φιλόδοξο, δεν έχει ανάγκη να κυριαρχήσει, είναι ικανοποιημένο στα παρασκήνια. Αγαπάτε το σπίτι και ενδιαφέρεστε πραγματικά για την οικογένεια σας. Σας αρέσει η μαγειρική και η διακόσμηση.

Διαισθητικοί και ελκυστικοί όπως είστε, ξέρετε να προσελκύετε και να σαγηνεύετε τους άλλους. Ευαίσθητοι, ευπροσάρμοστοι και δεκτικοί, λειτουργείτε πάντα σαν ειρηνοποιοί. Σας αρέσει να ασχολείστε με τις υποθέσεις των άλλων, σε σημείο που μπορεί να φανείτε αδιάκριτοι.

Καλοσυνάτοι και ανεκτικοί, δεν μπορείτε να πείτε εύκολα όχι με αποτέλεσμα μερικές φορές σας χρησιμοποιούν. Δεν σας αρέσουν οι διαπληκτισμοί και επιδιώκετε να συμφιλιωθείτε μετά από έναν καυγά. Αν όμως πληγωθείτε από μια κριτική το παίρνετε κατάκαρδα, σας δημιουργεί νοητική σύγχυση και γίνεστε σχολαστικοί και σκληροί. Χωρίς να είσθε επιθετικοί, με σταθερότητα αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες και δεν καταθέτετε εύκολα τα όπλα.

Λόγο της μεταβαλλόμενης φύσης σας όταν μπλέκεστε συναισθηματικά αντιμετωπίζετε προβλήματα, άλλοτε χαρούμενοι και άλλοτε μελαγχολικοί κάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά και υποφέρετε. Μια καλά τοποθετημένη Σελήνη στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας θα μας δείξει αν λειτουργείτε θετικά και δημιουργικά ή η νευρική ένταση σας προκαλεί δυσαρμονία.

Πρέπει να προσέχετε

-Να μην γίνεστε χαλί να σας πατάνε

-Να μην είσαστε αναποφάσιστοι

-Να μην αγνοείτε τα συμφέροντα σας

-Να γίνετε πιο ανεξάρτητοι

-Να επιμένετε στις αποφάσεις σας

Να μετριάσετε

-Τον υπερβολικό σας συναισθηματισμό

-Το να λειτουργείτε βιαστικά

-Την αστάθεια και τα σκαμπανεβάσματα σας

-Την συντροφιά των κολάκων

-Τις εντάσεις και το θυμό

Δύσκολοι μήνες

Οι μήνες που αντιμετωπίζετε πολλά προβλήματα είναι από 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου, από 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου, από 24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου.

Αυτά τα διαστήματα μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε προβλήματα σωματικά ή ψυχολογικά, γι’ αυτό προσέξτε τη διατροφή σας και αποφύγετε τις εντάσεις σας, για να προστατεύσετε την υγεία σας. Έχετε ευαισθησία σε στομαχικά προβλήματα.

Ευμενείς μήνες

Οι καλύτεροι μήνες σας είναι: Από 20 Απριλίου -20 Μαΐου, και από 21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου και ιδίως από 21 – 27 Ιουλίου. Αυτή η περίοδος ονομάζεται «ο οίκος της Σελήνης» και είναι κατάλληλη για να προωθήσετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, σε επιχειρηματικό και αισθηματικό επίπεδο, να ταξιδέψετε και να χαρείτε τη ζωή.

Καλές ημερομηνίες

Η 2η, 11η, 20η, και 29η ημέρα, είναι η καλύτερες ημερομηνίες κάθε μήνα. Καλές επίσης είναι η 1η,4η, 7η, 10η, 13η, 16η, 19η, 22α, και 25η κάθε μήνα ιδίως αν πέσουν πάνω σε Δευτέρα.

Καλές ημέρες

Η Δευτέρα είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας, ιδίως αν πέφτει την 1η, 2η, 4η, 7η, 10η, 11η, 13η, 16η, 19η 20η, 22η, 25η, ή 29η μέρα του μήνα.

Καλά χρόνια

Τα σημαντικότερα χρόνια σας είναι: 1ος, 2ος, 4ος, 7ος, 10ος χρόνος, καθώς και τα χρόνια που το άθροισμα τους δίνει τους αριθμούς, 1, 2, 4, 7. πχ 11ος, χρόνος (1+1=2).

Σχέσεις

Ο αριθμός 2 με τον αριθμό 1: Δεν είναι καλός συνδυασμός για γάμο, αλλά μπορεί να έχουν καλές εργασιακές σχέσεις και να είναι φίλοι.

Ο αριθμός 2 με τον αριθμό 2: Ένας γάμος μεταξύ τους ή μια συνεργασία θα είναι δύσκολη αν δεν μπουν όρια. Η φιλία τους θα είναι πρόσκαιρη.

Ο αριθμός 2 με τον αριθμό 3: Δεν μπορούν να είναι σύντροφοι ή συνεργάτες γιατί το 2 είναι ασταθές και στο 3 αρέσει η πειθαρχία.

Ο αριθμός 2 με τον αριθμό 4: Σαν σύζυγοι και σαν συνεργάτες τα πάνε καλά γιατί στο 4 αρέσουν οι αλλαγές και δεν τον κουράζει η κυκλοθυμική φύση του 2.

Ο αριθμός 2 με τον αριθμό 5: Η σχέση τους τόσο στο γάμος όσο και στη συνεργασία θα είναι δυσαρμονική και γεμάτη προβλήματα.

Ο αριθμός 2 με τον αριθμό 6: Μπορεί να είναι καλοί φίλοι, αλλά σε θέματα γάμου και συνεργασίας είναι μάλλον ουδέτεροι.

Ο αριθμός 2 με τον αριθμό 7: Σαν συνεργάτες, σαν σύζυγοι και σαν φίλοι το 2 θα κερδίσει από το 7, όχι όμως και το αντίθετο.

Ο αριθμός 2 με τον αριθμό 8: Μια σχέση ουδέτερη και στάσιμη σε όλα τα επίπεδα. Το 8 θα βοηθήσει το 2, ενώ το 2 θα είναι τίμιο απέναντι του, αλλά αδιάφορο.

Ο αριθμός 2 με τον αριθμό 9: Ό, τι το καλύτερο και για τους δύο, σύντροφοι, συνεργάτες ή φίλοι, θα μοιράζονται τα πάντα με αγάπη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved