Πόσο χρονών είναι η Ναταλία Γερμανού;

Μπορείς να πεις με ακρίβεια πόσων ετών είναι;

Πόσο χρονών είναι η Ναταλία Γερμανού;

Η Ναταλία Γερμανού ανήκει στις γυναίκες της TV που όσο μεγαλώνει δείχνει πιο νέα και λαμπερή. Σε αυτό συμβάλει πολύ ο Ωροσκόπος της στον φλογερό Λέοντα που έχει ως αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να βγαίνει από το καβούκι που την κρατούσε ο Ήλιος της στον Καρκίνο και να εκδηλώνει την ακτινοβόλα προσωπικότητά της.

Δεκαετία, τη δεκαετία, δείχνει πιο φωτεινή και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της αφού νιώθει όλο και μικρότερη ανασφάλεια και αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Και γι’ αυτό είναι και από τα λίγα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που μιλά ανοιχτά για την ηλικία της και δεν πιστεύει ότι το πόσο χρονών είναι θα πρέπει να είναι ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη.

Αν και σίγουρα δείχνει πολύ μικρότερη η Ναταλία Γερμανού έχει ήδη διανύσει την τέταρτη δεκαετία της ζωής και είναι 50 χρονών νταν. Δεν της φαίνεται, δεν της φαίνεται... με τίποτα.

Αναμφισβήτητα, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα προσώπου της TV που αντί να μεγαλώνει... μικραίνει! Είδες τι σου είναι η αυτοπεποίθηση; Μέχρι και χρόνια σβήνει.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved