Σταμάτης Κόκοτας: Αυτό είναι το ποσό που του έδιναν για να ξυρίσει τις φαβορίτες του

Τι θα μπορούσε να πάρει τότε, με αυτά τα χρήματα αλλά αρνήθηκε;

Σταμάτης Κόκοτας: Αυτό είναι το ποσό που του έδιναν για να ξυρίσει τις φαβορίτες του

Ο Σταμάτης Κόκοτας είναι ένας από τους πιο παλιούς, λαϊκούς τραγουδιστές εν ζωή. Σήμα κατατεθέν του, οι εξαιρετικά μακριές φαβορίτες του τις οποίες λέγεται ότι εταιρεία με ξυραφάκια του προσέφεραν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό για να τις κόψει αλλά εκείνος διαρκώς αρνιόταν.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, μετά από πολλά χρόνια, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» και ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν αληθεύει η σχετική φήμη. «Είναι αλήθεια. 50.000.000 δραχμές μου έδιναν τότε. Με αυτά τα λεφτά έπαιρνες εκείνον τον καιρό την μισή Αθήνα. Τότε... Τώρα; 500.000.000 ευρώ σημερινά. Αυτές οι προτάσεις είναι για άλλους, εγώ δεν είμαι για τέτοια πράγματα. Εγώ είμαι πολύ αυστηρός πρώτα με τον εαυτό μου και μετά στους φίλους μου, την παρέα μου» ανέφερε ο τραγουδιστής εξηγώντας ότι έβγαλε πολλά χρήματα αλλά ποτέ δεν τον συγκίνησε το χρήμα.

Ο Σταμάτης Κόκοτας στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη έχει τον Κρόνο (μαλλιά, τρίχες) σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (στίγμα, σημάδι) δείχνοντας ότι οι φαβορίτες του αποτέλεσαν το στίγμα κατατεθέν του ενώ με την Αφροδίτη (οικονομικές προτάσεις) σε σύνοδο με τον Ουρανό (αστρονομικές) αναμφισβήτητα του δόθηκε η ευκαιρία στη ζωή του να βγάλει πολλά χρήματα και μαζί η πρόκληση να τα κρατήσει λόγω της όψης του Ουρανού, του πλανήτη των μεγάλων μεταβολών, με την Αφροδίτη. Όμως, η καλή θέση της Αφροδίτης, στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, ήταν σύμμαχός του, τόσο για τη διαχείριση των αποκτημάτων του, όσο και για την διαμόρφωση των αξιών του γύρω από το χρήμα που -ως γνωστόν- είναι καλός υπηρέτης αλλά κακός αφέντης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved