Αυτό είναι το μήνυμα που κρύβει το νέο τατουάζ της Μαίρης Συνατσάκη

Το ξεχωριστό νόημα πίσω από την καινούργια «φράση» που κοσμεί το σώμα της

Αυτό είναι το μήνυμα που κρύβει το νέο τατουάζ της Μαίρης Συνατσάκη

Στο σώμα της Μαίρης Συνατσάκη υπάρχουν πολλά τατουάζ. Έχει ένα κορίτσι με ένα μπαλόνι στο σβέρκο της, ένα cupcake, μια κασέτα και μια καρδιά στο μπράτσο της και επίσης έχει «χτυπήσει» στίχους του Neil Young στα πλευρά της. Το καινούργιο της τατουάζ όμως, έχει ιδιαίτερα ξεχωριστό νόημα για την νεαρή παρουσιάστρια. Αυτό βρίσκεται στο χέρι της και της θυμίζει να βρίσκει ένα λόγο να νιώθει ευγνωμοσύνη και να κρατά ένα «ευχαριστώ» ζωντανό μέσα της.

«Gratitude Creates Magic» (η ευγνωμοσύνη δημιουργεί μαγεία) γράφει το τατουάζ στο χέρι της, φωτογραφία του οποίου έδειξε στο instagram. Τι σημαίνουν όμως για εκείνη οι λέξεις αυτού του τατουάζ; Όλα τα παρακάτω:

«"Η Ευγνωμοσύνη Δημιουργεί Μαγεία": Έγραψα αυτές τις λέξεις σε αυτό το σημείο για να τις βλέπω συνέχεια. Για να μην ξεχνιέμαι ποτέ. Για να μην με παρασέρνουν οι καθημερινές γκρίνιες ή οι πραγματικές δυσκολίες. Γιατί ακόμη και στα χειρότερα που ζούμε, τουλάχιστον έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και αναπνέουμε και αυτά είναι σχεδόν όσα χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να τα αλλάξουμε και να τα φτιάξουμε.Και είναι απολύτως αρκετά για να νιώθουμε ευγνωμοσύνη και να κρατάμε ένα "Ευχαριστώ" ζωντανό μέσα μας. Ακόμη κι αν σας ακούγεται χαζό ή ανούσιο [δεν θα είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο χαζό και ανούσιο πράγμα που θα κάνετε σε αυτήν την ζωή, σίγουρα!] εγώ λέω κάντε το.Βρείτε τον δικό σας λόγο που νιώθετε ευγνωμοσύνη και πείτε ένα "Ευχαριστώ"».

Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό στο γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη η όμορφη παρουσιάστρια είναι φαν της επικοινωνίας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και με τον διελαύνοντα Ερμή στον Σκορπιό (λέξεις με βαθύτερο νόημα) σε σύνοδο με τον Κρόνο (πάνω στο δέρμα) της θέλησε να εκφραστεί για το τατουάζ ευγνωμοσύνης που έχει «χτυπήσει» πάνω της και να στείλει ένα σημαντικό για εκείνη μήνυμα την αξία του «ευχαριστώ».

synatsakistattoo

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved