Οι διάσημοι Δίδυμοι που αγαπήσαμε

Τα αγαπημένα μας Διδυμάκια αυτόν τον μήνα έχουν την τιμητική τους

Οι διάσημοι Δίδυμοι που αγαπήσαμε

Ιούνιος και μέχρι τις 21 του μηνός οι αγαπημένοι μας Δίδυμοι έχουν την «τιμητική» τους. Μπορεί να μην είναι το πιο «εύκολο» ζώδιο, ωστόσο, τα Διδυμάκια έχουν πολλά χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο της σόουμπιζ αλλά και της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής ανήκουν στο συγκεκριμένο αστερισμό.

Προκειμένου να γιορτάσουμε κι εμείς τα Διδυμάκια, αποφασίσαμε να κάνουμε μια λίστα με μερικούς διάσημους κύριους και κυρίες που έχουν τα γενέθλιά τους αυτές τις ημέρες: Από την Angelina Jolie μέχρι τον Donald Trump και από τον Johnny Depp στον Αντώνη Ρέμο.

Angelina Jolie

Angelina Jolie1e


Γεννημένη στις 4 Ιουνίου του 1975 στο Λος Άντζελες, η Angelina Jolie είναι άξια εκπρόσωπος του ζωδίου των Διδύμων. Γιατί; Διότι και την «τρέλα» της την έχει και σιχαίνεται τη ρουτίνα, κάτι που γίνεται εμφανές από τις δράσεις και τα project με τα οποία καταπιάνεται. Βλέπετε, εκτός από ηθοποιός, η Angelina εργάζεται ως σκηνοθέτης, ενώ την ίδια ώρα είναι ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Ας μην αναφερθούμε στο εκρηκτικό της ταπεραμέντο! Αυτό... δεν κρύβεται.

Θέλεις να πίνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα σε μια μοναδική κούπα;Επισκέψου το AstroShop του astrology.gr και απόκτησε την δική σου!

Johnny Depp

Johnny Depp2


Και ο συνάδελφος της Angelina Jolie, Johnny Depp, είναι Δίδυμος. Ο Ιρλανδικής, Γερμανικής και Ινδιάνικης καταγωγής ηθοποιός γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1963 στο Κεντάκι των ΗΠΑ και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Είναι ιδιαίτερα έξυπνος, αλλά την ίδια ώρα ανήσυχος και παρορμητικός, αν κρίνει άλλωστε κανείς και από τις τελευταίες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την νεαρή Amber Heard.

Διάβασε επίσης: Ερωτικές Προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Donald Trump

Donald Trump3


Διδυμάκι είναι (και φαίνεται) και ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, ο οποίος γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1946, στη Νέα Υόρκη. Πνευματώδης και αυθόρμητος, ο Trump είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα Διδύμου και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Άλλωστε, οι Δίδυμοι είναι experts στο χειρισμό προσώπων και υποθέσεων και δεν μπορούν να περιορίζουν τις κινήσεις και τα λόγια τους.

Nicole Kidman

nicole7


Στις 20 Ιουνίου του 1967 ήρθε στον κόσμο ένας ακόμη «λαμπερός» Δίδυμος, η Nicole Kidman. Εντυπωσιακή, ερωτική και ταλαντούχα, η διάσημη ηθοποιός από την Αυστραλία έχει καταφέρει να κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Τι κι αν αλλάζει συχνά εμφάνιση και ρόλους; Η Nicole ξέρει και μπορεί να προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε κάθε κατάσταση, όπως άλλωστε όλοι οι Δίδυμοι.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe6


Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει η Marilyn Monroe. Αν και γεννήθηκε πολλά χρόνια πριν -για την ακρίβεια την 1η Ιουνίου 1926- η Αμερικανίδα ηθοποιός, θεωρείται μέχρι σήμερα μια από τις πιο αισθησιακές γυναίκες που πέρασε από τον πλανήτη Γη. Ανήσυχη, ασυγκράτητη, γοητευτική, ενεργητική και έντονη. Αυτή είναι η γυναίκα Δίδυμος και αυτή ήταν η Marilyn.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Διδύμους

Αντώνης Ρέμος

remos5


Υπάρχουν, βέβαια, και διάσημοι Έλληνες οι οποίοι ανήκουν στον αστερισμό των Διδύμων και ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Ρέμος. Ο κοινωνικός και γεμάτος ενέργεια τραγουδιστής γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1970 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, ωστόσο, στην ηλικία των 10 ετών μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Χάρη στο ταλέντο, την επιμονή και τις πνευματικές του ικανότητες κατάφερε να πετύχει όλα όσα ονειρευόταν.

Ναι, είναι «τρελοί», ανήσυχοι και έχουν μια διπλή φύση που συχνά μπερδεύει τον κοινωνικό τους περίγυρο. Ωστόσο, η ενέργεια, η ζωντάνια, η εξυπνάδα και η ικανότητά τους να προσαρμόζονται εύκολα αποτελούν τα «δυνατά» τους σημεία και εξηγούν το γιατί όλοι θέλουμε έναν Δίδυμο στη ζωή μας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved